Відповідь: Купівля товарів в Інтернет-магазинах стало цікаво, а що підгузники бувають без ГМО і з ГМО?
Відповідь: Купівля товарів в Інтернет-магазинах стало цікаво, а що підгузники бувають без ГМО і з ГМО? Інтернет магазин вони так назвали, але бачу продають все підряд
Відповідь: Купівля товарів в Інтернет-магазинах Це одна з передумов вдалої купівлі через інтернет! Бо одного разу ми купили багатофунціональний прилад (принтер, копір і сканер) тільки по картинці, і виявилось сканер там тільки для листків А4, книги не сканує. А ми його розпакували - картрідж запустили - вже не повернеш. О так і пролетіли. Так що, якщо вибирати техніку краще походити по магазинах, пооглядати і поморочити голову консультантам
Відповідь: Купівля товарів в Інтернет-магазинах Дівчата, може хто зустрічав інтернет-магазини з одягом ну дуууже великих розмірів?
Відповідь: Купівля товарів в Інтернет-магазинах а вас який сайт цікавить, , наш чи закордонний? В Гамериці досить легко знайти великий розмір, в Англії також, а от за наших я не знаю, нажаль
Відповідь: Купівля товарів в Інтернет-магазинах Мені, в принципі, хоч якийсь, аби одяг був нормальним, відносно недорогим і міг доїхати до нас
Відповідь: Купівля товарів в Інтернет-магазинах я маю не надто великий досвід купування через нет, але на мому улюбленому 5ок консультантам вдається чудово морочити голову і по телефону
Відповідь: Купівля товарів в Інтернет-магазинах дівчата, хто останнім часом замовляв у Шувара, а як там з цінами? Бо чи просто емні так трапилось саме по потрібним позиціям. Але скажімо певний вид ковбаси чомусь в них коштує так само як в магазинчику біля хати, але ж магазин роздріний а шувар тіпа гуртовий. І те молоко молокія - я прозрєла, 9.20 грн. Воно ж в ашані і сільпо між 6 з чимось і 7 з чимось. А загалом решта цін як? бо по всіх прозиціях проходити не дуже час маю, а мушу або їхати на закупи, або замовити у шувара.
Відповідь: Купівля товарів в Інтернет-магазинах Я сьогодны дещо замовляла на гуртівоньці, дещо на шуварі, то на гуртівоньці суттєво дешевше, але немає такого вибору, особливо мяса та овочів.
Відповідь: Купівля товарів в Інтернет-магазинах Ще й можна "нарватись" на зайву знижку Ми як купували там холодильника, то мали суттєву знижку, навіть не сильно торгуючись......Так і розумієш, ЯКІ накрутки в магазинах!
Відповідь: Купівля товарів в Інтернет-магазинах Цукор там і далі по 10... хоч вже в магазинах по 7.... ---------- Додано в 20:24 ---------- Попередній допис був написаний в 20:21 ---------- Як там з доставкою?Вчасно привозять? Ви кажете дешевше? А що саме? Бо овочі в них явно дорожчі наприклад цибуля 3.05 а на шуварі 1.99, морква 4.29, на шуварі-1.80.... ---------- Додано в 21:10 ---------- Попередній допис був написаний в 20:24 ---------- Дівчата, а квіти на Шуварі хтось замовляв? Як там ціни порівняно з базарами? Може ще є і-нет магазини квітів, так щоб ввечері замовити а на наступний день привезли?
Відповідь: Купівля товарів в Інтернет-магазинах Доставка в гуртівоньці платна, але на конкретні години, і мені це більше підходить, ціни нижчі ніж на шуварі на молочні продукти, на деяку бакалію, ну і плюс є не тільки продукти а частково побутова хімія, що також великий плюс.
Відповідь: Купівля товарів в Інтернет-магазинах постійно на шуварі замовляла м'ясо, рибу і овочі-фрукти. вчора ввечері (вночі хотіла зробити замовлення, але ціни там чомусь конкретно вищі, ніж в родинній ковбасці в нас під хатою... наразі вирішила купувати кожен день в ковбасці)
Відповідь: Купівля товарів в Інтернет-магазинах Так, це дійсно плюс. Я, наприклад, хотіла б, щоб на Шуварі можна було замовити принаймні фасовану кондитерку (вафлі, печиво тощо), а то всеодно доводиться їхати на базар Ну і побутову хімію, дитячі товари також не завадило б їм додати в асортимент.
Відповідь: Купівля товарів в Інтернет-магазинах Так можливо дещо і є дешевше, але наприклад взяти плин Фері 1л на Шуварі він 14.40, та капучіно 12гр, то різниця суттєва.
Відповідь: Купівля товарів в Інтернет-магазинах на Краківському ринку капучіно можна купити за 8 грн польське, але правда, потрібно за ним іти
Відповідь: Купівля товарів в Інтернет-магазинах і то напевно воно не в пакетиках, а розсипне(все в одній пачці)
Відповідь: Купівля товарів в Інтернет-магазинах І не тільки йти, а ще й назад додому нести Я, наприклад, зараз розлінилася зовсім, нічо не хочу таскати в руках.А тут тобі до хати принесуть. В них певно усе в ціну закладено: і зарплата кур"єрів, і вартість бензину і тому подібне. Тому і ціни вищі. Як не крути, а додатковий сервіс завжди платний