Відповідь: Культурний ШОК Ржачний) від нього можна всякого чекати, але таке я б точно не передбачила))
Відповідь: Культурний ШОК він це зробив тому, що пообіцяв в твітері що як якийсь там його твіт набере 21 тисячу ретвітів до певної дати, то він затанцює на красній площі. вчора бачила по СТБ сюжет на цю тему.
Відповідь: Культурний ШОК Тільки він - Каннам ) Це назва одного з найбагатших районів в Сеулі. Назву потрібно читати не англійською, а транслітерувати.
Відповідь: Культурний ШОК У мене не культурний шок, а смерть клінічна. Гляньте, що робить стадо худоби на кордоні http://wz.lviv.ua/ukraine/121593
Відповідь: Культурний ШОК Культурний шок з участю Пастуха продовжується. Особливо схильним до шоку прозьба не дивитися. Дівчата, йому гаплик у Львові має бути після цієї передачі. http://govoryt-ukraina.tv/stories/discuss/392/ Знайшла тільки анонс, завтра можна буде глянути повний випуск, а якщо хтось знайде повну версію то киньте лінк).
Відповідь: Культурний ШОК Назвати всіх Львів'ян "Лохами" в прямому ефірі, це звичайно "жесть" ,особливо після слів ,так званого, продюсера Пастуха :"Сергій стриже всіх Львівських бандитів" Привіт Львівським бандитам, вони дізнаються справжню думку про них "крутого майстра" С.П.
Відповідь: Культурний ШОК Шукала про Пастуха, а знайшла про Коптєва (десь тут у цій темі є фото з його "показу мод" ), а ось передача з його участю: http://govoryt-ukraina.tv/stories/discuss/390/
Відповідь: Культурний ШОК а для чого це дивитись? ну фрік чокнутий, все робить для того щоб збільшити свою популярність і підняти скандал навколо свого нічимнеособливого імені. а ми своїми переглядами і обговореннями якраз робимо йому рейтинги, тобто даємо зелене світло продовжувати в тому ж руслі.
Відповідь: Культурний ШОК не знаю, що він там сказав, але те, що всі зараз підуть дивитись, ситуацію не змінить абсолютно. хіба давайте форумівку під його салоном з мітингом?
Відповідь: Культурний ШОК От не було у мене років 7 Першого національного каналу... І жила я собі спокійно. А 2 тижні тому чоловік налаштував його, і тепер моєму обуренню немає меж. Коли не клацну - там постійно: або Аншлаг російський 10-річної давності, або шансон якийсь, або Ян Табачник, розвалившись в кріслі, спілкується з російськими зірками. Тьху...
Відповідь: Культурний ШОК і таке на каналі робиться відразу після того, коли до керівництва став Арфуш, а що від нього можна іншого чекати?.. колись національний теж не був суперканалом, але хоча б мав чітке українське спрямування.
Відповідь: Культурний ШОК Він сказав, що ту колекцію, яку ми в цій темці обговорювали раніше (програма "Вже ранок"), він відшив для Львова, а там "всё такое лоховское", на що обурився навіть Сергій Звєрєв - кумир нашої звізди. Маю заповітну мрію - побачити на дверях салону вивіску "Лохам від лохів".
Відповідь: Культурний ШОК не він то все робить. Він- лише "манекен". Все решта за нього роблять ті, хто вирішив, що "зловив тєму", вклав гроші і тепер на цьому хоче заробити. А хлопчина вже давно просто попав " не в те русло" ( ще в ті, часи, коли "розкручувався" на чужих коштах як "стіліст-візажист"). І діватися йому тепер немає куди. Ібо...
Відповідь: Культурний ШОК не зовсім згідна , коли в таких випадках кажуть- то все винний продюсер і гроші ! Ми всі маємо вибір і є відповідальними за те, який шлях ми вибрали.
Відповідь: Культурний ШОК це точно... його спроби такі нікчемні... я припинила перегляд на коментарі про аеро-таксі... мені прикро, що він львів"янин, та й зрештою українець...