Відповідь: Культурний ШОК Єх... то Дзідзьо. В нього вся "творчість" така. І все стьобне. Я люблю посміятись але то вже занадто, як на мене, і не має права на існування
Відповідь: Культурний ШОК Мда... Дзідзьо вразив. Цицьки на весь екран, під музичку зі словами *а кльова та мала* то явно не для мене. Не очікувала від нього такого абсурду. То не стьоб взагалі.
Відповідь: Культурний ШОК та вся львівська естрада така. чого тут дивуватися? абзац повний. не у всіх такий стьоб, але рівень один. примітивізм
Відповідь: Культурний ШОК та от і весь прикіл: вся естрада така, але мало хто відкрито все те показує. переважно все шифрується під неземні почуття, але як глянеш на тих страждальців то очі вилазять. а Дзідзьо то кльово. говорить що думає, а нам вже обирати: слухати чи ні. він то такий собі аналог пающіх трусов по галицьки.
Відповідь: Культурний ШОК дешево виглядає.. показують тепер всяке, але добре, що є вибір дивитись/слухати то чи ні..
Відповідь: Культурний ШОК шукала в ютубі інфу про бодіфлекс, а натрапила на: http://www.youtube.com/watch?v=Xt9xWzin0RI&feature=related я в шоці - мамо, що це??? нащо??? ага, уже знайшла для чого http://www.youtube.com/watch?v=9_SE9TVYJRs&feature=related але все одно не розумію "всасиваніє води"))) нащо??
Відповідь: Культурний ШОК Чєм-чєм вони це роблять? Це типу як клізма, але не туда? Нашо стільки води???
Відповідь: Культурний ШОК Я чомусь теж не вкурила про воду)) А може, то вправи для "висмоктування" з чоловіків сильно не регочіть, просто реально мислю собі- нащо? "сил")))
Відповідь: Культурний ШОК йой, та де ж так можна? От, захлиснулась чаем... А по темi, з'явилась думка, що деякi кобiтки вже просто незнають чим би то ще зайнятись. Правда не розумiю для чого то перед камерами робити? Mоже для просування по кар'ерi? Така собi безкоштовна реклама
Відповідь: Культурний ШОК Нє, про м"язи, то є правда. А от ті "маніпуляції" з водою, щось на грані фантастики
Відповідь: Культурний ШОК Я так зрозуміла, що вода в середину не попадає, бо там ніби груша резинова всередині, а по трубці видно на який рівень вода піднімається, тому і пофарбовано.
Відповідь: Культурний ШОК Та непевно там елементарні вправи Кегеля виконуються Просто там дівчонки ассси в цих вправах, типу качки в порівнянні з нами
Відповідь: Культурний ШОК Уявіть як вона сексом займається:eek: Мужика, напевно, до половини затягує (засмоктує, чи якось так). А родить - як какає...
Відповідь: Культурний ШОК Ой, жіночки, то просто ульот сьогодні. Я вже давно так не реготала сама до себе
Відповідь: Культурний ШОК Як глянула відео, то чуть не збридилась, але як почитала дописи після відео Ну дівки ви даєте, ржу....