Культурний ШОК

Тема у розділі 'Дівоче радейко', створена користувачем Tanyunya, 28 Лютий 2010.

1. zaderyshka

zaderyshka Member

Відповідь: Культурний ШОК

2. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Не знаю з котрого боку вона блондинка але точно не на макітрі)))

3. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Дівки, як мені смішно з того, чесне слово ))

4. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

А я знаєте, кожен раз таки в шоку
    Не вспіваю слідкувати за новими тенденціями і розвитком культури, то для мене відкриття оті звяздИ

5. Hexe

Hexe Well-Known Member

ахахахаха:clapping: це кручє голих сідничок Пастуха:)

6. shparynka

shparynka Well-Known Member

Сіднички в солодких немовляток, а в Пастуха- .опа))

7. AilataN

AilataN жива

на 8:52 хв почуйте текст : угаварі падругу Даши напасть.
    То все сплановано), артисти.

Останнє редагування: 8 Червень 2013
  8. shparynka

shparynka Well-Known Member

фрік)))) вона до Пастуха дуже пасує, обидва мають овечі пики. Вчора передача про неї була, має незакінчену! середню освіту, але зате скільки пихи- я красавіца, ви всі пил на моїх ногах. Я розумію, що це психічно хворі люди, в яких не буде майбутнього, та вже нема. От та жіночка, її мама, спитали, чи гордиться вона своєю дочкою, відповіддю була дооовга німа пауза. Зате подарувала доньці пілон, щоб відточувала талант.

9. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

То аналогічно, як та Одеська "барбі" Авалон, здається. Справжнє ім'я не пригадаю.
    То батьки її дуже підтримують в тому , що вона з себе робить, але шо забагато то не здорово. А вона на собі точно вже забагато там повідрізала//а там доліпила.
    Батьківська підтримка звісно важлива, але пардон, то вже до дибілізму доходить.

10. MartaKas

MartaKas Well-Known Member

Да уж, хоренькі двоє - що Пастух, що та Барбі - їм би на Кульпарків...

11. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

Не треба на Кулпарків - вся лікарня розбіжиться, будуть по району бігати, я боюсь...

12. veronka

veronka зла друзя

таке собі барильце - все обвисше, пивний живіт... бєєєє... Хтось собі шукає нового мужа, а дехто щось на свою попу)) "пріключєній"?)) спонсора?)) надо ж товар промонстріровать усім зацікавленим))

13. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

о, я то бачила. довго відходила від того :D, це ж яким тре бути хворим, ну по ньому ж явно видно... Мені от цікаво, його реально беруть десь на концерти-корпоративи? Гроші йому платять? Ну бо якби нє, то би не було його.

14. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

а я кожного разу дивуюся занепадом культури...

15. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

Загалом, слово "культура" тут зайве... такі пастухи певно його і не знають.

16. Vероніка

Vероніка Never give up

Там ще є 2 і 3 частини цього дійства - тиняються по тому Арбату, уваги на них особливої ніхто не звертає, цирк та й годі.
    До речі, її "колега" Таня досить симпатична і мила дівчина, позорить себе поруч з Каріною, втікала б подалі.

17. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Брат мій йому афіші робив, то казав, що таку бидлоту ще треба пошукати. Хамло рідкісне, торгувався за ті афіші, як бідняк, якому на хліб не вистачає, а тут на Мальдівах відпочиває, хоча хто його зна чи то направду Мальдіви ті.

Ой ні, я не витримаю ще дві частини дивитись, з мене і першої вистачило. Але ж вона посміховисько. Навіть не посміховисько, а чудо в пір*ях. Та спідниця їй злазить, мама поправляє їй, Якийсь ходячий кульпарків. Невиліковний причому.

18. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

його десь у Піраніях на НК показували перед відльотом- він там ще демонстрував у залі очікування свої дизайнерські труси у червоні сердечка
    тоді точно цей товар варто було б привести до порядку. Бо ота вже майже целюлітна попа ( вірніше уже і не попа, а справжня ж..а:girl_haha:) ніякого спонсора не зацікавить

19. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Сьогодні в Однокласниках побачила фото, від якого захолола кров в жилах [​IMG], і почитала коментарі. Я знаю, що росіяни зазомбовані пропагандою, але щоб до такого ступеня:girl_impossible: Вони пишаються війною:shutup::sad: Коментарі хвалебні: наша партизаночка, майбутня радистка Кет, выходила на берег Катюша. А зори здесь тихие...(це мене, взагалі, добило. Найстрашніший фільм на тему, який я дивилася в дитинстві). Окопи, біль, кров, рани, страждання, ненависть, смерть..
    Як можна приміряти на дитину такі образи? Тішитися, що дівчинка у військовій формі?

Останнє редагування: 12 Червень 2013
  20. Neverland

Neverland Well-Known Member

А ці двоє чо, жонаті?:girl_crazy: Яке їхало, таке здибало:girl_crazy: Я щосб думала, що та Каріна заміжня з продюсером, хоча хто їх розбере, хто кого і куди:girl_crazy: