Купівля дитячого візка

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем SerP, 18 Червень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. airy_cat

airy_cat New Member

Відповідь: Купівля дитячого візка

гггг, а мы в Матиз вобщем-то без проблем паковали)))))))))))))

2. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

То ви часом не про мене? :) Для мене особисто з будь-яким візком з третього поверху без чоловіка гуляти нереально. Тепер розумію, що то було глупство в моєму випадку купувати візок в принципі, бо для того щоб їздити з візком треба було міняти місце проживання :) На майбутнє, як дасть Бог діток, то візок мені не потрібен (хіба як склад непотрібних речей, як він і зараз використовується), максимум легенька-тростинка для поїздок на відпочинок (щоб дитина спала надворі). Тепер підбиваю чоловіка наш візок продати, а муж кажуть, що він йому ще знадобиться. Ну нехай ще постоїть. Хоча загалом до свого візка претензій не маю жодних, зручний і маневрений. В принципі тепер можна було б з ним їздити гуляти (малий аж тепер погоджується їздити в візочку з татом, йому навіть подобається, кричить "Гойда!"), але так як знести його я не маю сили, то вже є як є :)

3. airy_cat

airy_cat New Member

В смысле? Я действительно восхищаюсь физподготовкой и усердием. Я просто раз попробовала по ступенькам попрыгать немножко - мне хватило с головой, а представить как я Тако с младенцем со своего 4-го и потом обратно поднимаю - реально бы озверела))) Я просто ленивая ужасно :girl_blush2:

4. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

5. Vika

Vika Well-Known Member

чтось має чи бачив каляску ANDROX DIAMOND. на вигляд гарна, але на всіх сайтах її фотки тільки в вигляді люльки. цікаво яка там прогулянка.

6. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

яка ж то має бути фізпідготовка, щоб піднімати більше як половину своєї ваги? (то я про себе...)

7. Raven

Raven Мама малятка

тут прогулка є на фото http://ursik.com.ua/shop/product?id=3988

8. Iryna

Iryna Well-Known Member

В мене не джампер, а еволюшн, але вага та сама! зараз ми ним катаємося лише зимою і то не завжди, а от минулої зими ходили гуляти по два рази на день кожного дня! на літо маєм легкий візок)
    до речі, я своїм прогулянковим блоком дуже задоволена!(імхо)

9. Vероніка

Vероніка Never give up

Можливо, ви плутаєте Тако Джампер з іншими моделями Тако ? Вони і мені не дуже подобаються.

Мушу не погодитись -досить якісна, надійна модель, за весь час користування не мала абсолютно ніяких проблем. Прогулянка, звісно, не дуже продумана, але ми з 8 місяців мали окрему прогулянку, так що навіть заради люльки придбаю цей візок ще раз, якщо буде потреба. :d25:

Останнє редагування: 25 Лютий 2011
  10. AlbinaK

AlbinaK Member

Це точно! В мене хоч і менше половини виходило, але все одно потім аж руки тремтіли, коли хотіла візок разом з малою занести :) І плюс в мене навіть якщо сильно захочеш котити по сходах не вийде(гвинтові вузькі, австрійський будинок)
    І от навіть зараз. вчора взяли Инглезіну зіппі 2 і 1. вага з люлькою біля 11 кг (ну і плюс дитина), це одна з найлегших колясок, АЛЕ сходи в нас вузькуваті і навіть якщо по вазі я її зможу підняти, то по ширині наврядчи зможу пройти з люлькою в одній руці та складеними колесами в другій. Хіба боком, але лізти як краб з 3 поверху не знаю чи вийде :) Треба буде щось придумувати, щоб це все нормально зносити. А якби візок був 15 або більше кг, то я би точно вже поки спустилася гуляти не те що перехотіла, а не знаю чи змогла би фізично :)
    До речі, дівчата, ніхто не бачив десь в продажу матрасиків в люльку? Візочок взяли б/в і вже вдома помітила, що немає матрасика, низ дуже жорсткий. І от думаю якщо десь можна докупити і не дуже дорого, то це було б краще, ніж ковдрочку згортати(не буде зїжджати та збиватися)

Останнє редагування: 25 Лютий 2011
  11. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Колись в Карапузі на В.Великого були матрасіки. А взагалі думаю у всіх великих магазинах ( я не маю на увазі Антошку, а ті, більші на Південному наприклад) де продаються візочки, ліжечка, думаю там і матрасики у візочки знайти можна.

12. Holly

Holly Moderator

Я маю візок Роан, то матрасик паралоновий. Купіть тоненький паралон і виріжте по формі люльки ;)

13. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

на рахунок прогулки Тако. В нас Тако Джампер Ікс - повністю задоволена, спинка може бути як повністю внртикально так і з нахолом, з більшим нахилом, і повністю горизонтально, там де дит. ніжки - оббито прозорою резиною(клейонкою, такою як дощовик) - то вже низ чистий, в візку шкіряна і дуже зручна ручка, прогулка може бути як лицем до мами так і до людей.

На рахунок САМ - вчора бачила як мамочка по вулиці з нею їхала. Ну вона її просто штовхала перед собою, колеса навіть не крутилися - це при тому, що не покучугурах снігу, а по витоптаній вже стежці. Тож, дівчатка, які розглядають цей варіант - добре подумайте.

14. Neverland

Neverland Well-Known Member

Вчора купили прогулянковий візок Inglesina Zippy. Здається все добре, принаймні в порівнянні з тими іншими візками, що бачила ще. Єдине, що нема положення "лицем до мами" і задні колеса недостатньо маневрині, хоча ще не гуляли, тому толком не скажу. Хтось мав такий? Цікаво що про нього думають мами, які користувались. Бо я брала через вагу в основному, бо доволі легкий і в категорії вага-амортизація мені видався оптимальним.

15. Котя

Котя Оптимістка :-)

Вчора трошки походила по магазинах з візочками, і ще до мого списку добавилась коляска Qunny Speede SX:

Хтось, щось може мені сказати про цей варіант?

16. Gaichka

Gaichka Well-Known Member

Можна я:girl_claping:.Сашкіна подруга має таку.
    Плюси:маневрена, акуратна, стильна, всюдихід, має віконце в прогулянці. Та й взагалі прогулянка дуже зручна.
    мінуси: мала корзина для покупок (як на мене), нема в прогулянці чохла на ноги. і бампер окремо продається, а не разом. Хоча без бампера можна чудово обійтися.
    Загалом, люди нею дуже задоволені.

17. zaba

zaba Well-Known Member

Ще додам, що сьогодні бачила таку на Південному, в магазині "Все для малят", стояла у прогулянковому варіанті і з бампером, і ціна була нормальна.

18. Котя

Котя Оптимістка :-)

Я її теж там побачила, і ціна мені підходить)))
    Для мене це не мінуса. Корзини мені там достатньо і чохол можна докупити.
    Для мене мінус ,що там нема позиції лицем "до мами" і не побачила ніякої сумки:girl_mad:.

19. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Сусідка має таку, лицем до мами там положення точно є, і сумка в комплекті також, думаю варто почитати на сайтах, наші продавці часто-густо самі не орієнтуються.

20. Іруня

Іруня Well-Known Member

Ви впевнені, що у Quinny Speedi є положення лицем до мами? Бо, наскільки я знаю, там лише лицем від мами. І сумка в комплекті теж не йде. Її, правда, можна докупити. Можливо, ви переплутали з Quinny Buzz-ом?

Статус теми:
Закрита.