Купівля дитячого візка

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем SerP, 18 Червень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Відповідь: Купівля дитячого візка

Якщо про Жане, то ми взяли собі прогулянку такого плану(Jane Nomad )
    [​IMG] у мене про неї тільки хороші враження, там саме місце настільки велике, що малий до сих пір поміщається у лежачому положенні (дитині майже 3) ножки не висять і досить широке спальне місце.... Та й вага 7 кг....

З народження маємо Bebecar Icon AT 3 in 1
    [​IMG] правда колір інший (як перший раз виїхала з ним, то люди мене зупиняли і питались що то за візочок)

2. Vероніка

Vероніка Never give up

Не кидайте в мене тапками, але у ролі люльки ідеальним для мене лишається Tako Jumper X (як і для багатьох знайомих дівчат).
    Дуже зручно користуватись з"ємною люлькою, перший час вона слугувала нам замість автокрісла, малий в ній спав в машині і на балконі. Колеса великі гумові, з амортизаторами, легко знімаються, з пластмасовими навіть не порівняти, що я радикально відчула у прогулянці.
    Єдиний недолік - це вага, але для будинку з ліфтом це не проблема.
    Подруга після першої дитинки свій Тако продала, а тепер чекає другу і знов придбала собі такий, колекція Кола :girl_smile:

3. Holly

Holly Moderator

а для мене Роан Маріта. Набагато більша люлька ніж в Тако, чи інших візках такого плану. В мене знайома має Тако, переживає чи доїздить зиму в люльці. Дитина ще не сидить, а в люльку ледве влазить. Він родився з вагою 4 500 і щомісяця по 1кг набирав. Зараз має 4 міс.
    А в Роані в люльці ще й спинка піднімається, 6 положень

4. Vероніка

Vероніка Never give up

Я спочатку теж приглядалась до Роан, але мені не дуже подобається нез'ємна металева корзина для покупок. А малий мій в люльку Тако до року вміщався, всі діти різні ! )))

5. Holly

Holly Moderator

в мене знімається

6. Neverland

Neverland Well-Known Member

Дівчата, підкажіть якийсь візочок на весну, легенький, негабаритний, сидяче положення. Бо в люльці так і не возились, а весною, як сидітиме, шукаю доповнення до слінгу, щоб можна було недалеко проїхатися і щоб маневрений був (маленький і легенький)

7. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

а як вам такий..
    п.с. сама придивляюсь,бо хочу ще на літо купити легенького...

---------- Додано в 01:01 ---------- Попередній допис був написаний в 00:54 ----------

і візок "на львівську погоду"......
    А ВАМ СЛАБО???? або ..А ВИ СЛАБІ????:girl_haha::girl_haha::girl_haha:

8. Зануда

Зануда Well-Known Member

У ньому так колеса гримлять по асфальту, що аж на голову тисне. У нас в сусідстві з таким возиком всеньке літо "громихали" по подвір"ї і прилеглих територіях. Бррррр...я все думала, як дитина в такому шумі спати може. :)

9. Уляночка

у тих "легеньких" усе гримить:girl_flag_of_truce:...маєте якісь файні варіанти прогулянкових?:girl_wink:

10. Зануда

Зануда Well-Known Member

Нє, я на таке не дивлюсь, бо ще твердо вірю, що мій х-lander cебе виправдає у всіх варіантах, так як я і планувала. :)

11. Уляночка

у вас ліфт? бо я б точно не хотіла тягати 16 кг (без Марка) на 3 повер...хоч би яким добрим лендер не був....так і наші родичі:girl_wink: зробили...таки купили перед рочком Роміку тростинку:connie_pull-pigtail не витримали лихої долі...
    п.с. а я якщо не знайду прогулянки в тому кольорі:girl_haha:,що мені сподобається,то наше еспіро залишиться і на літо:girl_yes2:..а там і саночки...а далі нозями....

12. airy_cat

airy_cat New Member

Да-да, постою послушаю - я тоже прогулку уже ищу))

Не то слово разные. Мы хоть и не 4500 родились, но в люльку уже к 5 месяцам еле-еле залазили.

13. Зануда

Зануда Well-Known Member

Ліфт. Я ж не коняка на 7 поверх візок тягати, скільки б він там не важив. :)

---------- Додано в 00:35 ---------- Попередній допис був написаний в 00:31 ----------

А в нашу люльку вліз не лише Марко, але і конвертик на овчині, який я купила з перспективою на прогулянку і санки, тож вибирала не найменшого розміру, і синочку не тісно зовсім. А на вигляд люлька така акуратна, маленька ніби, але надзвичайно містка. :) МИ з нею до кінця зими "дружити" плануємо.

14. Уляночка

от..а жили б в будинку без ліфта,то точно б його не купували....

15. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

В мене був такий прогулянковий візок. Виїздили в ньому 2 роки. Не важкий, зручний. Легко поміщалась в машину. Великий кошик. Обирала такий візок-тростину, щоб опускалась спинка і малюк міг спати.

http://www.chicco.com.ua/cod-61613-...a-Multiway-Complete-.html#show-color-61613k25

16. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

живучи в будинку без ліфта, навіть тростинку з дитиною знести (наша важила 6 кг)- це щось із області фантастики. Тому, в принципі, вже немає значення скільки воно важить, як не можеш знести +/-10 кільограмчиків погоди вже не зробить. Чи то , може, я така слабонька :girl_haha:

17. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

В нашій лендерівській люльці Ромік умудрявся спати в 8 місяців:connie_pull-pigtail і ще запас залишався...
    не те щоб...В родичів Ромко перестав спати на вулиці з 9 місяців, в лендері потреби не було, літо, жара...
    Щодо таскання, то я і тростинку (7 кг) не двину на 4 поверх з малим, такщо тут вже ті кг ролі не грають...але то таке.
    Лендер виправдав себе в всіх варіантах. Користуємся і зараз, але тільки на виїзд, якась природа, тралі-валі, тростинка не катіт. Він в нас і на Тростяні був, і Рожанка була наша, Арбатську стрілку інша б не пережила...Я вже мовчу про море інших плюсів. Такщо на наступну дитину тільки Х-лендер, але моделі останнього року)))

Останнє редагування: 19 Січень 2011
  18. lerucha

lerucha Member

Мені ось ткакий візочок прогулянковий сподобався, і в ліфт влізе, бо він у нас дуже вузенький, 60см.

19. Уляночка

ну Зануда і літом, і в спеку і т.д. планує виключно лендер..тростинки не намічається...

---------- Додано в 18:37 ---------- Попередній допис був написаний в 18:36 ----------

---------- Додано в 18:38 ---------- Попередній допис був написаний в 18:37 ----------

ну не у всіх такі мініатюрні діти,нє?

я то до чого веду..не те,що лендера не люблю..навпаки,навіть раджу його..хто в селі.. чи 1 поверх,чи ліфт,бо то важкий візок..усе:girl_blum:

Останнє редагування: 19 Січень 2011
  20. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Ну тут трошки другая історія...

Статус теми:
Закрита.