Купівля дитячого візка

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем SerP, 18 Червень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Holly

Holly Moderator

Відповідь: Купівля дитячого візка

1. На мою думку, за будь-яких умом найкращий варіант - надувні колеса. 2. Я звертаю увагу, чи зручно дитині буде спати у прогулянковому блоку - щоб спинка повністю опускалась і підніжка піднімалась. Говорю з власного досвіду, так як моя Ярина до 1,5 р. спала вдень на вулиці.
    3. Дощовик - в моєму випадку обов"язково. І в дощ, і сніг я мусіла йти на вулицю, бо в хаті мала не спала. Москітної сітки не мали, тай мені вона не була потрібна
    4. Дуже зручно, коли у прогулянковому варіанті перед дитиною є столик
    5. Бажано, щоб капішон на люльці складався повністю. Я мала візок типу Токо-танк, то важко було звіддти діставати малу, коли вона спала.
    Ще одне. Не купуйте візків, в яких відсутня вісь, а задні колеса(одинарні, не спарені такі як в чіко) кріпляться до рами - такі колеса досить швидко викручуються "вісімкою" і відпадають
    Як щось згадаю, то допишу :)

2. Gaichka

Gaichka Well-Known Member

А у нас такий транспорт. І колір вибирав чоловік, хотів саме таку розкраску для нашого синочка:)

3. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

ну ви ще раз доводите, що червоний - це унісекс колір...дуже файно виглядає транспорт вашого синочка....а це Тако джампер?

4. Gaichka

Gaichka Well-Known Member

Дякую...Так в нас Тако джемпер Х, сільвер колекції, з замками і закльопками, на сумці та на цераті від прогулки, замість "tako jumper" пише "BORN TO RIDE"
    Одним словом косимо під цього чувака :cool:

5. Nastynya

Nastynya Well-Known Member

а мені дуже вже припала до душі колясочка анмар хілюкс, хтось може поділитись враженнями?

6. Уляночка

а можна посилання, щоб глянути на неї...

7. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

тримай http://klumba.kiev.ua/strollers/anmar/hilux-2v1/fotos/

8. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

І мені така коляска припала до душі. http://imama.shop.by/201/3586/4729/ і http://imama.shop.by/201/3586/4637/Я її навіть вже забронювала, але ще хочу порадитись з вами. Чула різні відгуки про коляски анмар. Може хто має таку, поділіться враженнями, дуже треба!!!!:girl_cool:

9. сяняНЯНЯ

сяняНЯНЯ Well-Known Member

У нас така сама як у Gaichka,навіть колір такий же,тільки просто тако джампер.Вже другий рік їздимо.Нарікань практично нема.По наших ямах супер їздить,прала вже декілька разів-колір той же.

10. Зануда

Зануда Well-Known Member

Пішла за вашим посиланням і дуже вже він мені сподобався. Нажаль, ніяких відгуків пронього не знайшла, але возик мені страшенно сподобався. "Обробляю" чоловіка на предмет практичної зацікавленості. :)
    А ще на такий увагу звернула:
    http://www.bm-kids.com.ua/index.php?productID=1942

11. Уляночка

І мені з Espiro найбільше подобаються..тільки інша модель
    http://limpopo.shop.by/3/10/1309/

12. Зануда

Зануда Well-Known Member

Я боюсь отих малих коліс. З нашим бездоріжжям тотальним треба гусеничні варіанти розробляти. :)
    А взагалі тепер кращий вибір дитячих візків ніж 6 років тому. От ще б ціни більш адаптовані до наших можливостей, а не для Космосу ;)

13. Уляночка

в нас в прогулянковому були такі колеса..малі..теж боялась, але не такий страшний чорт, як його малюють..ми від"їздили прогулянковою 2 зими і потім ще один малюк з Бродів на ньому возився...так що...мені дуже вага подобається, бо в нас ліфта нема і ми на 3 поверсі, а ще як подумаю, що і Любчика з самокатом чи велосипедом паралельно треба тягнути, то схиляюсь до "легких" возиків..

14. Уляночка

А ми сьогодні по ПІВДЕННОМУ лазили..нарешті знайшли ті возики, що мені подобаються ...ESPIRO...були в наявності усі 4 нові моделі, але якраз та що мені "зе бест" не була розкладена...оскільки мені ще довгенько до пологів, то я не просила її скласти..подивилась на схожому варіанті..тільки там ненадувні колеса...все люксично, але щось вона така низенька.....казали, що та, що я хочу, трохи вища, але не набагато...от тепер думаю....а ..ще одне..ціна порядка нижча, ніж на офіційному сайті в Польщі і в наших інет-магазинах..2350 грн

15. Уляночка

Останнє редагування: 24 Січень 2010
  16. Зануда

Зануда Well-Known Member

Файний возик. Я також люблю червоний колір.
    П. С. Я ще троха маю часу. Весною пройдемося порівняти ціни базарні з інтернетними. Ну і вживу "помацати", глянути, що і як. А тоді вже вирішу, що би я хотіла і де будемо купувати.

Останнє редагування: 25 Січень 2010
  17. Уляночка

ой..я навіть від учора на цю модель по-іншому стала дивитись...саме в такому червоному "шумахерському" варіанті вона мені дуже подобається, але вага!!!!!!!!!!! Все ж 14,5 кг.....

18. Victi

Victi Well-Known Member

Дуже цікавить питання, наскільки зручно (чи незручно) перевозити малечу в автомобілі в люльці, яка не є автолюлькою, наприклад в тако, анмарі, роані ???

19. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Наша автолюлька, але нам не було зручно возитись з нею, заду займало майже все сидіння, могла сісти тільки я, поки мальок мав до 3 місяців, ще лежав і не протестував, було класно тим що спав собі лежачи і багато місця, але як підріс не хотів лежати, просився на ручки, то прийшлось купити крісло!
    Але і звичайну люльку можна прищепити ремнями на задньому сидінні, ви собі пробуйте і найдете як то прищепити...

20. poputochka

poputochka Well-Known Member

\\Дуже цікавить питання, наскільки зручно (чи незручно) перевозити малечу в автомобілі в люльці, яка не є автолюлькою, наприклад в тако, анмарі, роані ???\\
    Ми часом возили,встановлювали поперек заднього сидіння,впираючи між спинками крісел-спереду і ззаду,я сиділа поруч,трохи притримувала,трохи розважала (люлькаТако). Трималась вона міцно,але трохи страшнувато було з міркувань безпеки,бо можна прищепити люльку ременем,але ж дитина там всередині нічим не закріплена...
    Правда,бачила внеті,що продаються спеціальні ремені,які перетворюють звичайну люльку в авто,бо закріплюють дитину всередині,але вони недешеві.
    Ми,трохи повозивши теж купили автокрісло,але теж десь з 3 місяців,коли не страшно стало класти дитину в напівсидячому положенні

Статус теми:
Закрита.