Культурний ШОК

Тема у розділі 'Дівоче радейко', створена користувачем Tanyunya, 28 Лютий 2010.

1. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Відповідь: Культурний ШОК

Ага...
    Поношений понос...

2. AilataN

AilataN жива

А знаєте що, я оце подумала, що є логіка в атракціонах з такими людьми типу барбі , пастух, т.ін. От раніше були мандрівні цирки, і повсюди возили показувати уродців, калік. Зараз це в більш гуманному вигляді , показують моральне уродство. Благо, що набагато більше варіантів атракціонів моральних уродів, ніж уродів фізичних. Перевтілення можливі до безкінечності, непочатий край роботи. Непочатий край заробляння бабла...

3. Vероніка

Vероніка Never give up

От звідки в дитини такі бажання і думки, наслухалась в школі чи від подруг ???
    Особливо дивує бажання мати попу і бюст 4-ого розміру, це зараз на піку моди ? :girl_crazy:

А де вони то бабло збираються заробляти, в тому ж цирку виступати ? Бо ж більшість тільки прікалуються з них, а так щоб витрачати гроші на споглядання тих диваків, багато знайдеться ?

4. Pulupjak

Pulupjak Active Member

або вдома?
    чесно, аж страшно, які ж вимоги в тої дитини будуть коли вона підросте:girl_haha:

5. AilataN

AilataN жива

Арена змістилася на програми і шоу на каналах ТБ і інтернету.

6. Just me

Just me Member

Таааак, я оце як почула, що попи міряють розмірами, то подумала, що явно відстала від життя.
    І ще: ото я послухала дівчинку і щиро визнаю, що я колись в студентській молодості зустрічалася з її ідеалом (все точнісінько як вона описує, правда я не за тими критеріями вибирала, так сі стало:girl_haha:), ото завтра задзвоню, і скажу, що є для хлопа наречена. А я і не знала тоді...:girl_blum: Ой, лишенько, може в мене той самий синдром, що і в неї?

7. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

8. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Бідна дитина
    та, дай Бог, дай Бог...
    Нє, ну з коліжанками теж в дитинстві в мамин ліфчик напихали шкарпет але, то якось було так по-дєтскі, а то...

9. Just me

Just me Member

10. veronka

veronka зла друзя

судячи з вимови і побудови речень (навіть для її віку) - пардон, рагулятко. Видко батьки не мають часу ані навчити дитину принаймі розмовляти НОРМАЛЬНОЮ УКРАЇНСЬКОЮ МОВОЮ, ані виховувати її, ані вкладати у світлу голівоньку адекватні цінності. Зате, з іншої т.з., вона абсолютно адаптована до реалій сьогодення)))

11. AilataN

AilataN жива

Зате чітко видно руку мастєра- старшої сестри. Шота не бачу там ніяких істин і глаголів, даруйте. І дитини чудової не бачу. Я дійсно думала, там щось дитячо- наївно-мудре, а там дресура старшої мавпи над меншою мавпочкою.

12. Just me

Just me Member

Авжеж, наївно-мудре :) Що б воно робило в цій темі? Ну, гумор в мене англійський, що поробиш? І то, певне, не старшої сестри дресура, то мама з татом розмовляє в стилі "бабки жени, мій четвертий розмір треба підтримувати у відповідній формі!":girl_crazy: Як кажуть в народі, дитина нас соромить на людях тим, що показує, як ми поводимося вдома. Де б іще взятися цьому достойному генія світобаченню?

13. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

14. veronka

veronka зла друзя

15. AilataN

AilataN жива

ну хоча би своє, дитяче, а не нав"язане кимось зі старших. Є багато роликів де діти видають перли, але ж не настільки мавпуючи старших. Сорі, але не побачила в тому шоку, просто , як писала veronka, рагулізм, і нічого більше.

16. Just me

Just me Member

Ггггг, я власне вагалася, чи те відео в рагулі, чи до ШОКу записати:girl_haha: Але вирішила до ШОКу, бо вражає той факт, що хтось заповнив цю маленьку голівоньку таким гім..м хламом.

17. Музик

Музик Мартуська

мабуть таки пасуватиме сюди... не знаю. виявляється як просто маніпулювати людьми, використовуючи відкриті дані із соцмереж
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=F7pYHN9iC9I

18. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

Останнє редагування: 2 Лютий 2013
  19. veronka

veronka зла друзя

20. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

та ну
    в мене співробітниця з Вінниччини - то там повним ходом кровать, постєль і інші прєлєсті суржика. сім"я там з тих інтелігентніших, тобто виховання - більш ніж добре, а от говорять вони так
    те саме Черкащина, в мене там тітка живе, то я часто в гостях бувала
    а Полтавщина - то окрема тема, бабця моя звідти (бабця з вищою освітою, педагог, завуч в школі і т.д.), на Зх.Україні вже більше 50 років живе, а як казала "пАмідори\огурци...." :girl_crazy: так і досі, про її родину полтавську, то теж є, шо згадати "спИчки\птИчки...."

я ніколи не повірю, що в тому регіоні чиста мова, бо чула, як там говорять

ще згадала - "підожди", то і черакаське, і полтавське