Купівля дитячого візка

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем SerP, 18 Червень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Galyna555

Galyna555 Well-Known Member

Відповідь: Покупка дитячого візка

Я теж такий хочу, може телефончик скинете? Чи там неможливо більше заказати ?

• Подобається Подобається x 1
  2. Олюнька

Олюнька Well-Known Member

Якщо хто шукає вживаний дитячий візок, то можна подивитись в дитячому комісійному на Південному, власниця магазину - моя знайома.
    В них ще є сайт з фотками дитячих візочків: www.dity.biz.ua - може, кому знадобиться.

• Подобається Подобається x 2
  3. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

там дорого. І не завжди товар хороший. Краще по Вашому магазину пару оголошень відвідати.
    У нас квінні спіді SX кольору чілі - купили за 200 у.о. вживаний. Зараз купила ще прогулянковий грако міраж на літо, щоб не доплачувати за багаж в літаку, бо все ж літом спіді коли то не особняк і коли тре кудись летіти троха загроміздкий, проте кращого візка для себе не бачу. Ми з ним були на Синевирі в таке болото, що наші друзі сміялись на фіг нам машина:girl_cool:

Хто купить собі не пошкодує.

Один мінус - візок дуже широкий (67-69 см) залежить від моделі. Найширший квінні фрістайл. І в наші ліфти він не влазить. Я живу на 4-му поверсі. Мені не проблема: я знімаю одне колесо, колеса там знімаються дуже легко, і так заїжджаю в ліфт - на передньому і одному задньому колесі. Нізащо б не поміняла не інший возик, хіба конкорд, але він коштує як 3 квінні, бо привозиться зі штатів - то нащо так переплачувати?:girl_smile:

• Подобається Подобається x 4
  4. levandivka

levandivka З яйцями...

Я, як згадую наш Graco...
    Слава Богу вдалося його випродати раніше, ніж розвалився...

• Подобається Подобається x 11
  5. Красотка

Красотка Well-Known Member

Дивилась сьогодні на Тако Джампер..блін тяжка каляска...краще брати Х-Ландер..10 кг все таки, а не 17! Вони ж абсолютно одинакові!!

6. Руда Кішка

Руда Кішка Well-Known Member

Дівчата, а тростинок Geoby ні у кого часом немає? Придивилась Geoby D388. Мені треба, таку, щоб компактна була, щоб у поїзді возити зручно. І в багажнику маленької машини небагато місця займала.
    Думаю, щоб хоч раз не тарабанити з собою у поїзді, купити її по приїзду до Львова, або батьків попросити. Розглядала інтернет-магазин Бебі-рента http://babyrent.ucoz.lv/publ/16-1-0-250. Ще й автокрісло у них на прокат хочу брати. Хтось стикався з ними, які відгуки? Альтернатива, я так зрозуміла - Південний і фірмовий магазин Geoby на Кульпарківській. Чи ще десь?

7. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

О, це моя! маю таку самісіньку, тільки трошки іншого кольору. Ну що сказати - маю її в користуванні вже 1,6 рок, добре, що є чохол - на прохолодну пору - супер! купляли на "Шуварі", (за 320 грн., тепер вони в р-ні 550-600 грн.) бо там нам було найближче.Ще один плюс - регулюється спинка. Мінус - ножки все одно звисають, коли дитина засне - бачила в інших тростинках, що можна якось там піднімати, дитинка типу повністю длежить - але то "Чіко2, холєра, і коштує в три рази більше....Продуктова корзинка в нас скоро протерлась - прийшлось нашивати там кусок грубої тканани - але це виключно через наші високі бордюри і те, що та бідна корзинка все була тааак напхана.....Дивон, що взагалі не відвалилась. І ще два задні колеса прийшлось залізною платинкою приклепати - бо пластмаска перетерлась, але тепер приклепано навіки. Це проблема всіх тростинок - як не ручка, то колесо....Зате вона легка і компактна - легко складається, недорога. В принципі, я задоволена. А, ще з мінусів - недостатньо глибока "заслінка" від сонця - отой верх, міг би бути й глибший.....

• Подобається Подобається x 2
  8. Руда Кішка

Руда Кішка Well-Known Member

Дякую. Попрошу батьків заскочити на Шувар, глянути. А то в мене зараз Грако триколісна прогулянка, то стільки місця займає :sad: В багажник до батькової машини не влазить, доки одне колесо не знімеш. І в поїзді з нею так собі їздити

9. Cifalius

Cifalius Well-Known Member

Х Лендер...10 кг??? :eek::eek::eek::eek::eek::eek: Ви нічого не перепутали??? Чи то тільки вага шассі??

10. zara

zara Well-Known Member

я шукаю ДОЩОВИК на такий http://www.babystuff.co.nz/proddetail.php?prod=zapp візок (прогулянковий, трьохколісний), модель така як на тій ссилці або на любий 3-колісний візок. Може, хтось бачив в продажу (окремо, без візка), або хтось продає?

11. Knopka

Knopka Well-Known Member

Дівчата, а мені десь на тиждень (напевно у серпні, але точніше ще не знаю) потрібен легкий погулянковий візок-парасолька, щоб у ньому спинка розкладась до лежачого положення. Хочу взяти в поїздку з малою щось зовсім маленьке і зручне в транспортуванні. Може хто знає де купити недорого, або продає чи може позичити/дати в оренду. Як варіант - взамін можу дати на цей час свій САМ прогулянковий, має 7 кг, але не парасолька.

12. Despina

Despina Well-Known Member

Мабуть, то як яка модель. Я такі ж слова можу сказати про наше Чіко. Мали ось таке, тільки салатово-чорне: [​IMG][/URL][/IMG]
    Продали, коли малій було 7 місяців, і слава Богу. Колеса там - просто жах. Хоча має конкретний плюс для тих, хто живе на поверхах - влазить абсолютно у всі ліфти.

А ось це наша прогулянкова Грако: [​IMG]
    Задоволена нею на всі 100. Колеса класні, корзина велика і зручна, спинка широка і міцна, дуже добре "збита", тобто нема того відчуття, як в чіковській, що вона мені розвалиться зараз. Єдиний її мінус - габарити, широка, велика, довга. Ну але ми на 1 поверсі, то нам то не принципово.

Пару тижнів назад купили ще ось таку переносну[​IMG] Колір салатовий.
    Дешева, легенька (4 кг.), має ремінь на плече, короче - мєчта туріста:girl_crazy:

Останнє редагування: 11 Липень 2009
    • Подобається Подобається x 5
  13. Nata

Nata Well-Known Member

Я мала схожий возик тільки Інглезіну :) Поміняла її як тільки виїхали на вулицю. Колеса справді не їдуть навіть по траві, ще й не фіксуються (тобто постійно крутяться) ручка дуже не зручна.
    А щодо ліфта, у наш не влазила :)

А Чіко своє (Сt 04) я вже не раз вихвалювала, але у нас на більших колесах :) їздить вже третій рік, ніц їй не бракує. Думаю тут справді від моделі багато залежить. І від того, що саме ви очікуєте від візочка.

• Подобається Подобається x 3
  14. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

А мені так подобалась та модель, що Деспіна виставила! Я хотіла таку...Наша джобі по всьому їздить - колеса передні теж вертяться, алеж їх модна фіксувати. Я чомусь думала, що то у всіх парасольках фіксуються....Інгезіна теж дуже подобалась, але не подобалиьс ціни...Щодо коляски-тростинки для Сяні - можу позичити, яка в мене модель, характерисики - дивіться вище.

• Подобається Подобається x 4
  15. Злата

Злата Well-Known Member

Хочу написати кілька слів на користь Чіко (у мене саме така як на фото вище)
    в користуванні уже більше року, я все ще задоволена

так є мінуси: колеса поскрипують, але це виправляється WD, після року щоденного їждження відпало одне колесо (сподіваюся сервісний центр це виправить), ще до мінуса я б віднесла не суцільну ручку, наступну коляску буду вибирити обов'язково з суцільною ручкою
    але: колеса фіксуються, що полегшило життя зимою - так ми зимою каталися дуже часто, на рахунок свіжого снігу - то не кожне Тако проїде з легкістю і по ньому ми просто каталися по протоптаних доріжках

що мені подобається у ній, то маневреність і легкість в управлінні (що відзначили не одноразово батьки інших діток, які пробували повозити нашу коляску), велика і зручна сумка, досить багато можна продуктів напхати, коли їдемо на базар, гарно переться і гарно виглядає! ще дитина лежить досить високо (думаю так менше дихає порохами від землі та дороги)

хоч усі нарікають на амортизацію, в неї вона усе ж є (напевне мінімальна, але є). З моїх спостережень багато ще залежить від дитини - донечка спала в люльці супер(тоді як наші двоюрідні сестрички в величезній колясці з м'якими колесами спали тільки на глаааденькому асфальті). А тепер, коли у нас прогулянковий варіант дитина далі спокійно катається і спить, на відміну від діток якими жахливо товче у вузьких і легких колясках-парасольках - це я до того що немає сильного контрасту між супер м'якою люлькою і супер-легкою (для мам) прогулянковою коляскою без амортизації

чи хочу я наступною коляскою Чіко? напевне ні, хочеться чогось інакшого попробувати для порівняння, але поки не знайшла (чим більше перебираю тим частіше думками повертаюся до свого Чіко:girl_smile:)

• Подобається Подобається x 5
  16. Bogdanka

наш не розвалиться - то наш запасний, для бездоріжжя однозначно квінні. То дуже залежить від моделі!

про квінні таке важко написати. Ну і колеса там бомба (дитина спала всюди, не тільки на асфальті). Чіко, на мою думку не на наші дороги, а то чого б то колесо мало відвалитись за рік користування? в нашому квінні вже їздить третя дитина і він відвозить ще як мінімум двох...:girl_spruce_up: в ремонті не був ще і не потребує
    те саме зі слів моїх товаришок стосується і максі-козі візків.

17. Злата

Злата Well-Known Member

згідна, не добре, що за рік колесо відвалилося, але від іших мам з великими колесами, чула, що не одноразово відвідували вулканізацію, бо колеса спускали

мене у колясках типу Квінні (правда це напевне не у всіх моделях) "смущає" прогулянкове сидіння. На скільки я зрозуміла воно такого типу, що спинка не опускається, а повертається все сидіння одночасно в лежаче положення (не знаю на скільки зрозуміло пояснила - дитина лежить сидячи:8:)

18. Coffe13

Coffe13 Well-Known Member

А у нас був такий
    тільки в жовто-зелено-синьому виконанні. Відкатав після моєї ще двох дітей,потім віддали.Єдине що з часом почало заїдати кріплення для перекидної ручки.
    І ще отакий
    прослужив 2 роки і ще й віддали в хорошому стані (одна кнопка відпала з тих що тримають корзинку)

19. Bogdanka

сидіння опускається так як треба і сидить в ньому дитина сидячи і напівлежачи і т.д. там плавна зміна положень спинки
    вулканізацію не відвідувала, маю помпу до ровера, то не проблема підкачати, хоч робили це тільки раз:girl_smile:

20. Alinka

Alinka миється в бані

Останнє редагування: 14 Липень 2009
Статус теми:
Закрита.