Купівля дитячого візка

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем SerP, 18 Червень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Надька

Надька Well-Known Member

Відповідь: Купівля дитячого візка

А Ви що за 4 місяці будете такий візочок продавати?

---------- Додано в 11:29 ---------- Попередній допис був написаний в 11:27 ----------

і я б непроти ось так як Ви придбати колясочку...

2. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Ні, маю бажання такий купити. Тому й питаюсь, може хтось продаватиме))))

3. Надька

Надька Well-Known Member

А де саме ви таке бачили ліжечко?

4. сяняНЯНЯ

сяняНЯНЯ Well-Known Member

таке як ви описали,ми купили в неділю на подарок за 450грн.
    Бо сестра моя має те що за 800грн,то ми подивились і вирішили,що там нема за що переплачувти...ліжка майже нічим не відрізняються

5. Надька

Надька Well-Known Member

а де саме ви таке купили і чи можете встаити фото або дати ссилку ...?

6. сяняНЯНЯ

7. airy_cat

airy_cat New Member

Дівчата в кого Джампер - підкажіть, а як ви прали матрасик та внутрішню обивку? :)

8. сяняНЯНЯ

Я прала в пралці прогулянковий варіант при 40 градусах,а люлька після малої чистенька,то так і зняла,не перучи.
    А матрасик,думаю можна і вручну,а щодо вн.оббивки,то певно щіткою почистити.

9. Іруня

Іруня Well-Known Member

Знайшла дуже гарну кулясочку для погодок ( не знаю, як по-українськи ) чи двійнят. Може комусь пригодиться :)
    http://www.familytime.ru/product_info.php?products_id=1537

10. loreniya

loreniya Well-Known Member

в нас на вулиці недавно одна мама обзавелася лялью, і купила тій лялі дуже гарну колясочку. І все було гарно і добре, але пройшов місяць і в колясочці пройшли зміни - вона мала металеву /містку, гарну і блискучу/ корзину для покупок, а тепер таке враження що в візочку везуть дроти на прийом металолому - та вся корзина ТАК розхиталась і ТАК брязкотить!!!
    не раджу!!

АЛЕ!!!
    я вже майже 5 місяців гуляю з малим. В нас на вулиці нема жодної незадоволеної візком мами, від найпростіших до дуже дорогих - всі задоволені. Є звичайно нюанси - от в мене до мого візка одна претензія наразі - в люльці капішон має лише 2 варіанти - або повністю складений, або повністю розкладений - хотілось би ще середнього положення - щоб більше сонечка в візок пустити і щоб очки ще були в тіні. Ну але нема... Так що думаю кожен буде задоволений своїм візочком - до всього звикається. І скажу то що я покатала візочок на Південному будучи вагітною і то як я дякую богу за інженера який проектував наш візочок зараз то зовсім різні речі... Візок бажано з дитиною повозити... Розкласти, скласти, затягнути в ліфт, зняти колеса з болотом і вмити... тоді і вилізуть його плюси і мінуси...

Останнє редагування: 20 Травень 2010
  11. natorella

natorella Well-Known Member

може було вже
    дуже цікаво
    История детской коляски

---------- Додано в 10:00 ---------- Попередній допис був написаний в 09:57 ----------

тільки одні мінуси як на мене)))))))))))))

12. Iwka

Iwka Well-Known Member

Я от вже пів року як незадоволена.
    Особливо через оце -
    а ще проїхатись на базар біля Іскри, де його будують, або сходити в магазин... Про "суперський стан" тротуарів і доріг - я мовчу... А про можливість виїзду за межі району - навіть нема мови...
    Моя мама каже, шо я "розбалувана слінгами" :girl_haha:

13. Зануда

Зануда Well-Known Member

Наш візок чекає нас на складі. Як тільки - так відразу привезуть.
    Єдине, що я мріяла про триколісний візок, але так його і не дочекалась. :sad:

14. Златка

Златка Well-Known Member

Вітаю :girl_smile: На якому варіанті таки зупинились?

15. Зануда

Зануда Well-Known Member

Наш вибір остаточно спинився на X Lander XA .
    Колір, функціональність, гарні відгуки, ціна - підійшло все. Сподіваюсь, що не розчаруюсь. Бачила його "в натурі" дуже милий візок, комфортний для всіх погодніх умов, що для нашого міста важливо :) Дороги теж має витримати всі за рахунок коліс. Єдине, що все ж мені би хотілось триколісний. Не втрачаю надію, хоча часу залишилось зовсім мало. :)
    Знайшла такий на одному із київських сайтів, але він дорожчий на 600 грн. + доставка, а більше ніде немає. Тому...мабуть ХА таки остаточний варіант. :)
    Не знаю чи Уляночка ще сюди заглядає, але мені так цікаво, як її враження від користування візком, чи задоволена і чи все відповідає її вимогам?

16. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

уляночка не купувала лендера,бо рейса так і не було..купили експіро вектор аір 4...

17. Зануда

Зануда Well-Known Member

Я знаю. Я питаю чи ви тим вектором задоволені :) Бо я власне пам"ятаю, що ви хотіли і що купили і мені цікаво чи не розчарувались?

18. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

наразі єдиним мінусом є ненадувні передні колеса..от коли їдемо по бетонних квадратних плитах, то трохи відчутно....а так файна..

19. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Занудко, в Ромка нашого лендер Х-А, я довольна, як шлонь...:girl_crazy:Всюдихід ))) мінусів так і не надибала...мо шось вас саме цікавить по експлуатації, можу розказати:girl_smile:

20. Зануда

Зануда Well-Known Member

Мене дуже цікавить чи люлька добре закріплена на шассі, в сенсі - чи не сильно нею трясе при їзді. Бо в магазині ми пробували і чоловіка мого то трошка "напрягло" - йому видалось, що вона слабо прикріплена.

Статус теми:
Закрита.