Відповідь: Культурний ШОК почавши з малого, можна дійти до великого. ніхто не порівнює під*їзд і церкву, але все ж таки то місця для всіх, а не для окремо взятих індивідуумів, котрі роблять все що завгодно, прикриваючись своїм правом на самовираження. і штраф цілком адекватний. чомусь нашо народ не розуміє пряника, тому треба користатись батогом. але навіть така ситуація для нас утопія.
Відповідь: Культурний ШОК а шо то за дівчєта ...? :connie: певно я дуже щаслива людина - не маю телевізора, не дивлюся новин і тому поняття не маю за шо то ви сперечаєтеся )) але ж то дівки тоті шось мутанули фест - аж шибки дзеленчать від коментів... но то певно якраз то чого вони і хтіли - кинули кістку ...
Відповідь: Культурний ШОК я в шоці - Руслана і Скрипка агітують за російську мову (пробачте, якщо не правильно сформулювала)
Відповідь: Культурний ШОК Ми теж в шоці, повному... Чого тільки не зроблять люди щоб залишитись популярними і при дєньжатах... фу.. тут вони на майдані скачуть, а тут влада змінилась і вже можна і в Адєсу..
Відповідь: Культурний ШОК Ані Лорак вже давно продалася, тому тут дивуватися нема чому. Руслана намагається всіма останніми силами звернути на себе увагу, тому зі своєю новою зачіскою буде виступати хоч на Марсі. А от за ВВ заступлюсь:
Відповідь: Культурний ШОК Ой, дічата...та то сатана розгулює по світу, крутить людьми як хоче, біситься....А ви про якісь протести...То лиш протест сатани проти Господа....все. А він вміє гарно прикриватися "благими намірами", чи ви не знаєте?
Відповідь: Культурний ШОК дивилась на ютубі відео, і випадково наткнулась на оце...до кінця додивитись не змогла... http://www.youtube.com/watch?v=P9sQZLtsfp8
Відповідь: Культурний ШОК ну, у мене інші думки з цього приводу ( чула я від одних таких православних російських вірян що паспорт - то від диявола), але нікому не вирішувати як насправді є.
Відповідь: Культурний ШОК Ги, а я додивилась... Кінець не дуже відрізняється від початку і середини)))) Файні ноги має.... , хотіла написати "мужик", але якось воно не тойво А бочка з написом "Росія" шалене змістове навантаження певно несе. Більше, ніж блискучки на шнурівочках і серп з молотом на непонятно чому)
Відповідь: Культурний ШОК о, а то часом не той самий що спiвае "Мразiш"? Сподiваюсь, що в Болгарiî немае таких двох звьйозд, бо то би вже забагато було. Цiкаво менi хто таке може слухати?
Відповідь: Культурний ШОК ну там кагбе натякають трошки на чому саме серп з молотком, і за одно як їх використовувати.. чик-чик, тук-тук)))))
Відповідь: Культурний ШОК це можна сприймати з 2-х ракурсів: 1. стьоб!)) типу - вкласти трохи бабла, грамотний оператор/освітлювач/етс., візажист і т.д. і т.п. - ось вам красивий випещений продукт (стьоб з нинішніх дамочок "зірок" - голою попою покрутила, цицьки, наколку пікантну показала, професійний мейк-ап і "димчастиє глазкі" зробили - фсьо, мега-звєзда, Еталон, м.т., краси) 2. хтось з п***ів вирішив каханца спонсорнути)) але щоб вже так нагло тюхали по загально-доступним каналам ЄНТО!!!? тому я схиляюсь до варіанту намбер 1))
Відповідь: Культурний ШОК Зато в хлопа файна чиста шкіра , нема целюліту і накачані хлопаки на задньому фоні. В одного такі груди , що я подумада - вроді хлоп , а цицьки як в жінки
Відповідь: Культурний ШОК Та тому кліпу вже як мінімум рік, ясно що стьоб Всі решта в нього зовсім інші)))
Відповідь: Культурний ШОК Знайшла таку ось статтю про "лялькову красу". Невже таке чоловікам подобатись може? http://u-news.org.ua/7599-zhiva-lyalka-z-ukrayini-anastasya-fukkacumi-shpagna-foto.html
Відповідь: Культурний ШОК та дехто і гумових любить друге питання як вона на себе в дзеркало дивиться, і що скоро буде з її шкірою через тонну штукатурки а взагалі страшно ...
Відповідь: Культурний ШОК Жива. Поки Ніби. Нам мій погляд, це якесь збочення, а значить, не повинно було б подобатись "незбоченим" чоловікам.