Відповідь: Культурний ШОК я мабуть якось не так висловлююсь....основна думка була така: дівчина хотіла популярності. вона її отримала. яким способом, то вже інша тема.
Відповідь: Культурний ШОК Пропорції в неї гарні, ніхто не сперечається.Можу сказати, що я таки зітхнула глянувши на її форму, бо наразі таким похвалитись не можу. Однак, суть обурення не в тому, що дівчина показала гарне тіло і всі грубші жіночки накинулись її бідну-нещасну ганити. Є відповідний час і місце це робити. Зробила б портфоліо, розіслала, то хай би її фото хоч голої потім з'являлись в журналах. Може тоді нехай народ в бікіні на уроки ходить, бо то піар хід? Шкільний випускний, переважно неповнолітніх людей, то не місце виставляти своє тіло, є межа.
Відповідь: Культурний ШОК Цікаво, а чому чоловіки теж ржуть? Напевно, тому , що заздрять)))) Ні один знайомий не сказав- о, гаряча штучка, я б таку хотів! Всі кажуть- ну і дуура)))
Відповідь: Культурний ШОК Знаєте, а я повірила, що то дійсно так дівчата тепер одягаються на випускні. Нині спочатку побачила в Брюховичах двох дівчаток, тут певне був останній дзвоник нині. Я так зрозуміла 11ий клас, одна з них була у вишитій сорочці, коротюсенькій чорній спідничці з розрізом ззаду. І що найбільше сподобалося-білі капронові підколінки і чорні мешти. Якось то все разом таак вульгарно виглядало. Ну не розумію я тих напівпрозорих підколінок.... А в центрі побачила дівчаток, теж якихось випускниць в таких досить розкутих вбраннях і підбори... Як на мене то надто, щ й для такого віку... Такі просто як у стриптизерок... Чого ж жвони так спішать виглядати старше??
Відповідь: Культурний ШОК Прикро одне: нашому суспільству притаманні дивні цінності, згідно яких маленьке чорне плаття значно поступається популярності міні-спідницям з панчохами, а класичні туфельки - розипаним стразами на 20-сантиметрових каблуках. Здешевів смак цілого суспільства, чи як?
Відповідь: Культурний ШОК Може це ми відстаємо і заздримо? свого часу і мені носилось супер короткі спідниці, декольте, відкрита спина аж по самоє німагу. До речі у мене була чорна гіпюрова спідниця, а замість підкладки були шорти, правда трохи довші ніж у дівчинки на випускному( я сама шила!, так что Д&Г відпочиває)). Не одна бабулєнція гарно сплюнула і перехрестилась на мене дивлячись. Я не ханжа, але , погодьтесь, в її образі ВСЕ перебір, от все!, немає ні одного нормального місця в одежині. Як на мене то вона навіть не сексі, а могла б.
Відповідь: Культурний ШОК Ні, я так не вважаю. Я за те щоб молоді одягались гарно, в коротенькі спіднички, гарні декольте і тільки милуюсь племінничкою яка може собі позволити те, що я ну ніяк. Проте, певні екземляри ЯВНО перебирають.
Відповідь: Культурний ШОК А інакше і бути неможе,на мою думку.Чоловіки в таких випадках проявляють толерантність з жінками і кажуть те,що б ми хотіли почути. Впевнена,що лукавлять:bazar:
Відповідь: Культурний ШОК От і цілковита картина- чоловіки жадібно облизуються за спинами своїх тяжко заздрячих жіночок)))) Та ну, у чоловіків теж є почуття смаку і міри, не треба їх аж так недооцінювати.
Відповідь: Культурний ШОК На жаль є така тенденція. Поїдьте у ближні країни західної Європи...Там дівчата теж мають різний одяг, і високі підбори, і відвертий, але якось там є чітко поділено де що варто одягати. На травневі свята їздила в тур по Європі. Для статистики спостерігала за людьми, як вони виглядають, говорять. На високих підборах, в звичайний спекотний, день бачила лише російськомовних дівчат.
Відповідь: Культурний ШОК Це не є недооцінка-це чоловіча сутність така. Смак мають, деякі і міру але відверто про це ніхто не скаже, особливо жінці
Відповідь: Культурний ШОК Дівчата, а то тільки мене шокує реклама Нашої ряби, де про курочок дбають, ростять і леліють як рідних дітей, щоб потім вбити і з`їсти (продати щоб інші з`їли) ???
Відповідь: Культурний ШОК Мене теж - коли вперше ту рекламу побачила подумала що певно це якась реклама оператора звязку на тему що з дітьми можна бути близькими і на відстані, вже приготувалась побачити сплячих діточок, а тут опа - курочки. Якось охота зїсти курочку пропала. Може ту рекламу замовили вегетаріанці? Як на мене - в сенсі антиреклами споживання курей досить дієво