Купівля дитячого візка

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем SerP, 18 Червень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Відповідь: Купівля дитячого візка

В Києві і в Одесі таких повно, там гламур це модно. А в Антошці в Одесі цілий ряд стоїть - які хочеш. У Львові мешканці більш практичні, і видно їм такий товар не йде.

2. Оленка

Оленка Well-Known Member

На львівську погоду білі колеса якраз в сам раз!

Доречі коляски цієї фірми дуууже хороші. Я на них сама задивлялась, але їх ціна повертала мене в чуства і прийшлось вибрати щось більш демократичне для наших сімейних можливостей

Останнє редагування: 9 Жовтень 2009
    • Подобається Подобається x 1
  3. bioland7

bioland7 Well-Known Member

До речі, такого типу возики будуть дуже модні в наступні кілька років, правда трошки інші не такі високі, низькі і форма візка буде як у 80-х,цього року принаймні на одній з виставок калясок бачила, що це сама новіша течія. А взагалі дуже хороші за якістю каляски на сайті www.mybuy24.net, їх до нас привозять з Німеччини і якість дуже добра і ціни нормальні.

• Подобається Подобається x 3
  4. Оленка

Оленка Well-Known Member

5. irina

irina Active Member

Я також була настроєна на Роан Маріту, але щось мені не дуже подобається її прогулочний варіант, то я тепер і н знаю..

6. Victi

Victi Well-Known Member

В антошці подібну бачили, голубеньку,то нам ціну в 7 тис. сказали.
    Але мені, простому народу, хочеться щоб за ті гроші і люльку, і прогулянкову, і в машину кріселко.

• Подобається Подобається x 2
  7. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

Вищезгадану модну коляску і в нашому місті бачила, але то так, для гламурного дефіле на хорошій дорозі. А мені потрібний більш екстремальний візочок, так щоб і у парк, і у ліс.
    Для своєї наступної лялі я вже пригледіла такий візочок Mutsy

Є в знайомих, випробувала - дуже зручний на наші дороги. Приваблює те, що візочок вироблений в Голландії, а не в Китаї, як більшість європейських візочків.
    Візочок не дешевий, від 5000 до 7000 залежно від комплектації. (можливо і дорожчий, але не можу знайти, бо нема в наявності в інтернет магазинах)

Останнє редагування модератором: 11 Жовтень 2009
  8. Оленка

Оленка Well-Known Member

Ну ми ще дивились на Бейбікар але він виходить в два рази дороще і як продавець нам легенько намікнув, що по ходових характеристиках і якості вони на рівні просто Бейбі зроблений в Португалії а Роан в Польщі. Та і прогулянковий варіант майже однаковий. Всі класичні коляски мають майже однаковий дизайн що люльок, що прогулянкових.
    Мені Роан більше сподобався тим, що там набагато більша і глибша люлька від Бейбі

9. Geola

Geola New Member

С собственного опыта советую мамам выбирать себе коляски самим, ощупав и рассмотрев ее в магазине. По-этому о покупке в интернете речи быть не может! Знаю не мало случаев, что на сайте колясок фото моделей оригиналов колясок, а высылают по пересылке похожую с такой-же "лейбой" сделанную где-то в "гараже". Сразу, распечатав, вы не отличите ее. Потом она начинается сыпатся не отъездив и пол-года. Мамы и папы просто ведутся на предлагаемую низкую цену. Потом ни претензий никому предъявить не могут и тем более взять запчастей. С этим столкнулись мои знакомые с фирмой "Тако". Как уже потом поняли, что оригиналы "Тако" имеют фирменный знак вылитый на колпаках колес словом "Тако", а у них этого не было. Просто вшитая тканевая лейба была с "Тако". Это была подделка и соответственно она ходила не долго. Весь пластик крошился просто на глазах. Лучше покупать в магазинах, потому что они не позволят себе торговать таким дерьмом, так как несут ответственность по гарантийному сроку!
    Был еще случай с коляской "Андрокс". Другие знакомые заказали в интернете коляску "Андрокс" из-за цены по-ниже... потом оказалось, что ту которую они смотрели в магазине была Польского производства и лучшего качества, соответственно дороже. А теперь они не могут достать на нее запчастей, а если и достанут запчасти, то она им дороже получится из-за их пересылки запчастей и ремонта... да и вообще нервов! Так что дорогие будущие мамы, лучше приобретать коляску не далеко от дома, что-бы в любой момент вам могли оказать сервисное обслуживание в случае чего (если конечно дойдет до этого)... вот так.

• Подобається Подобається x 3
  10. Aster

Aster Well-Known Member

А я купила візочок в інтернет-магазині - і страшено задоволена! Возимо малого на ній з травня кругом і по асфальту, і по бездоріжжю. Були і в лісі. Їздили в Крим і в Київ вже декілька разів.
    А купляла по інтернету тому, що у Львові немає ЖОДНОГО такого візочка - ні в магазинах, ні на базарах. І на вулицях ні разу його не бачила. Я його тут 3 місяці шукала, поки не наважилася замовити. І не жалкую - візок просто чудесний!

До речі, ось лінк на нього http://klumba.kiev.ua/articles/reviews/bebetto-magelan/

11. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Aster, а яка його вага? :girl_smile:

12. In4a

In4a Well-Known Member

Ну це, напевне, як попадеш... Ми замовили ось цей візочок у цьому інтернет-магазині http://motik.com.ua/Universalnyj-komplekt-design-rodeo-p-976.html?manufacturers_id=39 і ДУЖЕ задоволені!

13. Aster

Aster Well-Known Member

8 кг. Досить легенький.

14. Марта2

Марта2 Well-Known Member

А ваш візочок симпатичний, я тепер придивляюсь до нього, ми теж в пошуках прогулки...

15. Ланочка

Ланочка Well-Known Member

А ми прогулянковий мали візок Espiro City.Дуже класний, міцний на великих колесах.Скільми ми ним відгаратали. І по місті і по селі і по горах. Дуже подібний до Чіко , але симпатичніший і трішки дорожчий. І ще одна його хороша особливість, це те що колеса попадають на сходинки і ним можна просто їхати по сходах, а Чіко так не вміє. Хоча і складається у парасольку, але то не дуже зручно. Особливо зимою коли конвертик треба стелити .Ось така вона

Останнє редагування модератором: 11 Жовтень 2009
  16. odree

odree Well-Known Member

я також колись дивилася на таку. але вона досить важка. а у вас вже очікується поповнення? :)

17. Nata

Nata Well-Known Member

Залежить від сходинок мабуть, Ct04 їде по сходах на вулиці, а в під"їзді у нас для нього зависокі сходинки.

18. Ланочка

Ланочка Well-Known Member

Це ви мали на увазі Espiro City?

Я живу у звичайному пятиповерховому будинку на 4 поверсі. І 2 рази на день звозила по сходах візок разом з дитиною. В нас попадають. Тільки вниз йшла задом.

19. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

Та ні, то я просто планую ще одну дитину (в майбутньому,але дуже близькому) а на ностальгію за спокійними прогулянками з візочком пробиває, от і заглядаю на сучасні візочки.
    Те що вона важка, то правда, але на наші дороги легенькі і з маленькими колесами не підходять, особливо взимку, коли сніг як каша.
    В нас зараз Чікко http://www.chicco.com.ua/chicco-61613-10.html
    легенький, зручний, але на поганій дорозі тарахкотить (а дороги погані майже всюди) Порівнюю з візочком подруги - Інглесіна на надувних колесах, їде м"яко і безшумно.
    А на рахунок ваги - з надувними колесами візочок легким не буде, але переваги таких колес є.

20. odree

odree Well-Known Member

ааааа, ну то, повірте, ще щось нове з"явиться, цікаве. я теж за великі колеса. в самої обидва візки були з великими надувними колами. але якщо жити в особняку чи на 1 поверсі, то і вага не важлива :)
    свої візочки я попродавала, залишила лише один прогулянковий, але суперовий. зараз таких вже нема, а шкода, бо дуже вдалий візок (maxi-cosi)

Статус теми:
Закрита.