Культурний ШОК

Тема у розділі 'Дівоче радейко', створена користувачем Tanyunya, 28 Лютий 2010.

1. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Відповідь: Культурний ШОК

Певне, кричить "Свободу жінкам!" :)

2. DivineVanGate

DivineVanGate Member

То хай би вже по-українськи горлала, як така патрійотка, нє?

3. Just me

Just me Member

Так, щось про свободу на італійській. Українські жінки в Італії і так не на найкращому рахунку, а тут ще й таке чудо... Мені після такого по Європі подорожувати соромно... Жах! Фемен і так не приховують, що вони - проект комерційний, але їх комерція наносить збитків іміджеві держави! Вони і проти Берлусконі встигли попротестувати, і на Площу Св. Петра пробралися... Про них тепер знає увесь світ, по Євроньюз увесь день крутили...

4. DivineVanGate

DivineVanGate Member

еге ж

5. mrochkizm

Вони і в Україні разгаварівают :)

6. Just me

Just me Member

7. veronka

veronka зла друзя

я ЗЛА!!!! Вважаю, що за такі ідеї треба "наказувати", той же Йося його б не пожалів для поїздки якнайдалі! "Народный депутат от Партии регионов Юрий Болдырев" - заношу в чорний список українофобів і шкідників нації. По-доброму, його б на Родіну відправти - най там оди співає на вєліком і магучєм, ррррррррррррррррррррр

8. levandivka

levandivka З яйцями...

9. sani

sani New Member

та все правильно, неможемо ми разом спів існувати... вони хочуть в Азію, а ми в Європу!
    так для чого один одного силувати? І чим швидше це станеться тим краще буде для НАС, Галичан ;) Хай живуть в своїх шахтах і лижуть дупу росії, як так сильно хочуть!

10. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

більше тут
    нє, ну я розумію що кожен сходить з розуму по-своєму, але мені чомусь стало моторошно...

Останнє редагування: 3 Грудень 2011
  11. inka

inka і.Неrb-то до мене)

Моторошно не те слово....в мене сразу пішли асоціації з якимось фентезі : люди- клони. роботи і т.п.

12. Vika

Vika Well-Known Member

Дурноваті. щей шапка як в мого Андрійка.

13. Mamusya

Mamusya Well-Known Member

Я в повному шоці . Перейшла по лінку , прочитала розповідь першої жінки . Це ж якою треба бути довбанутою на всю голову , щоби купити для ляльки візочок , і вигулювати цю ляльку в лісі ????
    Я розумію, коли ляльку тримають вдома . Згадайте , в радянські часи , коли все було в дефіциті , шикарні ляльки з білим довгим волоссям (подаровані на велике свято) мама клала на шафу і дозволяла бавитись дуже і дуже обережно .
    Я розумію , побавитись , побіситись з жиру, але в цій статті розказано про жінок , у яких якесь маніакальне бажання бавитись неживими істотами. Я починаю їх боятись.

14. mrochkizm

Наш президент видав черговий перл.

http://www.youtube.com/watch?v=59nT4ZihO84&feature=player_embedded

Від його велкОм ІН Юкрейн вуха в трубочки згортаються:

15. Fechka

Fechka Member

:girl_impossible: :girl_nea:
    " І сміх і гріх!".....

16. Mаrsela

Mаrsela New Member

у людей дах їде...ненормально це:eek:

17. Heureuse

Heureuse вірю...

щодо тих ляльок- мені особисто стало якось не по собі, бо вони справді дуже схожі на живих дітей! як таке можливо? я найбільшу увагу звернула на очі- виглядають як реальні...і від того якось так страшно, бо приходить усвідомлення, що це всього лиш пуста нежива лялька...

ідіот!
    даруйте на слові...

18. olerusya

olerusya sweet candy ;)

фу, як стидно:girl_impossible:!коли він видає черговий перл в Україні чи в Росії - я тільки сміюсь і тішусь що він в черговий раз облажався, ну але коли це чує весь світ!!! він позорить всіх, і в першу чергу нас,громадян України, адже всі знають що "риба гниє з голови"... от і подумають що в нас настільки всі тупі, що не можуть навчити президента два слова англійською, то що вже про простих смертних говорити, а в нас це діти в 1-му класі знають! ...а ще оце велкООм!:girl_impossible: відріжте хтось йому язик на час Євро хоча б...

19. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

жах...я шокована...

20. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

Після відео з президентом теж можна це написати.