Купівля дитячого візка

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем SerP, 18 Червень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Nata

Nata Well-Known Member

Відповідь: Покупка дитячого візка

На нашому чіковському є підстаканник, правда тільки один (і зовсім не використовується).

Такий візочок мала моя родичка, викинула через 7 місяців: розвалився. Колеса повідлітали, підставка на ноги відлетіла, а ручка почала клинити, а гальма заклинили зовсім.
    Хоча чула й хороші відгуки.

2. Nastyusha

Nastyusha Well-Known Member

:eek: о боже!!!! Саме точнісінько такий?! Він і по ціні не самий дешевий, та й по вигляду міцний.

3. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

Я би застрелилась, воскресла, продала або подарувала то ліжечко і придбала те, що хочу!

Додано через 6 хвилин
    Мій чоловік куплятиме візок під маминим присмотром, тому точно не буду, мама не дасть йому купити щось не те, хоч основне слово буде за чоловіком. А от на рахунок згадування, то я свому досі згадую перший подарунок на ДН - мишку до комп"ютера, червону, лазену (тоді вони тільки з"явилися)... я так розстроїлась, нащо він мені ту фігню купив, що та мишка ледве у вікно не полетіла. З тих пір він думає двічі, перед тим, щоб мені щось купити (бо я постійно наголошую, що у нього таки чудовий смак, просто треба діяти виважено :) )

• Подобається Подобається x 3
  4. Nata

Nata Well-Known Member

На вигляд міцний, а в експлуатації підводить. Хоч, напевно, то як кому пощастить, бачу багато мамусь із такими возиками гуляють.
    І ще: у таких возиках широка рама і в ліфт вони не влазять.
    І люльки порядні в ліфт не влазять...

5. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

А родичка - людина акуратна? Бо я знаю таких користувачів, що як у анекдоті "Титановий шарік зламав!" - у руках все горить. Куплять коліжанки дві однакові речі, у однієї рік - як нова, у другої - за місяць на помийці, бо гаплик прийшов.

• Подобається Подобається x 6
  6. Nata

Nata Well-Known Member

Родичка - дуже акуратна. Решта дитячих речей у неї прекрасно збереглися, а візочок навіть по сходах не тягався, вони тоді жили в особняку. Вона собі потім купила літній візочок, то малий у ньому довше виїздив.

• Подобається Подобається x 2
  7. olya_d

olya_d Well-Known Member

В нас була схожа, теж Тако. Ми купляли три роки тому. В нас вона збереглася чудово, нігде нічого не тріснуло, не погнулося і не зламалося. Користувалися ми нею часто, в різну погоду. Зимою, як було слизько, я сама за неї трималася, бо кола шиповані і не слизькі. Ще я дивилася, щоб в коляски були великі кола - у нас дороги дуже погані, багато ям, на маленьких коліщатках я би з тих ям не виїхала.
    Але є коляски Тако з пластиковими трубками, такі можуть потріскати. Я брала з металевими. У знайомої, як вскочила колом в ямку, труба пластикова тріснула.

• Подобається Подобається x 1
  8. Pand@

Pand@ Well-Known Member

Ми наш візок купували на південному магазин "Оленка".Так на південному великий вибір але ціни по різному кусаються(як у якому магазині)

9. Nastyusha

То де ті трубки? Щоб знати де їх розгледіти:)

10. olya_d

olya_d Well-Known Member

То ті трубки, які і тримають саму коляску - під "коритом", по боках, що йдуть до ручки - одним словом, всі трубки які ви бачите.

11. Масік

Масік Well-Known Member

у мене аналогічна ситуація він запитав що хочеш на ДН , я сказала машину , так він пішов і купив , правда пластмасову, ядрьоно -жовтого кольору, щей з противним музичним супроводом, так вона у вікно і вилетіла

12. Cifalius

Cifalius Well-Known Member

Знаэте...мены ще рано думати про різні візочки...але все одно потягнуло заглянути до вас на гілку...Я в шоці...дівчата....у вільний час перерила весь інет...нема, нема візочків. Мені народжувати в листопаді...знаю які бувають зими у Львові...і мені страшно, страшно купувати візочки на маленьких пласмасових коелсиках...порадьте хороший добротний візочок

13. Nastyusha

Та як нема??? Цілий нет з тими візочками :D Головне - були б гроші на що той добротний візок купити ;)

14. Cifalius

Cifalius Well-Known Member

Гроші це хоч і головна тема...але з цим якось можна вирішити...я наприклад не хочу пласмасові колеса...бо мені потім той візочок на горбу нести через завали снігу...просто хочеться почути відгуки про візочки таких компаній як:
    Peg-Perego, Inglesina та ін...

Додано через 2 хвилини
    http://mamamarket.com.ua/product_info.php?cPath=59_63&products_id=1963 ось моя мрія...але розумію, що вона не є дешева. Коліжанка каже...бери...а я не знаю...може в неї колеса будуть відвалюватись...

15. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А то не проблема...

Купила я онтакий як Ніна згадувала
    http://www.toysrus.com/product/index...ductId=3119569

Дуже були задоволені. По-піску він їздив прекрасно. На пляж ми їхали справно і по борд-воку, тобто піерсі, гуляли файно. І який він вигідний - одною рукою тримаєш малечу а ногою склав це чудо в парасольку, кинув в баґажник або під ноги і вперед.:radist:
    Правда малеча зовсім не спала в візочку, їй було цікавіше дивитися на все довкола.

16. RUZHAJA

RUZHAJA Well-Known Member

А я би радила, якщо вже зібрались витрачати суттєву сумму на візок, купляти Quinny speedi. Для Львівсйких доріг кращого візочка придумати важко! І автокрісло туди входить, якщо купляти весь комплект . І багато всяких модних прибамбасів!:dance::dance::dance:
    Ось гляньте :
    http://www.quinny.com/quinny/productdetail.aspx?id=25

17. карапуз

карапуз Well-Known Member

Ми ,власне,хотіли такий купувати.І ,коли вже "клієнт" практично "созрєл",до нас підійшла дівчина,яка побачивши ,що ми вже зробили вибір, сказала,що такий візочок купила її подружка і трошки незадоволена,що у сидячому положенні немає перилка,а лише паски.І ,ми ,щось заввагалися і не купили. Продавець був їй дуже "вдячний" :aggressive:,коли ми сказали,що ще подумаємо.Хоча ,можливо,це і не є великою проблемою.Направду ,візочок дуже симпатичний :).

18. RUZHAJA

RUZHAJA Well-Known Member

Ми теж хотіли його купувати, але потім чоловік вподобав інший , теж дуже гарний і я погодилась. Але в ньому передне колесо менйше за задні і якби ми жили у Лвові я би наполягала на Quinny.
    А це наш візочок:
    http://www.piratenkiste-konstanz.de/popup_image.php?pID=1018&imgID=1

Нажаль наскільки я знаю у Лвові такі не знайти, хіба десь замовляти.

19. Loyal

Loyal Well-Known Member

Дуже зовнішньо схожа на польські Roan. Попробуй на них подивись - ціна менш кусюча

20. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Та в любоі каляски можуть колеса відвалитись! ;)

Додано через 1 хвилину
    Там більше за марку платиш, ніж за саму каляску! :)

Додано через 3 хвилини
    Офігенна каляска, :y: я її побачила і сподобала давніше, але нажаль вже свою теперішню мала! А, нічого, я собі таку на 2 дитину куплю!!!:)

Статус теми:
Закрита.