Купівля дитячого візка

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем SerP, 18 Червень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. bioland7

bioland7 Well-Known Member

Відповідь: Купівля дитячого візка

Напишете яку ж ви альтернативу вибрали.

2. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Слінг:). А коляску подарують отаку http://ursik.com.ua/shop/product?id=2833#main. Спочатку думали про Тако джмпер, але почитавши цю гілочку, дуже мені сподобався саме Еспіро, багато в чому виграє, і в першу чергу у вазі.

3. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

А якого кольору, Лідочко?????

4. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Мені подобаються всі крім зеленого. Може бути червоний (дуже гарний), бежевий там гарний і з блакитним так нічо, просто перші два більш універсальні.

5. SOSKA

SOSKA Well-Known Member

lsdxfnrf а хто що знає про такого візочка Bebetto Vulcano.Напишіть будь ласка.

6. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

Карапузику, ви про яку Європу розказуєте? :) хіба про італійську Калабрію чи південь Іспанії та про тамтешніх резидентів, котрі взагалі не подорожують авто в інші частини Європи? уся інша материкова Європа дуже добре і давно знає що таке зимова гума...
    я б радше сказала, що то в нас деякі "дуже продвинуті" водії роками і навіть в наш час їздять на "всєсєзонній резині" (вибачте за автентичну цитату).

і думаю, що цьогорічні європейські снігопади (сильні далеко не перший рік, за винятком Великобританії), навряд чи заставлять європейських виробників переходити на виробництво важких зимових варіантів дитячих візків, бо проблеми з прохідністю та снігоочищенням були у переважній більшості у віддалених населених пунктах та відкритих ділянках транспортних магістралей.

і по темі візочків - мені особисто імпонує варіант 2-ох возиків на господарці - зимового танку-люльки та зручного та легкого літнього прогулянкового варіанту. Щодо танку - в нас після Юстинки залишився у прекрасному стані польський червоний візок Роан Маріта (залишили його і для наступної дитинки) - раджу його як чудову люльку до 5 місяців, маю виключно позитивні враження та досвід, а ось його прогулянковий варіант мені особисто був дуже незручним (вага, габарити, транспортування), тому у свій час купували прогулянкового возика (котрого успішно за 2 роки амортизували та викинули)...

7. bioland7

Симпатична калясочка.:)

8. Milka

Milka Moderator

Хочу поділитися і своїм досвідом. Мала я з малим перший візочок типу Роану, але то була якась інша польська фірма, так от, коли їздили в люльці то ще нормально(хоча корзина внизу занадто відкрита), але отой другий прогулянковий варіант мені страшенно не подобався, так не подобався, що коли малому виповнилось 7 місяців, я її продала практично нову втричі дешевше. Вага мені ролі не грала, але той вид, ну якийсь він мені необтесаний був. Ходили вибирали вже легший варіант, дуже подобались Чіковські прогулянкові, але вирішили зекономити і купили Джобівську тростину. Продавець на Південному в магазині переконував що я той візок провожу лише сезон і все, не витримає. Взимку, коли був сніг їздили на санках, а так я той візок вивозила 2 роки і все гуд, тепер буду мати для малої. А от враження від трансформера Делтіма(типу Тако) набагато кращі в порівнянні з Роаном, небачу ніякої різниці в амортизації а вигляд мені подобається в 100 разів більше.

Знайома купила 3in1 Coletto Matteo, гарний візок але маленькі колеса передні як для зими, але там суперово повертається люлька щоб везти лицем до мами, і від мами, для мене це досить важливий момент при виборі візочка. До речі купила в інтернет-магазині більш як на 500грн дешевше ніж на Південному.

Останнє редагування: 6 Лютий 2010
  9. bioland7

А в якому саме нет-маг.,в тому що ви написали?Це теж польс. виробник калясочки?:)

10. Уляночка

бачила сьогодні ЕСПІРО ЕАР 4 "вживу"...файненький....от би знати 100% про ті малі колеса на зиму..чи все ьак страшно,як кажуть

11. Milka

Milka Moderator

В інтернет-магазині цьому(але здається ціна після нового року тут теж виросла), а за виробника сказати ніц не можу, треба питати в неї. Сама доставка обійшлася в 20грн, і досить скоро привезли.

12. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Мені теж цей возик ззовні дуже подобається, але якось бачила мамочку з тим возиком, їхали майже по рівній дорозі, то люлька так хіталась, ніби її хтось спеціально гойдав, як на мене дуже не надійно вона там прикріплена!

13. Sue

Sue New Member

А я все ще в пошуках...
    Вирішила не зациклюватись на колесах, адже коляска буде потрібна на весну, думаю, снігу вже тоді не буде,а тягати на 4 поверх, найчастіше напевно, буду сама. Наразі зупинила вибір на такенькій Alu Spider (Zekiwa):
    Я вже її вчора навіть помацяла :) Виглядає так акуратно і мініатюрно! Вага - 10,5 кг, як на мене, досить мало. Люлька жорстка, досить простора. Легко трансформується в прогулянковий варіант - тоді виглядає взагалі шикарно. Така собі суміш класики - люлька має досить скромний дизайн і стилю - прогулянкове крісло, як на мене, дуже ефектне.
    Що скажете? Може хтось стикався?

14. Уляночка

15. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

мені сподобалась:) і чоловіка вже на неї майже перемовила, бо його варіант мені здається за дужо, ось така
    http://www.stokke-stroller.com/uk-ua/stokke-xplory-stroller/accessories/rider-sibling-board.aspx
    я в возиках не дуже розуміюсь, але візуально сподобались ці дві:)

16. Borodinka

Borodinka Well-Known Member

Я вже теж напряглася пошуком: перерила нет, тоді витягла чоловіка на Південний. Найбільший клопіт - ширина наших дверей 55 см, а я хочу не складаючи заїжджати, а не волочити на собі. Наразі вагаюся між Бебекаром (http://www.ymka.com.ua/product_info...ucts_id=460&osCsid=i6eifi5r146pekm0a2agsujaq3) і Айку (http://www.ymka.com.ua/product_info.php?products_id=1599), але ні одна не задовільняє мене на сто відсотків. Бебекар важкий і високий, як на прогулянковий візок, а в Айку гірша амортизація, менші колеса (нам то зиму їздити), нема люльки, тільки сумка-переноска. Не кажучи про те, що в жодного возика не перекидається ручка!!!

17. Уляночка

мені теж..але нема у чнрвоному варіанті..а ще мене хвилює прогулянковий варіант..чи не така сама система, як і КВІННі, на яку часто скаржаться...

18. Марта2

Марта2 Well-Known Member

В бебекара є функція положення прогулянкового блоку лицем до і від мами!

19. Sue

Sue New Member

О, так :), цей Стокке дуже ефектний, виглядає суперово, і я читала про нього багато хороших відгуків, єдиний мінус, який я запам'ятала - що це суто міський візочок, тобто по ямах він їздити не любить. Та, як для мене, це задорого.

---------- Додано в 00:33 ---------- Попередній допис був написаний в 00:30 ----------

Уляночка, а що то за система і чому на неї скаржаться?
    Червоного, дійсно, не зустрічала, бачила лише Алю Спайдер оранжевий. Та мені найбільш бежевий до вподоби.

---------- Додано в 00:45 ---------- Попередній допис був написаний в 00:33 ----------

Borodinka, я на цю Айку теж не одну годину споглядала :) А що, ви гадаєте, що переносна сумка в якості люлюки буде незручною? Я бачила досить багато колясок з такою "м'якою люлькою", мені здавалось, що навпаки - тоді коляска легша... І може я щось не так зрозуміла, щодо Айку, та тут є ще трохи фото і так виглядає (на передостанньому фото), що є можливість в прогулянковому варіанті повернути маля до себе обличчям. Чи ні?

20. Borodinka

Borodinka Well-Known Member

І в одному, і в другому возику можна встановлювати обличчям до і від себе, але це не те саме, що перекидна ручка. Я ж не буду переставляти сидіння чи люльку кожного разу, як дитині в обличчя світитиме сонечко!
    Сумка-переноска значно легша, але її не можна використовувати в автомобілі (якого в нас і нема) як автокрісло, вона менш захищена від ударів і від холоду (я собі так думаю).

Статус теми:
Закрита.