Купівля дитячого візка

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем SerP, 18 Червень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. classic

classic New Member

Відповідь: Купівля дитячого візка

дівчата, колись чула ,що на Південному є фірмовий магазин Тако ... це часом не "Оленка" ??? хтось купляв там візки ? чи можна десь дешевше знайти???

2. Angel

Angel Well-Known Member

кльова! кума має таку,дуже задоволена.
    це правда

бо її там нема,можа окремо докупити,але дорого. Така сама історію як про Максі -козі,як я тобі писала.Подружка докупила звичайну спортивну сумку.
    І ще,як на мене,трихи малувата люлька
    І ще дещо не подобається,спинка в прогулянці підтягується ремнями...і та спитка не робиться чітко вертикально,а так,напівлежачи

3. Котя

Котя Оптимістка :-)

Та я вже перечитала, там немає "лицем до мами", ваша сусідка ,напевно, має Qunny Buzz, але вона мені не підходить із-за гамакоподібної прогулки:girl_nea:

4. mamasani

mamasani Member

Ми катаємось у Квінні Спіді, малому 1,9. Візок дуже гарний, маневрений, я б сказала "неубіваємий", їде прекрасно, можна тримати одним пальцем, і добре, що на ручці є додатковий тормоз. Гарна тканина, добре переться. Положення "до мами" не має. Корзина для покупок збільшується. Я закупляюся кожен день по-багато, все влазить. У нас не має бампера, але його можна докупити, або купити візок вже із бампером. Люлька вмістка. В прогулці не подобається те, що не має повністю сидячого положення (рівненького), і важкувато затягувати пасками. на літо купували ще окремо прогулянковий візок, хоча бачила мамочок, які і літом їздили нею. Зимою знову повернулися до квінні. Мінус для зими: окремо докуповували конверт на овчині і не було в комплекті дощовика на прогулянку, також, як на мене для зими замаленький і неутеплений козирьок. І ще один немаловажний фактор, у наш ліфт вона не влазить, одне з коліс знімається одним пальцем і так же ставиться на місце, я звикла, але думаю не всім таке сподобається, тому зверніть увагу на розмір ліфта.

5. Magnolia

Magnolia Active Member

Бачила набори у візочок (подушечка і матрасик) в інтернет-магазині "Антошка". Зараз із знижками.

6. Сяночка

Сяночка Active Member

Доброго вечора! Плануємо продати свою Chicco Trio Tour 4 і купити коляску-тростину... На днях в Антошці натрапили на Bebeconfort, чорного кольору, вроді така нічого з першого погляду і по акційній ціні 999грн. Може хтось таку має??? Які враження?

7. Angel

Angel Well-Known Member

і я на еї заглядаюсь....тільки знижка здається тільки на бурдову. ЛОжила в неї малу,дисить довге спальне місце,навіть ноги майже не висять))і досить маневрена

8. Сяночка

Сяночка Active Member

Мені також сподобалось що довге спальне місце, і гарно виглядає, перерила весь інтернет і не знайшла відгуків

9. Angel

Angel Well-Known Member

аналогічно!

10. Сяночка

Сяночка Active Member

Може тут хтось відізветься... Якщо все таки придбаєте, то пишіть свої враження

11. Сяночка

Сяночка Active Member

Також ще хотіла поцікавитись відгуками про коляски - тростини Espiro Active та Espiro City.Хто має такі, які переваги і недоліки?

12. orki

orki New Member

А яка саме Bebecomfort? в нас бордова аllegro plus, купували також в Антошці, але 3 роки тому. Якщо це така, як ви бачили, то вона гарно складається, лежаче місце досить довге і зручне. Але сидіння трошки занизьке, для дитини від 1 року до 2 років ще куди не йшло, а старшим ноги волочаться по асфальту.... Треба весь час нагадувати ніжки класти на підніжку.

13. olerusya

olerusya sweet candy ;)

Мені чомусь здається що мова й де про Bebeconfort Viva - лише вона може бути в таку ціну,та ще й КК Антошці бачила що є якраз чорна і бордова. Думаю візок хороший, як і всі візки цієї фірми, але от чорний на літо? Згідна, дивиться дуже гарно, але я б не ризикнула.:girl_yes2:
    Еспіро Актів дуже гарний має дизайн, і досить довге спальне місце, але кут нахилу спинки в лежачому положенні як на мене зависокий, і нею досить важко виїжджати на бордюри, порівняно з тією ж Еспіро Джет.
    А от модель Еспіро Сіті як для тростини заважка - там здається більше 10 кг, а так більше нічого не можу сказати, не цікавилась нею.
    Для мене в Тростині важливі саме вага(до 8 кг), маневреність, ну і,звичайно, щобдитина добре вміщалась туди, і їй було комфортно! :girl_smile: Ага, і ще мені подобається коли капюшони збільшені - і на дощі і на сонечку дуже зручно.

14. Angel

Angel Well-Known Member

так ,це про неї йде мова.

А в цьому візку,коли посадила малу,до підіжки ще є багато місця.
    в мене візок чорного кольору,і вебікомфорт також хочу чорний. Це все міф про чорну машинну,коляску. Науковці робили дослідження,між світлою і чорною машиою,похибка була буквально в 1.5 градуси

15. Nata

Nata Well-Known Member

І дуже гарно виглядає :girl_wink:

16. Сяночка

Сяночка Active Member

Так про Бебекомфорт Віва, як на мене то в неї недоліком є те що нема чехла на ноги, літом він звичайно не треба, але надалі пригодиться.
    Еспіро актів в живу не бачила ще, але якщо кут нахилу спинки високий то не підходить, ми любимо заснути на вулиці
    Еспіро Сіті подобається дуже, але ви праві, важкувата, хоча в нас ліфт і проблем з нашою теперішньою коляскою не було, але 11 кг це дійсно трохи забагато для тростини. Я вже розгубилась... Не знаю що вибирати

17. Angel

Angel Well-Known Member

а практично як!!!!!!!!!!!!!!!:girl_blum:

18. olerusya

olerusya sweet candy ;)

Подивіться на Espiro Jet - мені дуууже подобається, дуже зручна в керуванні, має і чохол, і дощовик, і капюшон подовжється на замочку, і спинка гарно кладеться(в мене не така, я просто цю теж випробовувала:)). На Південному в одному магазині є за 800 з чимось грн, як на мене, дуже гарний візок за невеликі гроші!
    Єдине що якщо дитина дуже крупна - може бути вузькувата, а якщо середня - то підійде, але все одно раджу купувати з дитиною!

19. Сяночка

Сяночка Active Member

Дивилась на неї в інтернеті, хороша, сподобалась, але щось на сайті Еспіро її нема, може вже не випускають

а у вас яка?
    в якому саме, якщо памятаєте? І взагалі де у Львові є великий вибір колясок, а то я не місцева...
    Дитина середня. Але купувати разом з малим навряд вийде, треба везти спеціально до Львова з Червонограда )))

---------- Додано в 20:03 ---------- Попередній допис був написаний в 20:02 ----------

Дивилась на неї в інтернеті, хороша, сподобалась, але щось на сайті Еспіро її нема, може вже не випускають

а у вас яка?
    в якому саме, якщо памятаєте? І взагалі де у Львові є великий вибір колясок, а то я не місцева...
    Дитина середня. Але купувати разом з малим навряд вийде, треба везти спеціально до Львова з Червонограда )))

---------- Додано в 21:11 ---------- Попередній допис був написаний в 20:03 ----------

ось дещо знайшла про Bebeconfort Viva http://forum.materinstvo.ru/index.php?showtopic=716918

20. olerusya

olerusya sweet candy ;)

так, вона ще з минулого року не випускається, те що є в магазинах чи інет-магазинах - то залишки, більше її не буде, хоча це реально найвдаліша модель серед легеньких тростин Еспіро!

---------- Додано в 08:32 ---------- Попередній допис був написаний в 08:30 ----------

в мене еверфло - теж непогана, але в магазинах її важко знайти!

Статус теми:
Закрита.