Купівля дитячого візка

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем SerP, 18 Червень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Natalya

Natalya Well-Known Member

Відповідь: Покупка дитячого візка

(нікому не в образу) А ще там популярні антидепресанти... Може воно і модно, і
    хоч на іншій гілці обговорили, що стиль, то ширше поняття, бо невідомо до чого буде пасувати той візок, наприклад.
    Мені здається, що для дитини краще веселіші кольори.

• Подобається Подобається x 5
  2. Aster

Aster Well-Known Member

До речі, скільки у Львові ці візки коштують?

3. Іриска

Іриска Well-Known Member

якщо брати з кріселком в авто то 2600 грн!:clapping:

4. kati

kati Well-Known Member

оооо ну вже як завжди загнули......
    я б сама чорного возика не купила...саме через таких людей навкруги,що будуть в слід тикати пальцями і казати що то гроб та колесиках поїхав:)

все ж таки бачу наш народ ще не гтотовий сприймати багато речей... чомусь чорне авто то круто, а коляска викликає дивні асоціаціїї.... ще й з антидепресантами:ninja::ninja:

• Подобається Подобається x 4
  5. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Ми коли останній прогулянковий купували власне і вибирали між чорним і червоним. В мене ніяких асоціацій не виникає, лиш би зручно та практично

• Подобається Подобається x 6
  6. natka75

natka75 Well-Known Member

У нас власне прогулянковий візок - комбінація чорного з гірчичним кольорами, мені дуже подобається і вибирала на свій смак,а не для людей навкруги....

• Подобається Подобається x 5
  7. Марта2

Марта2 Well-Known Member

У нашому "селі" Жидачеві є пару чорних візків для новонароджених, але наш народ не розуміє того, особливо люди старшого покоління! Особисто я б не купила своїй дитині чорного візка, особливо люльку, мені здається воно парити буде літом.

• Подобається Подобається x 3
  8. Galyna555

Galyna555 Well-Known Member

Коліжанка купила тиждень тому, що сказати СУПЕРОВИЙ.Стійкий візок. Тільки трохи широкуватий (якщо дивитись ззаду), і важкенький. Від Квіні Бас кращий це однозначно, тим що у прогулянкового спинка відкидається у повністю горизонтальне положення, а у Квіні ні (дійсно ноги вище голови).

• Подобається Подобається x 2
  9. Malinka

Malinka Well-Known Member

Дякую :) Вона з люлькою брала? Не маленька люлька? Якщо буде ще ділитися враженнями - розказуйте! Бо ще маю трохи часу щоб остаточно визначитися.

10. Galyna555

Galyna555 Well-Known Member

Так вона брала з люлькою і автокріслом. Люлька не маленька і не велика, тобто трохи більша за середню, на мою думку більшої не потрібно. Автокрісло теж класна штука, розраховане від 0 до 13 кг., а для немовлят є спеціальний матрасик в нього + дашок на нього. Прогулянковий варіант виглядає дуже класно. Єдине що, то коліжанка ще нею не їздила по вулиці, бо мала трохи прихворіла, обїздить, то розкаже і я вам напишу, бо сама вже нею зацікавилась.

• Подобається Подобається x 1
  11. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Точно буде парити. Зі мною гуляє з візочком дівчина, в неї каляска чорна з оранжевими вставочками. Вона тільки на сонце виїзжає.... і все... дитині дуже жарко.
    Та в принципі будь яка каляска темних кольорів буде парити і перегріватись на сонці.

12. Angel

Angel Well-Known Member

а мені так "фіолетово" шо там наші люди думають, я собі їду гордо з чорною коляскою і думаю шо яне як інкубатор:xaxa:кругом однакові коляски їздять,а ми такі одні і дуже гарні:clapping::clapping::clapping::clapping::tanksmile:http://goods.marketgid.com/goods/734/2843973/о такий в нас джип

• Подобається Подобається x 9
  13. Malinka

Malinka Well-Known Member

І як вам той джип? Не заважакий? Зручний? Мацьопі і мамі зручно з ним?

14. Іруня

Іруня Well-Known Member

А де Ви купляли Ваш джип :) і за скільки?

15. juli26

juli26 Active Member

Привіт,а як на рахунок цієї коляски тільки з більшими маневровим колесами вчора просто бачила на Південному такі нові моделі - вона мен також дуже сподобалася Певно її купимо коли народиться ляля

16. Анута

Анута Well-Known Member

їх зараз вже стільки... напевно сама популярна модель. де не глянь - всюди тако джампер :ninja:

17. Irus'ka

Irus'ka Well-Known Member

Ага, повно:8: на вулицях. А ще цікаво що отой дизайн (я його називаю "кола на воді") є і в Тако і в CAM і в Inglesini - щоправда у двох останніх ще з колекцій за 2007 рік:)

18. Mira_SH

Mira_SH Well-Known Member

Ви знаєте, коли обирали каляску, ми не думали, чи буде в кого ще така сама, що ми будем інкубатором. Обирали, щоб була зручна і комфортна, ну і в ліфт влазилася...Чоорна, біла, фіолетова, вам підходить значить добре. А кому не подобається хай купляє іншу. Гнатися за ексклюзивом, який через рік пилюкою припадатеме, думаю не має змісту:)

• Подобається Подобається x 11
  19. Ніка

Ніка Well-Known Member

думаю, колір - це троха плагіат на італійську CAM.:xaxa: хотіла рік тому її брати, а потім не склалось...:ninja:

20. Angel

Angel Well-Known Member

дуже задоволена коляскою,дуже маневренна,не їде а пливе:) по вазі не легенька,але я її не ношу:xaxa:,один мінус коли в ліфт заїжджати треба оде колесо знімати,але то секундна справа

Статус теми:
Закрита.