Культурний ШОК

Тема у розділі 'Дівоче радейко', створена користувачем Tanyunya, 28 Лютий 2010.

1. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Відповідь: Культурний ШОК

А я бачила цього бомжа на днях біля Макдональдса на Академічній, сидів з тою табличкою "Дайте на бухло", я ще подумала, що вже і з такими прямолінійними написами щось просять... А талант таки має...

2. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

3. zetta

zetta Well-Known Member

отак просто залишитись не можна, більше 90 днів... його б вже відправили назад. Скоріше за все він українець.

Останнє редагування: 10 Липень 2013
  4. veronka

veronka зла друзя

5. Музик

Музик Мартуська

блін, які ж проблеми мають бути в держави, щоби вона вдавалась до таких кроків. шановні, ми в повній *опі

6. shparynka

shparynka Well-Known Member

Наповнення бюджету, що ж ще? Наша еліта все розікрала, а гроші треба. Бідні дівчатка, майбутні матері, то ж як їх щемити будуть роботодавці... звільнятимуть по повній програмі.

7. veronka

veronka зла друзя

і не братимуть на роботу. І раніше брали не дуже охоче, мовляв, молода, заміж вийдеш, завагітнієш... А тепер???

8. Hermi

Hermi Well-Known Member

там ще кращий законопроект був, якщо до певного віку (вроді то 23 років, але я невпевнена) не народиш дитини то ще й у армію заберуть...
    мене вже тепер нічого не здивує, уже до ручки докотились і душа підказує що то лише початок:sad:

9. shparynka

Верон, а тепер будуть брати тіко з 2 дітьми гг

10. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

або вимагати довідку (від чоловіка? ) що ви користуєтесь контрацепцією:girl_devil:
    нє, ну я сподіваюсь що не так все страшно, і та сума податку не змусить роботодавців аж так перестраховуватись, бо ж завагітніти може і молода незаміжня дівчина, і старша жіночка з 3-ма дітьми, тоді що, вже взагалі не брати на роботу жінок?

11. shparynka

Чого, може бути і таке, дискримінація по статі. Ми підрахували, що, наприклад, якщо б мене зп 5 тис грн, то в подібному випадку роботодавець має заплатити за мене 17, 500 грн, для держпідприємств це немала сума, принаймні для нашого. Тепер шефова не буде нать заїкатися, щоб хтось в декрет йшов.

12. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

та він така ж людина як ми всі і має свою життєву стежку. На ф-но грає так собі посередньо, ну але чому він не може вміти грати на ф-но? Може він не ціле життя був бомжом? Я купа історій чула про те, як люди з вищою освітою ставали бомжами. Історії у всіх різні. А ф-но здається стоїть ще з вуличного фестивалю музики.

13. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

фух, програму мінімум чи то максимум виконала. Беріть мене на роботу))). Саме цікаве, що з малими дітьми ти теж на роботі не конче потрібна(((

14. Olka Sherolka

поясніть, будь ласка, звідки така сума? Це ж ніби має бути менше 33-х відсотків, від зарплатні за тих 126 (?) днів лікарняного по вагітності і пологах, бо саме по ньому зміни, а не по всіх 3х роках догляду за дитиною. Тобто, грубо кажучи ЗП за 4 місяці, якщо ЗП 5тис, то 20 тисяч, 33%=6600 грн, якщо офіційна ЗП ще менша - відповідно й відрахування не таке й велике. Чи я чогось не розумію?

але ж шефова не з власної кишені ті гроші віддає, якщо це держпідприємство?

15. shparynka

Та не з своєї, звісно, але вони там душаться за кожну копійку, дарма що державне. Немає коштів типу. Там, здається, майже 34 проценти рахується від зп за рік, нє? поправте мене, якщо я помиляюсь.

16. Markkomp

Markkomp Well-Known Member

на скільки я зрозуміла 33,2% з того що нарахують вам приблизно так 5000*12/365*176=28932*33,2%=9605 це те що зобов'язання роботодавеця і 28932*2%=579грн те що знімуть з вас

17. Vероніка

Vероніка Never give up

Випадково натрапила на це відео і виникло таке питання - навіщо дружині і мамі дорослого хлопчика виставляти це на загальний огляд ? Для спокуси нових чоловіків чи для забави ? Зазвичай, такі ролики знімають дівчата-підлітки, якось мені так дивно це. :confused:

ВІДЕО

18. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Не хочеться наговорювати на людину, оскільки її не знаю, але з відео опридільонно зрозуміло "шо, куди і по чьом"
    Забула додати смайлик, той, що зеленіє-фе...

19. Olka Sherolka

для самоствердження, а що спосіб такий - ну що ж, з одруженням та народженням дитини розуму не всім додається

20. natorella

natorella Well-Known Member

а може чоловікові приємно? якесь хоум-БДСМ