Купівля дитячого візка

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем SerP, 18 Червень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Olay

Olay Well-Known Member

Відповідь: Покупка дитячого візка

Знайшли таку рекламку може комусь згодиться:)

• Подобається Подобається x 7
  2. Галинка

Галинка Well-Known Member

Супер, що подали це оголошення!!! Я за цією адресою ходила вибирати автокрісло - там найдешевше!!! Горобчик придбала в них автокрісло на 300грн.дешевше, ніж в Антошці!

• Подобається Подобається x 1
  3. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Ми теж скористались цим оголошенням і в неділю купили автокрісло Geoby за 570 грн (в Товарах для малят воно коштувало 643)Але я помітила там автокрісло Ramatti за 1100,в той час як в недешевому Пелікані таке ж саме було 900 грн

• Подобається Подобається x 1
  4. viltis

viltis Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

Дівчата ..а дайте мені ссидки на якісь польські магазини чи європейські...Короче, де ви приблизні ціни дивитесь ..Бо в мене виходить якийсь нонсенс ---шукаю коляску ТАКО джампер.

Знайшла її на Південному за 1900 грн...а в польських магазинах вона 1150 злотих...то виходить дорожче...:sad:(

5. Ольга

Ольга Well-Known Member

viltis, Тако переважно дууже важкі візочки! :sad: можливо джампер легша, але все-одно важко з нею може Вам бути

6. viltis

viltis Well-Known Member

В найважчій комплектації ( зимовий варіант як я називаю) важить 15 кг ...то є багато??? але вона мені підходить по інших параметрах.
    В принципі мені лише на 3 поверх з нею їхати. Та й сусіди поможуть винести, знести, то точно....

А які возики запропонували б Ви ?

7. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Положа руку на серце меня теж подобається ТАКО джампер.... але чоловік його забракував виходячи з технічних характеристик :confused: Бо там колеса не на металевих спицях а на пластикових "титанах", і в джампера пригучіть задніх колес ( амортизація якщо по ступеньках іхати) гірша ніж в донатана. Тому буду я катати добре амортизований танк :xaxa:
    Але якби жила не на 5, а на 1-2 поверсі, точно б взяла той Джампер.

8. Curly Xena

Curly Xena Well-Known Member

А що берете? (вибачне, якщо ви вже писали, а я пропустила)

9. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Донатан, 4 колісний, той такий трансформер, який на всі випадки життя.
    Я стала популярною дамою :xaxa:

10. Curly Xena

Всіх вітаю! Я теж сьогодні дома, бо погода не для наших крил :xaxa: Начитавшись повідомлень про купівлю усього що можна, вчора поперла на Південний:8: Чесно кажучи, вражена бідністю вибору колясок та ліжечок. Більшість колясок - китайські (GEO) . Щось гарне, триколісне і легке не попадалося. Як варінт Tako Jumper - але щось він якийсь бідненький чи що. Буду шукати далі :clapping:От зараз сиджу перечитую гілочку про коляски та відповідно в неті шукаю тех.хар. Ліжечко скоріш всього буде оте букове (дякую Ніколь :clapping:) бо те що пропонують на базарі - жах. відсотків 70 - дсп обклеєне :8: - не хочу хімії мальота. А ще не люблю балдахінів - міщанство і пилюка :ninja:

11. viltis

viltis Well-Known Member

Куда деватся мой линейка?:umbrage:

Щодо Джампера, то мені найбільше подобається салатовий ..інші кольори щось теж не ахті....А от салатовий файний ..але найпопулярніший.

Щодо балдахіна ...я його візьму з практичною ціллю -- літом буде захищати від комариків:)

Ксено, як щось файне найдете з калясок, то пишіть ..я ще теж би подивилась...

П.С. Щойно виключила Росаву і її колискові, за що получила удар в живіт:))) мов, мама, не наглій, давай назад колискові:)

• Подобається Подобається x 3
  12. Curly Xena

Без проблем. а ви гілочку про коляски читали ? Бо я дочитую. Результат - http://www.stokke.com.ua/ - фантастика

13. Angel

Angel Well-Known Member

Каляски супер!!!!!!!!!!але ціна ще "краща":sad:

14. Кішка

Кішка Well-Known Member

А я вчора була в магазині ЧІКО це на Чорновола 63 а Там є коляски ліжечка балдахіни іграшки і аксесуари для дітей:bazar: Мені дали безкоштовно різні рекламні брошурки і пустишку для немовлят зроблену повністю з натурального латексу:)

15. viltis

viltis Well-Known Member

Та читала я ту гілочку і ще пару на схожих сайтах. ... Думки настільки різні..Щодо тієї "модної" каляски.

Я знайшла як мінуси, так і плюси.

До мінусів можу віднести : 1) ЦІНУ....я звичайно на дитині не економлю..але така ціна для мене трошки закруто

2)мені здається, що та каляска не на наші дороги і не нашу погоду...Хоча ...Одна наша форумлянка таке має...можна в неї попитати...

Кішенько, а ціни в тому магазині??? і які коляски і ліжечка там є???

16. Ольга

Ольга Well-Known Member

17. Kvitka

Kvitka Well-Known Member

Ольга я колись щось таке чула, що вони в Україну посилки не відправляють:sad: Буцім-то ненадійна країна... А ви вже пробували щось там купувати?

18. Кішка

Кішка Well-Known Member

Ліжечка і балдахіни в Чіко дорогі а коляска трансформер коштує 1800 гр і на неі дають гарантію є червоного і голубого коліру а на базарі Галицьке перехрестя коляска на 60 гр дешевша думаю що на Краківському буде ще дешевше :rolleyes: Мені крім Чіко подобаються ще Джобі джус хоч вони на 3 х колесах і китайські:rolleyes: Живіт у мене великий і думаю доця теж Зараз чомусь народжують великих дітей особливо дівчат а у мене щей 2 дитинка хоч 1-а мала вагу 3200:xaxa: А КОМУСЬ КАЗАЛИ ПРАВИЛЬНУ ВАГУ ДИТИНИ НА УЗД...:clapping:

19. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Дівчата,хто вибирає каляски- дивіться, чи є ліфт, чи прийдеться носити ту каляску. Я маю ТАКО - велика, на великих колесах, але толку поки шо 0-ми й досі гуляєм на балконі, бо живем в старому будинку на 2-му поверсі і сама я її занести не можу фізично .Наш тато каже,що щось придумав, але показати все нема часу.В такому випадку краще брати розбірну-щоб люлка окремо, шассі окремо-щоб можна було по частинах носити.

• Подобається Подобається x 2
  20. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

dimalozz, які враження від Вашої каляски??
    Вибираю наразі з декількох варіантів. Основні вимоги - маневреність, великі колеса, зйомна і велика люлька, великі гумові колеса. І обов*язково - НЕ важка, до 15 кг ( 2-й високий поверх без ліфта, чоловік на роботі, внизу не лишиш бо двері постійно відкриті, хоч і є замок, в сусідів на першому поверсі теж не можна лишати).
    Почитала різні відгуки, то в магазинах дивилах Chicco TECH 6 WD, Coneco Toledo, X-lander XA 9але дуже хочу подивитись на модель Х1), на Південному продавець запропонував ще і ТАКО Jumper. А я щось вагаюсь...
    Чоловікові вона сподобалась - хороша амортизація, купа навортоів, добре складається, влізе в багажнік машини. А мені X-lander X1 дуже подобається - здається він навіть трохи легший..

Статус теми:
Закрита.