Відповідь: Культурний ШОК прошудуже...розцінки зросли. ми з чоловіком якось на жарт казали що то грани спосіб заробити))але потім вирішили що фіг його знає який сценарій нам напишуть))) потім доказуй що ти не верблюд))
Відповідь: Культурний ШОК Дівчата, ви це бачили?))) Сподіваюсь мене не забанять за це))) ДІТЯМ НЕ ПОКАЗУВАТИ!!! новий японський супергерой!!! http://www.youtube.com/watch?v=gnVT7N7pvJs
Відповідь: Культурний ШОК ржачно, але японці взагалі мають культ панцу (трусєлів), тому нічого шокуючого не бачу. Такий собі мікс спайдермена і Бората. Хе.
Відповідь: Культурний ШОК Щойно почула на Новому щодо матчу Україна-Польща. Бридко від тих столичних провокацій.
Відповідь: Культурний ШОК Увага! Може знудити! Сергей Пастух feat Руслан Трапезников Лоховская Мода http://www.youtube.com/watch?v=AzEaVearypI
Відповідь: Культурний ШОК я прям чекала якогось хіта до нового року . він тут схожий на тітку за 40, яка набрала у вазі , але від чоловіка в ньому все менше і менше)))
Відповідь: Культурний ШОК Я це диво подивилась за обідом. Реально трохи не знудило. Цього разу навіть не смішно.
Відповідь: Культурний ШОК Майже знудило, чес-сне слово! Від чоловіка у нього мало що залишилось, певно тільки волосаті ноги, а от з жінкою практично нічого спільного. Так що це таке собі ВОНО, чудо в пір'ях.
Відповідь: Культурний ШОК Подивилась сьогодні шоу "Говорить Україна" (30.12.2013) Маєте можливість подивитись, хто ще не бачив - шоу ідіотів. Після перегляду у мене таке враження, що я побувала на екскурсії на Кульпарі І де вони їх понабирали? Одним з учасників є славнозвісний Пастух, там він отримав копняка під час свого "співу". http://vk.com/video12119134_166894436?list=4c2ab9f3e753a66b66
Відповідь: Культурний ШОК Шоу віслюків, шоу неадекватних і хворих людей. Додивилась ту всю пародію до кінця. Люди, куди той світ котиться? А що далі буде? Куди їх далі заведе політ фантазії. Страшно уявити.
Відповідь: Культурний ШОК Шок. Шок. Шок. При дітях не відкривайте - є сцени сексуального (взагалі не сексуального) характеру. Хто хоче подивитися - загугліть "Кафе Еверест. Омск"
Відповідь: Культурний ШОК Мало чаєм не захлинулась. Ааа!!! Фу-фу-фу!!! Може у них там якийсь вірус ідіотизму? Ну бо якщо вони хворі – це ще можна якось пояснити. А якщо ні… То ж повна деградація. Після побаченого, з"явилось відчуття, що кінець світу близько…
Відповідь: Культурний ШОК Групі в ВК того "закладу" - для реклами, автору блогу - для ознайомлення суспільства з реальним станом речей. Чи питання до мене?
Відповідь: Культурний ШОК Сюди для чого? Я просто час від часу заглядую в цю гілку, думала вона стосується зірок... А того барахла в неті є купа, чим Вас саме це зачепило?
Відповідь: Культурний ШОК Иииии... Тому що це шок і він стосується культури поведінки. То для Вас достатній аргумент? Ну особисто для мене це не є буденна справа - такі статті і фото в неті. А для когось це в порядку речей. Не хочете - не читайте. Для кожного своє поняття шоку.
Відповідь: Культурний ШОК починається... "Не хочете, не читайте", та якби то знати, що там сховано в дописі наперед, то й би не читала. Аргумент достатній, все одно не зрозуміло для чого ту дикість постити. Розмову не продовжую.