Купівля дитячого візка

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем SerP, 18 Червень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Malinka

Malinka Well-Known Member

Відповідь: Покупка дитячого візка

А ще цікавить ваша думка нарахунок візочка Maxi-Cosi Mura 4-х колісного. Хтось має такий? Як він?

2. ірен

ірен Well-Known Member

Loyal.ну як ваш візочок,вже зробили обкатку?ми також на такий прицілились,чекаємо відгуки

3. Іруня

Іруня Well-Known Member

http://strollersandprams.com/strollers/464/Maxi-Cosi-Mura-4/review-1.html
    Мені здається, що вона ще більш надійніша, ніж Quinny. Принаймі, має всі 4 надувні колеса.
    Дякую за ідею:). Я, до речі, планую докупити 4-х колісне шасі. Думала брати знову ж таки Quinny, але тепер задумаюсь і над Maxi-cosi ( нам підходить і одне, і друге ). Сподобалось мені.
    Не знаєте, де у Львові їх продають? В Антошці є?

4. anka

anka Well-Known Member

є в інтерсіті. маг. Дракоша. ми придивляєлися теж до Максі-косі і до Квінні. але quinny bazz як на мене- лише стильно виглядає. утеплення на ніжки нема, в лежачому положенні ноги вище голови. тобто там блок, в якому сидить дитинка не випрямляється, а тримає форму ( як тазік, чесне слово!). І коли хочете покласти дитинку, то тазік переводиться в горизонтальне положення. До того ж той візок незатишний. Козирьок якщо розкрити повністю, він все-одно, як на мене- замалий. Підніжка там теж незрозуміла якась. Зате купа прибамбасів типу парасольки, москітної сітки, додаткових прищіпалок до козирька від сонця. І з плюсів-можна малявку личком до себе возити.
    maxi-cosi принаймні спинка кладеться практично горизонтально. в мене знайома його має- задоволена. каже- другу зиму по снігових заметах відкатали. Мінус- важкий
    я мабуть буду далі вибирати, бо ті візки для мене надто великі і важкі. Я хочу так, щоб маля личком до себе можна було возити, щоб гарно складався, був легкий, щоб спинка переводилася в горизонтальне положення, щоб в ліфт входив, щоб колеса були порядні. ( і то все за 200 грн :):):) )

• Подобається Подобається x 1
  5. Malinka

Malinka Well-Known Member

Так, в Антошці є. І в Інтерсіті є. Але так думаю, що може через інтернет-магазини спробувати, коли вже остаточно визначуся. Різниця в ціні хороша виходить.

І я так хочу!!! :clapping: Але легкий і порядні колеса + хороша амортизація, здається, несумісні речі. Чи може ви знаєте якісь варіанти? А ще шоб маневрений, і тканини хороші - бо моя ляля влітку народиться..

6. Іриска

Іриска Well-Known Member

у мене знайома має Квіні і шалено задоволена - каже супер танк! я хотідла відкупити - а вона залишила собі на майбутнє...мабуть це показник!:clapping:

7. Loyal

Loyal Well-Known Member

Задоволена цілком.на разі ніяких проблем не бачу. Треба було звикнути до поворотних колес, бо попередня того не мала. Тільки з нашими вітрами останнім часом страшнувато, бо сама задихалась, то дуже довго не їздила. Хоча вчора гуляли 3,5 год і малому супер! І виспався і посидів зручно і теплісінький був.

8. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Quinny був наш перший візок. Те що стильний то правда, але не практичний. Він нестійкий!!!!!!!!!!!!! ( я маю на увазі із шассі з меньшим переднім колесом). Візок перекидається з люлькою і з сидянням в в лежачому положенні від мами. Тому ніколму не рекомендую.

• Подобається Подобається x 3
  9. Zoryanazirka

а ми поміняли нашу Quinny на таку - http://www.stokke-stroller.com/en-global/stokke-xplory-stroller.aspx Мені вона страшенно подобається, маневрена, дитинка дуже високо, і головне не перевертається. Бо в Quinny я 2 тижневого Марка в парку ловила на льоту..

А для нової лялі можна докупити таке - http://www.stokke-stroller.com/en-global/stokke-xplory-stroller/configurator.aspx

10. Іриска

Іриска Well-Known Member

Дівчата у мене таке питання - дивилась на сайті калясок Тако... там офіційно нема Тако Джампер.... І на інших сайтах, які представляють офіційно Тако - також нема. Може це якась підробка? ну не може так бути, що на офіційному сайті цієї продукції нема...Ці калясочки вже досить давно появились!

11. viltis

viltis Well-Known Member

Іриско, а на який сайт ТАКО ти дивишся?? я знаю, що ми дивились, то був там ДЖампер, лише не всі розцвітки.

А ми вже обкатали свій РОАН:))) я задоволена. Каляска стійка, люлька велика, і майже всюди проїжає:) І не важча за Джампер:)

Ми теж хотіли спочатку ТАКО. А в неділю мала можливість порівняти. Ходили ми до Церкви, то біля нам стояли з ТАКО . Я досить висока, плюс ще підбори мала, то той ДЖампер мені по коліна був. Плюс , там нема режиму "колисання" . Не знаю,як воно правильно називається. Але каляска досить класна, маневрена. ЇЇ плюсом порівняно з нашою є те, що вона має пласмасові ручки, щоб можна її під паху взяти. А в нашій лише шматяні ті ручки від люльки.

Ось тут є Джампер на офіційному сайті http://www.tako.net.pl/index.php?action=search_pk&kat=52

Але я в неті ще більше розцвіток бачила. А у Львові найдевше ТАКО в магазиі СОЛОМІЯ на Півленному, в них можна замовити різні комбінації кольорів.

Останнє редагування: 31 Березень 2009
    • Подобається Подобається x 4
  12. Іриска

Іриска Well-Known Member

дуже дякую Надінька за інфу!!! цей магазин в Європі на першому поверсі?
    мені якраз така як твоя дуже подобається, але я низенька і на каблуках рідко ходжу, тому мабуть Тако!

Останнє редагування: 31 Березень 2009
  13. viltis

viltis Well-Known Member

Ну, я на каблуках теж не часто. Але, я при виборі каляски думала ще й про татка:) Бо він колись давніше побачивши одну низеньку каляску ( здається П"єр Карден) сказав, що з такою він навряд буде їздити. А наш Роан в мене забирає, бо каже, що то "порєдна" каляска для "порєдного" татка:) А ручка в ній регулюється на різну висоту.

А магазин Соломія, він в тому квадраті, де посередині Чудо-піч продають.

П.С. Якщо хочеш, можемо разом сходити на Південний. Мою каляску обдивишся зі всіх сторін, я тобі покажу 2 магазини з тими ТАКО ( де можна замовити різні розцвітки) можу ще магазинчик з ліжечками показати:)) Там теж прикольні ліжечка і недорого.

14. kati

kati Well-Known Member

щоб не оффтопити в іншій гілці пишу сюда...нарахунок колясок чорного кольору....як по мені дуже стильно:) і ще зауважила що в багатьох закордонних знаменитостей візочки чорного кольору:)

Marc Jacobs і вього то 1500 $:)
    [​IMG][​IMG]

• Подобається Подобається x 6
  15. kitka

kitka Well-Known Member

kati, той розписаний верх - ще нічого, якби надписи були кольорові, але той чорний низ на другій фотографії мене щось трохи гнітить:umbrage:.
    А 1500$ мене взагалі пригнітило:xaxa:.

• Подобається Подобається x 5
  16. Irus'ka

Irus'ka Well-Known Member

До речі, сірі, чорні,шоколадні відтінки візочків модні ще з 2007 року.
    Ми якраз в цей час вибирали так от нові моделі (2007-2008) Maxi-Cosi, Cam, Per-Perego були преважно таких темних кольорів. За такою http://www.pegperego.com/page.php?s...cf&pageid=UJVNL001&idf=04&idp=0000000160&cl=C до сих пір жалкую!:sad:

• Подобається Подобається x 2
  17. Zoryanazirka

Я теж помітила що за кордоном переважно купують візочки темних і чорних кольорів

18. Nata

Nata Well-Known Member

Мені теж темні возики подобаються. Тобто не так, мені подобаються різні, аби були стильними і зручними :)
    Я коли з Петром їздила возиком, то навколо чомусь тілки червоно-сині бачила. І так тішилася, що купила оранжевого :)

19. Aster

Aster Well-Known Member

У мене у старшого був чорно-сірий візок прогулянковий (парасолька) фірми TAKO. Супер візок! Якість неперевершена! Легесенький, складаєтьсясупер, міцний - проїхали з ним весь південь Криму, не кажучи вже про те, що по Львову півтора року експлуатували постійно в будь-яких умовах. Ніде нічого не поламалося, не трісло, не порвалося. Навіть не думаю меншому купляти новий - будемо їздити на TAKO і далі!

От у нас подібний на цей:
    http://www.tako.net.pl/index.php?action=showitem&id=152#

20. Іриска

Іриска Well-Known Member

Ми з чоловіком з візком на 99% оприділились... Лише вибираємо з двох кольорів... [​IMG] або [​IMG]

Статус теми:
Закрита.