Купівля товарів в Інтернет-магазинах

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем mamba, 26 Серпень 2010.

1. MaryF

MaryF Well-Known Member

Відповідь: Купівля товарів в Інтернет-магазинах

може хтось купляв на таобао? хочу попробувати шось заказазати, але там треба не менше 3 кг. інакше не вигідно, може хтось собі замовляє зі львова, то я б склала компанію...пишіть в пп...

2. swdream

swdream New Member

Не обов"язково замовляти більше 3х кг. Переважна більшість посередників округляє вартість доставки, наприклад або до 0,5 кг, або до 1 кг. Тому замовляти речі, які наприклад будуть важити 0,6 кг буде не вигідно, бо за них порахуюють як за 1 кг. Тобто можна без проблем замовити рівно на 1 кг, але це важко вирахувати на етапі замовлення.

3. Єва

Єва Well-Known Member

Хто робив повернення в бонпрікс? Скільки часу потрібно, щоб посилка до них дійшла і вони зарахували гроші на клієнтський номер?

4. polisanka

polisanka New Member

від 2 тиж до місяця + ще місяць на повернення коштів через УКРПОШТУ, і повертають звичайно менше, ніж Ви заплатили ((((

5. Donata

Donata Active Member

повертають лише вартість речей, обробка замовлення, збір Укрпошти - не повертається, тому сума і буде менша. Мені (не з бонпріксу), повернули кошти протягом місяця від відправки повернення.

6. Єва

Єва Well-Known Member

Ну, мене більше цікавить їх зарахування на клієнтський номер, для оплати наступної покупки, з цим би мало бути менше проблем, по ідеї.

7. Antivirus

Antivirus Well-Known Member

повернули гроші лише за товар протягом місяця, поштові витрати оплачувала самостійно. Якщо хочете детальніше знати про своє замовлення, раджу звернутись до них особисто в бюро обслуговування клієнтів https://ssl.bonprix.ua/ua/contact.htm Іноді це допомагає пришвидшити процес.

8. napoleona

napoleona Well-Known Member

дівчата, а хтось замовляв щось з італ. інтернет-магазинів, киньте лінк з яких?

9. Carpe diem

Carpe diem New Member

дівчатонька, хтось робив зомаовлення з Модної Касти?? цікавить якість товару, оперативність надсилання і т.д.

10. Komashka

Komashka Active Member

Наполеона, а у Львові є магазини італійського одягу за дуже доступну ціну ;) чи думаєте, що з доставкою з Італії вийде дешевше?

11. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Підкажіть, будь-ласка, де то таке є.
    І ще таке питання, чи є в когось досвід купівлі шкільного портфелю на якомусь іноземному сайті?

12. Альона

Альона Well-Known Member

Carpe diem, я робила тричі замовлення в Модній Касті. Задоволена. Якість відповідала початковій ціні. Через 12-14 днів кур'єр доставив додому. Форма оплати- післяоплата. В інтернеті знайшла виключно негативні відгуки про МК, проте в мене складалось все супер. Замовлятиму надалі (до першої невдачі)

13. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

Дівчата, хтось замовляв одяг з Бонпріксу? Хочу собі там взяти кілька речей, але от що мене збиває з толку: в відгуках пишуть що на свій наприклад 50 розмір брала 48 розмір бонпрікс. як то? в них там є розмірна сітка, але в мене все співпадає. мій розмір в ждитті і їхні параметри сходяться. може хтось просвітить мене темну. ну і відгуки про них теж цікаві.

14. zaderyshka

zaderyshka Member

Ми з мамою замовили були. Прийшли неймовірно жахливі речі, десь на три розміри більше ніж мали б, хоч я робила ту поправку з розміром. А якість, то просто стрілятись можна було. Однак, ми відправили назад і гроші нам таки повернули.
    Хоча, моя співробітниця замовляла не раз і їй приходили нормальні речі, задоволена була.
    Видно то як кому підфартить.

15. Donata

Donata Active Member

я замовляла, певно, "фартова", бо всім була задоволена і з розмірами вгадувала.

16. kati

kati Well-Known Member

в мене знайома замовила чоловікові крсівки, не підійшли по розміру...то мала купу волокіти з поверненням, але таки повернули їй гроші,правда десь за 2 місяці

17. JuniorSkeptic

JuniorSkeptic Active Member

Якось замовила там блузку - якість дуже низька, тканина якась така неприємна, хоч і натуральна. Більше там не замовляю.

18. Sonetti

Sonetti New Member

З Бонпріксом у мене теж були проблеми. Замовляла сукню... отримала дуже великий розмір та й колір не зовсім відповідав дійсності... Я не повертала. Віднесла в майстерню і мені переробили, але то ж додаткові витрати!

Хоча друзі замовляли і все було ок але я більше не буду.:girl_sad:

19. Відповідь: Купівля товарів в Інтернет-магазинах

Прошу поради у тих, хто купує товари в закордонних інтернет-магазинах.
    Купила я парфуми в США. 6 вересня посилку відправили. Дали трекінг-номер. Але інформація щодо місця розташування не з'являється. Тобто посилка ніде не "трекається". Ось
    То просто помилка, чи мені варто хвилюватися? Що скажете?

20. Golgy

Golgy Member

це не помилка, у Вас просто дешевший вид доставки (First-Class Mail International), який не відслідковується за трекінг номером, відображається тільки дата відправлення. зазвичай посилки з такою доставкою йдуть 2-3 тижні, іноді і 4 (але так довго в мене тільки 1 раз було). так що поки що немає причин для хвилювання)