Відповідь: Культурний ШОК Там в передачі десь на 26-ій хвилині з'являється болгарський мачо Маріо.. :khomyak: Мммм.. Мєчта!
Відповідь: Культурний ШОК Трохи не в тему, але вразило. Цікавлять думки, що це: байдужість оточуючих чи їхній вибір?Навіщо журналісти висвітлюють їхню проблему: допомогти чи чергова атракція? І чому таке можливе в цивілізованій країні: люди живуть у лісах, на вулицях і т.д., і не тому, що так хочуть http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=HMqOtMBvVwg#! Адже люди ніби просто хочуть маленький власний будиночок для повного щастя.
Відповідь: Культурний ШОК але ж в якійсь рос. передачі та ж Каріна Барбі позиціонувалася як дружина якось старого російського багатія, який фінансує оцю всю фігню, якою страждає дружина ( сама ж вона - стриптизерша з Караганди). вона вже розлучилася ? складається, що все це чергова дурня, "а-ля українські Басков з Волочковою" п.с. у неї " в контактах" статус "заміжня" вже давно
Відповідь: Культурний ШОК Суцільний фарс і комедія - оті всі романи-одруження-розлучення-сексуальна орієнтація.. Колись додавалась якась невеличка "перчинка" для смаку, зараз же весь шоу-бізнес - суцільне болото брехні. Думаю, ще трохи, і доведуть вони це все діло до абсурду, коли вже їхні навіть і правдиві піар-акції люди не сприйматимуть серйозно. Тоді, можливо, щось зміниться. От серйозно. Не вірю, що цей Пастух несповна розуму. Візьміть, пліз, у нього хтось інтерв'ю з одним коротеньким запитанням: Сергійчику, НА ФІГА? Ну так, чорний піар - теж піар. Але коли тебе вже люди починають тупо ненавидіти і соромитись..
Відповідь: Культурний ШОК А я вірю. Бо то треба бути дуже мудрим, щоби вдавати такого... гм... обмеженого хлопця. А в його погляді мудрості ні крихти не можу знайти.
Відповідь: Культурний ШОК на рагу.лях хтось писав що згідно джерела фото то її мама... не знаю чи то правда
Відповідь: Культурний ШОК Може то і мама в неї якась фальшива? Там в званому ужині, Каріна живе в такій бідосі, а тут вони такі гламурні, явно не бідують.
Відповідь: Культурний ШОК ну не знаю... там. по-моєму вся сімейка з привітом. В інтерв ю якось її батько розповідав, що це він фінансово підтримував будь-які починання доні, коли вона вирішила у Москву перебратися. а потім вона за якогось старикашку з гаманцем вчепилася, який дофінансовував її "тараканів"
Відповідь: Культурний ШОК В мене був шок, коли прочитала, що у Британії християнській родині, що сповідує традиційні цінності, заборонили назавжди всиновляти дітей!! Під час співбесіди їх запитали, щоб вони відповіди у випадку запитання дитини про одностатеві стосунки, на що вони чесно сказали - це неправильно. Так їх звинуватили в гомофомії!! Це нібито може зашкодити дитині!!!! КУДИ КОТИТЬСЯ ЦЕЙ СВІТ?????????
Відповідь: Культурний ШОК ги, а зубки-то стали рівніші і біліші з часів попередньої передачі)) шкода, що тільки це у ній змінилося на краще. Рівень - плебс вульгарис
Відповідь: Культурний ШОК В продовження теми про неокріплі уми: http://www.youtube.com/watch?v=FjL2Uv4lwno Дівчинка глаголить ідеали, варті статусу моральних догм. Просто чудо, не дитина.