Купівля товарів в Інтернет-магазинах

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем mamba, 26 Серпень 2010.

1. Сяночка

Сяночка Active Member

Відповідь: Купівля товарів в Інтернет-магазинах

і я його люблю, це мій фасон, але спочатку покашлатилось там де сумка висить збоку за 1 раз, а потім через разів 5 потрохи і все покашлатилось, цікаво чому... може перу не так, але перу гелем в машинці на делікатному режимі... прикол...

2. marife

marife Member

Не хочу здатись якимось хвальком, але я вже встигла порівняти речі котрі я купила вдома, а котрі замовила в неті (я про Mango). В деяких речах є суттєва різниця в якості, навіть швах,гудзиках,кишенях...ну не знаю я як це поснити, але іноді здається що на дешеву річ причіпили бірку Mango.:girl_devil:

3. Gentle

Gentle Well-Known Member

Це не тільки через інтернет так. Я недавно як була в Іспанії купила блузку в Зара, то тільки вдома додивилася, що на одному рукаві шви зовсім не "ахті". Маю підозру, що на розпродажі чи навіть в нет вони дають гірше пошиті моделі, які за повну ціну ніхто не купить.

4. marife

marife Member

Мабуть так, але обідно)))))

5. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Як з розмірами джинсів H&М? В мене бедра 88 см то мені 26 розмір мав б підійти?
    Може хтось собі брав такі...

6. marife

marife Member

Брала трохи інші, але
    підійшов:girl_yes:

7. redfox

redfox New Member

Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2

Барышни-красавицы, подскажите, с каких сайтов заказываете? а то я совсем не знаю как, но ооочень хочется

8. Latane

Latane Well-Known Member

Може хто бачив, де вибір сумок - замш (натуральна, штучна) чорного кольору???

9. Gentle

Gentle Well-Known Member

Чи хтось замовляв з магазину sheinside.com? Доставка безкоштовна, так руки і чешуться попробувати замовити без посередників...

10. Dominika

Dominika Well-Known Member

я не замовляла, але з цікавості зайшла на сайт. Асортимент той самий , що на ТаоБао, але в рази дорожчий. Не знайшла, щоб десь був вказаний бренд обраної позиції. У рубриці "про нас", пише, що сайт з Китаю. Тобто все - репліки речей відомих європейський брендів мас-маркету аля Зара, НМ...Тільки чомусь ціна вдвічі вища за Тао, хоча думаю, речі шиються в одній "канторі".
    От наприклад у мене в закладкаї тао є магазин, який майже дублює асортимент вашого сайту. наприклад
    http://item.taobao.com/item.htm?spm=a1z10.1.w4523994-2753280105.5.tBm4wF&id=25693964665
    Ця сукня на сайті коштує 32 дол(прибл.250 грн плюс доставка), а на Тао 85 юаней(якщо замовляти в посередника, то додається 15:wacko: то виходить 125 грн(з врах.процентів) плюс доставка з Китаю до посередника(сукня легенька, думаю, що заважить на 20 грн), разом - 145 грн.

11. Gentle

Gentle Well-Known Member

Dominika, дякую! Я вже теж дочиталася про це - гугл допоміг і по відгуках тих, що купували, все саме так як ви розписали. Не буду замовляти :sad:

12. Dominika

Dominika Well-Known Member

А чому не будете?
    Знайдіть на Тао те, що вам сподобалось з вашого сайту. та й замовляйте. Тут на форумі приймають замовлення на Тао. тільки дивіться. щоб магазин з тао мав рейтинг і обрана позиція мала продажі.

13. lilochok

lilochok Well-Known Member

Хтось робив замовлення з цього сайту? Одяг та в основному спортивний. Подобаються ціни

14. Відповідь: Купівля товарів в Інтернет-магазинах

Так, люблю цей інтернет-магазин
    Головне - що в ціну включена доставка, так що одразу бачиш скільки витратиш на річ, що замовляєш

15. napoleona

napoleona Well-Known Member

де можна замовити класний одяг для вагітних? хто з яких магазинів замовляє? нм, кунда, спенсер вже обходила:)

16. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

17. Gentle

Gentle Well-Known Member

Вдасне в тому і різниця, що з sheinsiede можна замовляти без посередників. Мене дуже напрягає постійно бігати і пересилати гроші на чиюсь картку, точніше останнім часом просто не маю можливості витратити стільки часу на це, а сама - то сама. Хоча, можливо, що з тим замовлянням самостійно могло б бути більше коломийок - карточку валютну, діла-дрова..
    І, якщо чесно, то я один раз пробувала глянути на той тао-бао... Ієрогліфи мене налякали і я закрила його :)

18. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

і мене цей сайт зацікавив.
    Так ніхто з ДП і не пробував звідти замовляти? Чи то так як пише Dominika, краще з ТаоБао попробувати?..

19. Олюнька

Олюнька Well-Known Member

Подивіться ще тут http://www.vertbaudet.de/umstandsmode-umstandskleidung.htm

20. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

Дівчата, а як з розмірами на взутт фірми Enzo Angiolini? хтось замовляв/має?Приглянула босоніжки на сейлі, боюсь прогадати з розміром.