Відповідь: Культурний ШОК Дівчата, не переборщуйте.. Дзідзя всюди повно як мишачого гімна, сподіваюсь що це ненадовго... Насправді був дуже хороший ювілейний концерт, на який було покладено багато роботи і душі, гарні ведучі, гарні спогади. Так отож. Чесно кажучи мене більше від того придурка рознервувала Руслана, яка скакала по сцені як демон і молола замість привітання з днем народження радіо якусь чуш про тюрму.. Але були Антитіла з чудовими піснями, Скрябін всіх довів до сліз, Пікардійці прекрасні як завжди, Юлія Рай прилетіла, Табаков класний і ще багато приємностей. Приїхали всі колишні ведучі з усіх куточків світу, це кусок життя для них. А як дозволяють другий рік підряд робити авторські матюкливі "концерти" Леся Подревлянського зі сцени філармонії? Ось що неприпустимо. Так що не треба судити весь концерт по одному рагулю, який наставив кусок боку.. Приходи до мене, я тобі покажу у всєй красє платтячко)))) Та серйозно, ну не зовсім дупу, але штани приспустив... Ідіот, що зробиш, ще й плагіатор.
Відповідь: Культурний ШОК Та у філармонії то саме... Гроші, от і все.. Там не тільки Подеревлянський не вписується, там таких концертів теж купа буває.. Але філармонія не настільки помпезна, гарна як опера, тут трохи інше... Абсолютно не через того цього Дзідзя, чи як його, вважаю, що то не місце для таких заходів. Опера має бути оперою, ще й така Опера, як у Львові... там не має бути взагалі попси, фонограми, світломузики і такого іншого. Ну якось то мені збоченно виглядає... Але ясно, що такі заходи звичайно гарні, може власне і проблема в тому, що просто нема більше де?...
Відповідь: Культурний ШОК З цим абсолютно погоджуюсь...але дійсно варіантів в нашому місті нема більше, на жаль...де б можна було відразу і фуршет зробити і потанцювати, бо це іноді дуже класне поєднання. До речі, на цьому концерті всі виконавці крім Наталки Карпи( з завиваючими дівчатами) співали на живо..
Відповідь: Культурний ШОК Раз пішла така жара, напишу ще кілька слів про той концерт. Навіть не про концерт, а про мої враження від виконавців, деяких. В першому відділенні були наші львівські виконавці. В другому- і наші, і гості. Я безмежно люблю Львів і львів"ян, але після першої серії якось трохи не по собі стало. Ніби і живемо в теперішньому часі, і вбираються, і танцюють, і фонограми якісні - але так воно відчутно... Карпа, Андріана - з величезними претензіями "звойзд", "повадками" Лопезів, Агіллєр та інших величин. А дивишся - і відчуття містечковості не відповзає. Пісні старі, відчуття, що Львівскій хвилі 15, а то й 10 років. Хоча може в цьому і полягав задум. Юля Рай, до прикладу, розповіла ,що летіла 20 годин з Австралії, де зараз мешкає, щоб виступити на цьому концерті. Але чомусь заспівала лише одну пісню, звичайно ж "Двічі в одну річку...". А потім виходить Альоша, фіг зна в чому вбрана, геть не "зазвіздована", і настільки легко і "фірмово" співає... Антитіла - молоді хлопці, але вже профі, значно досвідченіші "Мері" мені блідо на їх фоні виглядали. Табаков вже практично перетнув межу містечковості. Левицький очевидно зачепився за поріг і таки пригальмував. Про Дзідзя промовчу. Скрябін теж особливе явище, я його так і не можу приєднати до жодної течії на естраді, але настрій створив файний. Головне, що об"єднувало майже всіх виконавців- це теплі почуття до Львівської хвилі, а ще вдячність, бо практично кожному з них це радіо свого часу допомогло зробити якісь важливі кроки, а декого можна сказати за руку вивело на сцену. Руслана мусіла про тюрму, бо ж презентувала нову пісню, в кліпі на котру вона нібито в"язень. Пісню з оригінальною назвою (особливо останні півроку оригінальною) "Ейфорія". Мені в її виступі не сподобалось, що вона намагалась говорити з надто галицьким акцентом/діалектом і поводитись, як сусідка, що прийшла показати нові капці на обцасах. Во, наклалякала (просто давно не була на концертах, а то запросили, то ж вражень назбиралось)
Відповідь: Культурний ШОК O. M. G. :khomyak: Російське телебачення. Програма "Здоров'я" Малишевої. Пісенька яєчок http://www.youtube.com/watch?v=X9V4L1TqdSY Фсьо. Причепилася. Сьогодні весь день буду, мабуть, наспівувати: "птичка в небо вжжик.."
Відповідь: Культурний ШОК О-о, ця програма невичерпне джерело винахідливості http://www.youtube.com/watch?v=AtGaWhZX47M і ЦЕ обов"язково було саме на дівчині показувати ?!
Відповідь: Культурний ШОК ех, а от були часи...))) десь 97-99 роки...Львівський шоу-біз був мега-крутий. Пікардійці, Руслана зі своїм бомбезним проектом "Дзвінкий вітер", Ліля Ваврін гарно співала, Океани ще були у Львові, Плач Єремії, Півні... І Львівська хвиля була реально "фірмова"... А не те, що зараз... Зранку в них є ранкове шоу. Так от, жарти там якісь , перепрошую, рагульські. Наче намагаються пожартувати по-галицьки, а виходить "по -хлопськи". Вотаке)))
Відповідь: Культурний ШОК та та та..... Те саме і ми під час концерту казали...Це вже фірмА і продукт! Особливо смішно, що жидівка невдало косить під галицько-бібрецький акцент. Мені це було бридко. Маємо рідне місто Львів...
Відповідь: Культурний ШОК я про той унікальний випуск дізналася, коли випадково натрапила на Галкіна, який пародіював Малишеву так сміялася що просто рухатися не могла із 3 по 7 хвилину))) http://www.youtube.com/watch?v=F0NZWRUkJJ4
Відповідь: Культурний ШОК Шикарний приклад української народної творчості. А ще кажуть, що раніше сексу не було... Пісня "Не давала, та й дала..." http://www.youtube.com/watch?v=_NKPbAO9oaI
Відповідь: Культурний ШОК Я так думаю, що це вона біля аптеки рекламує грілку " во весь рост". Вирішила підзаробити промоутером. А шо? грілка- популярний продукт, потрібний, чому б і ні?
Відповідь: Культурний ШОК Це мабуть для фантазії ...." А яка та Гага під тим одіялом, вже собі додумайте..."...ну що ж тут..."эпатаж" !!!!!