Купівля товарів в Інтернет-магазинах

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем mamba, 26 Серпень 2010.

1. Strekoza

Strekoza Well-Known Member

Відповідь: Купівля товарів в Інтернет-магазинах

А хтось замовляв з асосу їх сумки? Маю дивну хотілку - сумку-рюзказ (не спортивний). Дивну, бо не впевнена, що буду носити, але вичитала, що зараз модний такий фасон :) Як не передумаю, то буду купувати не дорогу, дивлюсь на асосі, із замінника, цікавить якість

2. Princess

Princess Well-Known Member

то напевно раз на раз не прийдеться (по виробнику і моделі), але замовляла сумочку , то задоволена була на 100% (була знижка, по якійсь смішній ціні купувала, по якості - на літній сезон, може на 2, якщо акуратненько). а гаманець купувала - то він 3 місяці на балконі жив, від запаху просто сльози виступали, але не відіслала назад, мені він сподобався :) зараз вже майже рік пройшов, а все-одно чутно противний запах... так що то по всякому буває

3. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

Може шоперам буде цікаво: http://www.usbuy.com.ua/catalog/Zappos (справа список інших інтернет-магазинів)

4. marife

marife Member

Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2

5. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

я собі замовляю часто. напряму не шлють, тому або користуватися послугами посередника, або мейл-форвардера, або місцевих друзів-родини)
    магазин класний, по дуже привабливих цінах можна взяти багато гарних речей

6. Seppy

Seppy Active Member

Поясніть мені політику знижок на 6 p.m. Давно спостерігаю за кількома брендами і от сьогодні почались знижки на The North Face, а ціни "знижкові" на жаль, такі ж як і тиждень-місяць тому і пів року тому, а на деякі речі навіть вищі, хоч пишуть 40%. Замануха?

7. Smaylik

Smaylik Member

а мене цікавить чи хтось замовляв взуття із 6 pm фірми RSVR, враження?
    Приглянулись такі
    http://www.6pm.com/rsvp-sheryl-navy?zfcTest=mat%3A1

8. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

це стоковий магазин, а знижки пишуть у відсотках від ціни у фірмових магазинах.

9. Jeanjerry

Jeanjerry Active Member

Замовляла босоніжки, правда шкіряні, йдуть розмір в розмір, зручні, м'ягкі, - задоволена.

10. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

От я ніби ношу S, але замовила сукню XS- завелика:sad:.

Таке саме з Mango-замовила курточку XS [​IMG]...гарна,якісна , але знов завелика :sad: :girl_cray: Після багатьох невдалих спроб, вирішила замовляти лише дітям...бо все ,що замовила собі завелике...

11. Pavonia

Pavonia New Member

Дівчата, чи замовляє хто з італійських сайтів ? Як то можна зробити? Можливо є в кого перевірені посередники? а то я сумку там побачила- то вже приснилась мені навіть, так хочу.

12. Princess

з марок того типу нічого не замовляю, бо їх XS - то на добрий такий S, ну або точно не на мене :) для себе бачу, що 6 розмір асосу - то якраз мій розмір. якщо замовляти 4, а такий там теж є, то може бути вобтяг. хоча замовляла сукню, якраз задумувався такий ефект - то хіба я відчувала, що то трохи не мій розмір, але суто по відчуттях, не по сантиметрах...

13. lerucha

lerucha Member

Дівчата, хто вже замовляв одяг з цього сайту http://www.aliexpress.com? Я так розумію, що доставка в Україну у них безкоштовна (якщо обрати відповідну опцію), і в деяких магазинах можна від 1-ї шт. замовляти. Ціни доволі адекватні на китай))) Цікавить, як в них з розмірами, чи не маломірять. І ще не зрозуміла, де в України забирати посилку.

14. Nana11

Nana11 аспіранточка

От мені цікаво чи хтось замовляв піджаки через інтернет? в якомц стані вони приїжджають? Хочу чоловіку купити, але боюся що може приїхати в жахливому вигляді іяк я його потім розгладжу?

15. Strekoza

Strekoza Well-Known Member

Піджаків не замовляла. Замовила собі пальто, прийшло трохи пом*яте, розпрасували (майже ідеально) мені в хімчистці

16. Відповідь: Купівля товарів в Інтернет-магазинах

замовляла з ASos,правда жіночий і ,правда мнутий...трохи псіхувала,поки розпрасувала, але все гуд:girl_yes2:

17. Latane

Latane Well-Known Member

Дівчатка, дуже потребую поради - з саме іспанського мангоаутлету який розмір суконок замовити на параметри 83-65-91????

18. Princess

мені їдуть такі ж балеточки - можете прокоментувати як вони з розміром (трохи переживаю, чи вгадала): стандартний/більшомірить/маломірить/широкі/вужчі?

19. allusya

allusya Well-Known Member

Я орієнтувалась по їх таблиці розмірів, взяла 8,5 на свій 39, підійшли ідеально :)

20. kapa

kapa New Member

Беру в основном S. А какое вы платье смотрите?