Купівля дитячого візка

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем SerP, 18 Червень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Nata

Nata Well-Known Member

Відповідь: Покупка дитячого візка

Я бебекар теж в пралці перу (навіть з люльки все знімала і прала), а з прогулянковим... теж халепа (у нас чіко Ct04) :). По ідеї все мало би зніматися і всі гайки відкручуються, а от остання гайка мені ніяк не піддавалася. Прийшов чоловік і сказав, що різьба зірвана. Я вже й не ризикувала ту гайку відкрутити, позакручувала назад, занесла до свекрів і на подвір"ї нормально милом випрала, зі шлангу злила, став як новий.

• Подобається Подобається x 6
  2. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Купила!:):)

• Подобається Подобається x 1
  3. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Ми вже зо 3 тижні їздим в прогулянковому возику, маєм Chicco Simpliciti, возик класний, легенький в керуванні, вага теж нічо(6,8 кг) корзина для покупок величезна!!!! за що і великий +! до неї йде дощовик і дві різні сумки, одна чіпляється до ручки, вона невеличка, а друга як рюкзак можна носити і теж чіпляється до ручки! чехол на ножки теж є, досить велике дитяче місце, малому є де розвернутись, хоч там не піднімається підношка, але як малий спить то нозі не висять довге досить в розложеному варіанті! Капішон регелюється по висоті! Саме головне, як везеш возик то не наступаєш на тормоє між колесами! Взагальному дуже задоволена, але одне трафляє, трісе її по не рівній дорозі, тяжко піся бебікара до того привикнути, і все таки трьохколісні, як на мене, зручніші возики, легше ними керувати!:)
    А,ще додам, обшивка знімається повністю і переться в пралці!

Останнє редагування: 27 Квітень 2009
    • Подобається Подобається x 8
  4. Kira Nessis

Kira Nessis Well-Known Member

Я раньше писала, что Дуськин дедушка ищет легкую летнюю колясочку.
    Так вот мы её нашли. Это Graco CitiSport http://www.ikolyaski.ru/index.php?mtype=shop1&mid=52

Вес
    4,6 кг.
    Колеса
    передние двойные поворотные с фиксаторами, задние одинарные с тормозом, диаметр колес: 14,5 см, шины из искусственной вспененной резины с добавкой каучука, по асфальту колеса не гремят.
    Комплектация
    5-ти точечные ремни безопасности, корзина для покупок
    Принцип сложения
    с кнопки одной рукой, в сложенном положении вертикально стоит.
    Производитель
    Graco
    Размер спального места
    34х75 см
    Шасси
    алюминиевое, с элементами ударопрочного и морозостойкого пластика.

Купили на Пивденном за 780 грн. Как будет себя вести в эксплуатации - расскажу со временем.

• Подобається Подобається x 5
  5. Loyal

Loyal Well-Known Member

Не вузько мальоті? Пробували садити?

6. Ная

Ная Well-Known Member

В нас дуже схожа Інглесіна http://www.akusherstvo.ru/magaz.php?action=image&picture_id=4290 і ширина така ж.Зимою в одязі і справді вузько,а літом сам раз.Ну так вони і шукали
    . Складається дійсно дууууже легко,компактна,легенька,єдине шо спати дитині в ній не дуже зручно,бо ноги звисають.Але так як наша дитина спить вдома,то нам той візок абсолютно підходить.

7. Kira Nessis

Сразу малая в неё залезла еще в магазине. Фотки с Дуськой внутри выложу через пару дней. Ей там совсем не тесно, даже очень вольготно, она даже до поручня не достает:)
    А когда засыпает, там достаточно длинное сиденье, я его опускаю и подтягиваю её повыше, и тогда ножки не свисают.

Мы искали именно летнюю коляску, на зиму у нас есть наш bebecar vector (я раньше писала и выкладывала фото).

8. Kira Nessis

Ная, а за сколько вы купили свою Инглезину и где?

9. Ная

Ная Well-Known Member

Через інтернет-магазин "Умка",рік назад за дев"ятсот з лишнім гривень,тоді як в "Антошці вона була 1200 приблизно,скільки коштує зараз навіть не знаю. Ціни різняться але як бачите візки дуже схожі у всьому,вважаю ваш вибір вдалим.

• Подобається Подобається x 2
  10. romhavr

romhavr Member

Земляки, ніхто не позичить на 5 днів візочка для 1 річної дитини. Знайомі з Києва приїжджають з 30 квітня по 4 травня. Їм візок в машину не влазить. Лишу еквівалент грішми.

11. Matiola

Matiola Well-Known Member

Люди,а як вам візочок ТАКО JUMPER?Давно на нього задивляюсь,але не знаю,який він у використанні.Чи не завузька люлька,чи має систему амортизації і чи не буксує зимою?

12. Анута

Анута Well-Known Member

скористайтесь пошуком по даный темі ;) його тут неодноразово обговорювали - напевно сама популярна модель на сьогодні :xaxa:

• Подобається Подобається x 2
  13. zara

zara Well-Known Member

14. Aster

Aster Well-Known Member

В мене два питання є - може хтось відповість!

1) Де у Львові продають візочки фірми Brevi? Мене взагалі цікавить найбільше Brevi Grillo. Де вони є не за космічну ціну?

Отакі http://kids-shop.com.ua/item_1009.htm

2) Чи хтось має візочок Geoby 639? Як він у користуванні? Що про нього скажете? Чи не ламається швидко?

Отака http://kids-shop.com.ua/item_326.htm

15. zara

zara Well-Known Member

Brevi були в Карапузі на Вол.Великого

16. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Тут,не памятаю хто, писали шо ті возики неочінь, поламався скоро!
    во вже знайшла!
    http://posydenky.lvivport.com/showpost.php?p=412375&postcount=405

Останнє редагування: 5 Травень 2009
  17. Gaichka

Gaichka Well-Known Member

Мені теж подобається ТАКО JUMPER, мабуть його і купимо як прийде час:)Подруга має його, каже що дуже задоволена і зиму відкатала на ура:y: Він і ліфт добре входить і розкладається чудово, що з ним можна їздити в любі поїздки.
    Якщо хочете більшу люльку, кращу амортизацію і великі колеса, то зверніть увагу на Roan Marita, теж бомбова коляска :clapping:, вона навіть має функцію заколисування. Пошукайте на гілці, про неї теж багато хорошого писали.
    Для мене Roan завеликий, я маленького росту, :xaxa:смішно з ним виглядаю:xaxa:, тому мій вибір ТАКО JUMPER!:clapping::clapping::clapping:

18. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

а ми купили наугад по ебею візок прогулянковий за 11 евро:xaxa: б/у...бебе конфорт..трохи неновий так би мовити,але мені він підійшов:xaxa: мабуть тому шо не вибирала,а просто купила перший ліпший. модель ше старенька,але функціонує,гарно виглядає і не шкода зїздити його.
    може я і не права,але купувати супер-пупер візок на 2-3 сезони , марно потрачені гроші.ІМХО. ми за ті гроші,відпочити зїздили

• Подобається Подобається x 11
  19. Юська

Юська Well-Known Member

У нас він точно недурнуватий і неперевертається всі наші колєгі мають такі візки і вони мені порекомендували цей візок і за шо я їм дуже вдячна!!!,дуже класний візок,я перепробувала,4-види колясок всі практично нездешевих,а Квінні самий класний.,зручний я на ньому як на мерседесі!!!.........
    http://www.ymka.com.ua/product_info.php?cPath=23_47&products_id=187

Останнє редагування: 8 Травень 2009
  20. ірен

ірен Well-Known Member

:)ну от нарешті і ми прикупили малюкові візочок....Дуже хотіли джобі с922-триколісний-оранжевий з сірим,бачили колись десь один раз,а прийшлось купувати ніде не змогли такого знайти....Я з того всього пішла в магазин,пообдивлялася і купила Ріerre Carden,колір--бежевий з оранжевим і червоним...На мій погляд візочок супер,поки що все подобається.......Можу фотки скинути.....
    Ну все ми пішли гуляти на нових кальосах:xaxa::xaxa::xaxa:

Статус теми:
Закрита.