Культурний ШОК

Тема у розділі 'Дівоче радейко', створена користувачем Tanyunya, 28 Лютий 2010.

1. Відповідь: Культурний ШОК

2. vchitelka

vchitelka New Member

Відповідь: Культурний ШОК

Трохи не в тему, але вразило. Цікавлять думки, що це: байдужість оточуючих чи їхній вибір?Навіщо журналісти висвітлюють їхню проблему: допомогти чи чергова атракція? І чому таке можливе в цивілізованій країні: люди живуть у лісах, на вулицях і т.д., і не тому, що так хочуть http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=HMqOtMBvVwg#!
    Адже люди ніби просто хочуть маленький власний будиночок для повного щастя.

3. Shpunka

Shpunka New Member

Відео немає, знайшлись фотки на Рагулях:
    Фотки /обережно_може_знудити/

4. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

але ж в якійсь рос. передачі та ж Каріна Барбі позиціонувалася як дружина якось старого російського багатія, який фінансує оцю всю фігню, якою страждає дружина ( сама ж вона - стриптизерша з Караганди). вона вже розлучилася ? складається, що все це чергова дурня, "а-ля українські Басков з Волочковою"

п.с. у неї " в контактах" статус "заміжня" вже давно

5. Відповідь: Культурний ШОК

Суцільний фарс і комедія - оті всі романи-одруження-розлучення-сексуальна орієнтація..
    Колись додавалась якась невеличка "перчинка" для смаку, зараз же весь шоу-бізнес - суцільне болото брехні.

Думаю, ще трохи, і доведуть вони це все діло до абсурду, коли вже їхні навіть і правдиві піар-акції люди не сприйматимуть серйозно. Тоді, можливо, щось зміниться.

От серйозно. Не вірю, що цей Пастух несповна розуму. Візьміть, пліз, у нього хтось інтерв'ю з одним коротеньким запитанням: Сергійчику, НА ФІГА?
    Ну так, чорний піар - теж піар. Але коли тебе вже люди починають тупо ненавидіти і соромитись..

6. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

Нова лялька-мутант -- Барбі-Пастух:girl_emo:

7. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

А я вірю. Бо то треба бути дуже мудрим, щоби вдавати такого... гм... обмеженого хлопця. А в його погляді мудрості ні крихти не можу знайти.

8. veronka

veronka зла друзя

а що це фоном за перестаріле рожеве буйство? її бандерша? бєєє

9. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

на рагу.лях хтось писав що згідно джерела фото то її мама... не знаю чи то правда

10. Vероніка

Vероніка Never give up

Так, мама в неї ще та, з дочкою за компанію по Україні їздить

11. Virginia

Virginia Well-Known Member

Може то і мама в неї якась фальшива?
    Там в званому ужині, Каріна живе в такій бідосі, а тут вони такі гламурні, явно не бідують.

12. natorella

natorella Well-Known Member

де ГЛАМУР??? дешеве і потворне убожество

13. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

ну не знаю... там. по-моєму вся сімейка з привітом. В інтерв ю якось її батько розповідав, що це він фінансово підтримував будь-які починання доні, коли вона вирішила у Москву перебратися. а потім вона за якогось старикашку з гаманцем вчепилася, який дофінансовував її "тараканів"

14. Masterpiece

Masterpiece Member

В мене був шок, коли прочитала, що у Британії християнській родині, що сповідує традиційні цінності, заборонили назавжди всиновляти дітей!! Під час співбесіди їх запитали, щоб вони відповіди у випадку запитання дитини про одностатеві стосунки, на що вони чесно сказали - це неправильно. Так їх звинуватили в гомофомії!! Це нібито може зашкодити дитині!!!! КУДИ КОТИТЬСЯ ЦЕЙ СВІТ?????????

15. veronka

veronka зла друзя

ги, а зубки-то стали рівніші і біліші з часів попередньої передачі)) шкода, що тільки це у ній змінилося на краще. Рівень - плебс вульгарис

16. Just me

Just me Member

В продовження теми про неокріплі уми: http://www.youtube.com/watch?v=FjL2Uv4lwno

Дівчинка глаголить ідеали, варті статусу моральних догм. Просто чудо, не дитина.

17. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

А я це "чудо" сьогодні "шокуючі відео" відправила, бо тут не бачила:girl_in_dreams:

18. zaderyshka

zaderyshka Member

А отак згрубша кажучи..."Устами младенца глаголет истина". Шось в тому є.

19. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

20. AilataN

AilataN жива

Сподіваюся це від слова "понос"?
    Згідна.