Купівля дитячого візка

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем SerP, 18 Червень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Відповідь: Купівля дитячого візка

Мамусі, хто що може сказати за цей візок, може хто має або мали знайомі, як він в експлуатації, які має мінуси і плюси? Буду дуже вдячна!:girl_smile:

Останнє редагування модератором: 11 Жовтень 2009
    • Подобається Подобається x 1
  2. Іруня

Іруня Well-Known Member

На вигляд - супер. А яка ціна?

3. Марта2

Марта2 Well-Known Member

На різних сайтах різна, орієнтовно 3000 грн

4. Natalysa

Natalysa Well-Known Member

А я вже вибрала і коляску і ліжечко і навіть купила. В мене батьки не забобонні, на відміну від свекрухи і чоловіка, тому вибирала з ними.
    Я довго рилась по інтернет магазинах, але знайшла прекрасний варіант в Антошці. Коляска - трансформер GRACO по ціні 2581 грн. Колір червоний з коричневим, прекрасна отеплювана люлька. Тут пишуть, що в когось є вузькі - не знаю, бо малюка ще не народила. Хоча надіюсь, що якраз буде добре. Мені якість дуже сподобалась. Правда на 100 грн. переплатила, ніж в інтернет магазині, але це вже на місці і гарантія є.
    А ліжечко вибирала в інтернет - магазині з доставкою додому.Ціна 1100 грн. Geoby LM604S, якщо когось зацікавить зайдіть на сайтBabyRent.lviv.ua
    Успіху у виборі:)

• Подобається Подобається x 5
  5. Відповідь: Купівля дитячого візка

Наталюся, дякую за сайт бебірент!!!!!!!!!!11 я тут собі колясочку пригледіла...!!!!!клас!

6. Natalysa

Natalysa Well-Known Member

завжди рада:))) Якщо щось, то звертайтесь. Між іншим, дуже приємні поставщики:)

7. Катруся

Катруся Well-Known Member

Дівчата порадьте з власного досвіду, хороший прогулянковий візок на зиму, щоб і колеса гумові і теплий був і від вітру захищав дашок добре і з боків і зверху, ми змерзлюхи,і навіть трьохколісний хотіла б,, ото скільки зразу хочу,) Вже хотілв купити Джобі Джос, але люлька вже не потрібна, а купувати щоб потім продавати недоцільно,,
    Дякую

8. Даніелла

Даніелла Well-Known Member

В вашому випадку потрібен візок CAPELLA-901 здається. Надувні колеса, дашок перекривається до поручння, в комплект входить спальний мішок на зиму, матрасик на літо, дощовик, накидка на ножки. В нас такий сами, тільки колеса не надувні, задоволені на всі 100%. Вдалої вам покупки.

• Подобається Подобається x 3
  9. Марта2

Марта2 Well-Known Member

А яка вага візочка? Ми теж в пошуках, нам тре легкий і міцний! :)

10. Даніелла

Даніелла Well-Known Member

З надувними колесами приблизно 10 кг., з простими 8 кг.

11. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

А я сьогодні в антошці бачила одну гламурну сімейку......везли дитинку в такій гламурній калясочці
    напевно коштує всі гроші.... а пачкається певно як..... мити одне задоволення :girl_crazy: :girl_haha:

• Подобається Подобається x 7
  12. MaryF

MaryF Well-Known Member

І я таку калясочку бачила біля політехнічного. Таточко в піджачку і в галстуку возив.

• Подобається Подобається x 2
  13. viltis

viltis Well-Known Member

А живе це сімейство в моєму районі, то мама на шпильках 15 см завжди ходить:))) але їх дуже рідко видно...хіба що гуляють в різних районах міста:)

Щодо коштує, то така калясочка ( лише люлька і шасі) приблизно 11-12 тис грн

14. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

да, да, мама саме така і папа саме такий :girl_spruce_up:

а на рахунок
    "у богатых свои причуды" :girl_crazy:

15. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

І та люлька напевно тільки до 5-6 місяців, а далі що з тою красою робити?

• Подобається Подобається x 4
  16. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

здати на прокат в студію Баранських наприклад.... щоб люди попрощє теж собі гламурних знімків наробили :girl_tender:

• Подобається Подобається x 13
  17. Оленка

Оленка Well-Known Member

Мають люди дурні гроші от дурні покупку роблять.

18. Gaichka

Gaichka Well-Known Member

Я їх тепер тільки на Південному бачу. Їм напевно наші дороги з ямками не підходять, шпилькі застрягають.:xaxa:

Якщо хтось хоче такий екслюзив на халяву, можу сказати як зробити. Я весною на Горбачевського бачила низ від страровинної коляски. Люди використовували як тачку, мукалатуру возили. Я собі ще подумала, що сюди би люльку і викопана інглезіна:girl_haha:. так от, можна в них взяти той низ причепити люльку і вийде модна дизайнерська колясочка:girl_cool:

• Подобається Подобається x 6
  19. Nata

Nata Well-Known Member

Та чого ви? Класний возик. Я схожий свого часу в Антошці облизувала. Там дуже хороша амортизація, колеса повертаються, він легенький, зручний. Люлька насправді простора, у ній спинка піднімається, дорогий звичайно, але і хороший. Одна справа, коли зі шкіри лізуть, аби крутий возик купити, а коли люди можуть собі дозволити - чого б ні?

• Подобається Подобається x 8
  20. Gaichka

Gaichka Well-Known Member

Ніхто не каже, що возик поганий, возик просто БОМБЕЗНИЙ в стилі ретро.
    Я просто кажу, що бачила старий низ і прийшла ідея в голову. Як говириться "дешево и сердито":girl_haha:

Статус теми:
Закрита.