Купівля дитячого візка

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем SerP, 18 Червень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. TASJA

TASJA Well-Known Member

Відповідь: Покупка дитячого візка

А за прогулочні каляски хто що може сказати?:):)

2. odree

odree Well-Known Member

найкраща - слінг :xaxa: сама перевірила. і легкий, і зручний, і волочити можна з собою будь-куди :)
    це правда. хоч є і візочки, і машина, та все таки переконалася, що найкраще мати слінг

• Подобається Подобається x 4
  3. Nata

Nata Well-Known Member

Я відколи слінгів накупила візочки пустують :). Недавно питали а як дитина спить, я спокійно відповіла, що дитина спить вдома, а на вулиці ми гуляємо :).

• Подобається Подобається x 8
  4. lapocka

lapocka Well-Known Member

З власного досвіду порадила б купляти не дорогий з великими колесами возик, можна навіть б/у і обовязково якісний слінг, а їх до кольору до вибору є:)
    А це я зараз така розумна:xaxa: на чужих помилках мало хто хоче вчитись

• Подобається Подобається x 11
  5. Loyal

Loyal Well-Known Member

Дівчата, не ображайтесь будь-ласочка! Але тему хтось читає? - Покупка дитячого візка.
    Ніхто нічого не має проти слінгів, але мене, як я бачу не мене одну, цікавлять і візочки. Дайте комусь висловитись стовно чогось крім слінгів!!!! Є купа гілочок і тем про слінг - бажаючі прочитають.

• Подобається Подобається x 10
  6. Loyal

Loyal Well-Known Member

Добре, що без ліфту, бо вона має трохи більше за 60 см і ті трохи не влазили. А в машину не проблема - розкладається. Вітаю з покупкою!
    А хто мені порадить щось з прогулянкових. Бо я тільки на таку настроєна поки. Які альтернативи?

• Подобається Подобається x 1
  7. viltis

viltis Well-Known Member

В мене в коліжанки така прогулянка. Каже, що задоволена, єдине, що ті маленькі колесики їй не надто зручно. Каже, що в деяких місцях тормозить.

8. Даніелла

Даніелла Well-Known Member

Я за прогулянкові коляски. З першою дитиною я зробила величезнупомилку Купили величезну непідйомну коляску. З другою дитиною я вибирала зручну, легеньку, щоб компактно складалася і достатньо було місця для дитини. З перших днів дитина в мене їздить в колясці Capella801. В комплект входять:дощовик, двох сторонній матрасик, спальний мішок. 5 Точкові ремні безпеки, капішон перекривається повністю, передні колеса подвійні, рухомі Зручна в використанні. Вага 8 кг. Дуже задоволенф

9. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Ми недавно ходили в магазин Geoby, що на Кульпарківській/Виговського, дивились як раз цей візок. Чесно кажучи очікувала дещо кращої амортизації, бо в неї вона як в табуретки :ninja:sad: порівнювала з Донатаном), а все решта нормально, легенька, маневрена. Ще мінус як на мене в тому що вона в лежачу не перетворюється, але чи то є мінусом для прогулянкових?
    Уляночка казала що в її малого така була і вона дуже задоволена, тому може краще в неї спитатись :)

10. kitka

kitka Well-Known Member

Терпіти не можу ті колесика в прогулянкових колясках:8:! Вони їдуть добре тільки на добрій дорозі (або асфальт або плитка без ямок). Крутяться ті колеса на всі боки, кожне "живе своїм життям". Я від такої коляски була дуже змучена, тому брала рідко. Але минулого літа брали з собою на море. А в тому містечку були дуже хороші тротуари з підйомами і спусками для колясок, то я буквально насолоджувалася штовханням:clapping:.

• Подобається Подобається x 3
  11. Олюська

Олюська Well-Known Member

А я надіюсь, що ми без прогулянкового візочка обійдемось. Олеся вже ходить, та й Ерго маємо. Мамусі, дітки яких вже ходили на весну/літо, чи конче вам був потрібен прогулянковий возик?

12. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

Ми пішли в 10 місяців...літом вже бігали...з рочку катаємось на велосипеді...але прогулянкову калясочку мали,хоча використовували досить рідко...:) Вікуля категорично відмовлялась в ній сидіти...:ninja:

13. Megan

Megan Well-Known Member

Дівчата, в мене ніби і дитина вже переросла калясочки, але моя кума вчора загнала мене в тупік. Ситуація така: їй народжувати в середині березня і вона не хоче каляски, а хоче зразу прогулянковий візочок. Той візочок, що вона обрала - від 6-ти місяців. Питаюся, а як з дитиною погуляти, в парк, в місто, а вона мені: я так ходити з дитиною не буду, а щоб на вулиці дитина побула, то куплю таку люльку-автокрісло (до року). А в місто ходити з прогулянковою. І я не знаю. що їй відповісти.

14. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

І вона збираєьться в люльці-автокріслі дитину на повітря виносити? чи тільки машиною з дитиною їздити?
    Якщо машиною то дитині елементарно потрібне свіже повітря, чим більше і чим довше - тим краще.
    А якщо вона збирається це крісло в руках носити і таким чином гуляти з кіндером, то мені її шкода :), бо саме крісло важить і дитина важить і руки в неї будуть просто відриватись ( я коли свою в люльці виношу до машини, доситиь важко). Хіба б вона з дитям виходила гуляти на 5 хв....але що то за прогулка :confused:

15. Megan

Megan Well-Known Member

:confused:
    Вона хоче цю люльку просто ставити на дворі, на подвір"ї, щоб дитина там поспала. Ну і щоб в машині їздити. Таке собі 2 в 1. Носитися з ним не буде, а для того, щоб гуляти - то візочок. Але я не розумію, як можна гуляти з новонародженим у візочку:confused:. Та спинка ніби опускається, але ж то маленьке:no:. Ну я не знаю просто:8:. Хотіла переконати купити звичайну каляску, просто не таку габаритну, на рік би хватило, а потім я б могла свою прогулянкову віддати. А вона мені "мені сподобалася така золотиста...":umbrage: І що вона хоче? Напевне хоче від мене почути, що вона зробила правильний вибір. Але я хочу порадити їй якнайкраще для неї...

16. Птася

Птася Well-Known Member

то їй тоді треба брати щось на зразок універсальної Інглесіни, спочутку вона як люлка розкладається, а потім спинка піднімається і стає звичайною прогулянковою каляскою, тай вона достатньо компактна
    приблизно так, важить 8,5 кг, коштує 3100 грн

Останнє редагування: 17 Лютий 2009
    • Подобається Подобається x 2
  17. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Ну деякі мами взагалі на балкон дитину виставляють, і там вона "гуляє" але то тоді коли дитина на свіжому повітрі в момент відрубується і спить не просинаючись. може в неї так вийде, бо моя мала спить лише на ходу, тобто я каляскою практично постійно їзжу. З моєю номер " на табуретці на балконі" не пройде.
    Ще невідомо яка дитина в коліжанки народится.

• Подобається Подобається x 4
  18. Nata

Nata Well-Known Member

Меган, а Ви порадьте кумі слінг купити :). Нехай собі гуляє на здоров"я.

19. Птася

Птася Well-Known Member

в мене той же варіант що у Ніколь, мала спати тільки на ходу хотіла, вона в мене літня так я в парку біля Універу могла по 6-ть годин круги намотувати, бо як тільки сідала мала плакати починала. Тому слін може бути як запасний варіант (яв ньому з малою по місту гуляти ходила і по магазинам), а для парку краще візочок, особливо якшо дитина весняна

20. Megan

Megan Well-Known Member

Та я вже подумала про це. Сьогодні ввечері буду радити:8:

Статус теми:
Закрита.