Відповідь: Купання малюків Попробували пеленку-помогло, покупцяли, витягати-в плач... такий стрес отті купання для мене!(
Відповідь: Купання малюків Обмотали рушником і цицю дали. А вже коли заспокоіться - тоді витирати- вдягати.
Відповідь: Купання малюків Наш теж плакав, коли з води витягали, можливо перепад температури, або хоче ще купатись. Підтримую.
Відповідь: Купання малюків в мого досі істерика коли з води витягають, такий морж, цілий день би сидів)))
Відповідь: Купання малюків і в нас теж саме, з води витягнути нереально - кричить, що ще купатися хоче)). Проблема в купаннях в нас з миттям голови - останнім часом без плачу її помити нереально..(
Відповідь: Купання малюків Дівчата 20-24 жовтня у Львові відбудеться дуже цікавий семінар. Про фізичний розвиток малюків. Крім інших будуть таки теми: • Фізичний розвиток • Комплекс гімнастики і масажу. • Виконання комплексу відповідно з віковими етапами від 0 до 1 року • Спільний комплекс гімнастики для дорослого і малюка • Образний супровід комплексу гімнастики і масажу у віршах пісеньках і казках (Є. Пашкова, Т. Азаренко) • Динамічні вправи • Розвиваючі ігри в процесі виконання комплексу гімнастики і масажу, - огляд методики Єфименко Н, Козин Ж. і В. • Загартовування. Прийоми та індивідуальний підхід до загартовування • Навчання плаванню в домашній ванні (3 години) • Час для занять плаванням.Температурні режими води • Комплекс аквагімнастики. Підтримки та вправи • Підготовчий етап до занурення і пірнання • Проведення та підтримки для занурення і пірнання • Техніка безпеки у воді. • Як заспокоїти малюка, якщо він плаче у воді • Як правильно закінчити заняття. Догляд за малюком після уроку • Практичний тренінг щодо проведення уроку плавання • Авторська добірка віршів, казок, для супроводу уроку плавання • У ванні разом з малюком • Аудіо проект Катерини Пашкової - «Цілий день разом» - потішки, примовки, вірші в допомогу, при формуванні корисних звичок і навичок малюка. Кого цікавить пишіть в ПП, надам детальну інформацію.
А в кого діти води бояться? бо Нестор наш чогось тепер боїться лягти в воду, стоїть, тримається за ванну і ниє.Сьогодні довелось залізти до нього - так і купались - дитина на циці, тато поливає. Аналізували - ніби ніхто його у ванні не лякав, поганого з ним нічого не робили, та й взагалі купаємо раз на два дні, а деколи і рідше. Після ванни плакав завжди, не подобаються йому оті вдягання. Що то ще може бути?
Відповідь: Купання малюків нууу, буває...спробуй у вану поставити тазик, а туди малого можна прийти з малим і казати - от відкриваємо водичку, ото знімаємо светрик і тп.
Відповідь: Купання малюків Дмитрик від 8 міс і до 2 років не любив купатись. Допомогло - купатись разом з татом. Тобто - чи в тазіку, чи в кріселку у великій ванні, чи в дитячій ванночці - мусив бути тато, інакше дитина не давалась помитись взагалі. Потім минуло, а мився нормально, тато був бажаний але не обовязковий для купання. Ну а від Сергійкових 5-6 міс братики миються разом (Сергійчик спочатку мав коло для купання, а потім вже сам давав собі раду). Минуло, загалом
Відповідь: Купання малюків В нас вже скоро 2 тижні як ми не купалися. Прихворів наш Гарбузик, була температура, потім трошки підкашлював, а зараз ще сопельки є. От ми ще і не купаєм, чи то вже можна з сопельками, чи краще почекати?
Відповідь: Купання малюків Я купала і з сопельками, і з температурою 37,5. 2 тижні, то вже трохи забагато як на мене, дивіться щоб не було попрілостей( шийка, пашки)
Відповідь: Купання малюків Та я щодня мию під краном дитину, просто ми ванну приймаємо з температурою води 32 -33 градуси, тому щось з застудою не хотілось би купати його!
Відповідь: Купання малюків Дівчата, і в нас кричить, просто капець. А ще й кажуть купати за півгодини до іжі, або дві після. Для нас то не реально. Ми ще дуже маленькі імо коли хочемо і скільки хрчемо. А отак підгадати щоб вийшов той час не виходить. Ви з годуванням як? Годуєте перед купанняи? Та й на знаю чи то добре як дитина поість, а потім істерика у ванночці. У нас татко купає, я ще поки по стінці ходжу, то боюся мале сама купати стою поруч, говорю, поливаю водичкою. Але то щось мало дає. І в пеленочці опускаємо. Хоч сядь та й плач.
Відповідь: Купання малюків [nick="KAPUCHINKA"]KAPUCHINKA[/nick], то не купайте пару днів. ваткою, рушничком витріть та й все. я годувала і до і зразу після. а хто каже най самі так купаються))
Відповідь: Купання малюків Я теж годувала до і після, бо по-іншому покупати не вдавалось. Зменшувала температуру, як радить Almariel, і ще перед зануренням малюка у воду змочувала йому тіло водичкою трішки, потім поступово опускала ніжки і все решта.
Відповідь: Купання малюків до купання стараюся хоч якийсь час витримати не годувати, хоч якби вона потребувала, то ясно, що цицю б мала. а от після купання одразу мусить бути циця, бо одягання ми не любимо після водички. Перші рази також були крики. Нам допомогло перед купанням робити масажик животика. Роздягаю до гола, масажую животик, ніжки підгинаю. Їй дуже то подобається і потім в водичку йде спокійна.