Відповідь: Культурний ШОК Дивлюсь шоу на Новому каналі "Здраствуйте я ваша мама" і волосся на голові стало дибки:eek:. Як таке взагалі показувати можна????????? Та що там показувати, як люди на таке погоджуються?????? На всю країну такий позор! Людиськи подуріли!!!!! Я в шоці.....
Відповідь: Культурний ШОК То питання не "як", а "за скільки" Погоджуються, бо одні хочуть грошей, інші - швидкої популярності... є частка тих, котрі не до кінця розуміють, на що погодилися...або ж навпаки, усвідомлюють це аж після зйомок. Після дрогобицького обміну мене вже такі шоу мало шокуюють
Відповідь: Культурний ШОК Пошукайте у цій темі, а також у темі "Рагулі" Програма "Міняю жінку", місто дії - Дрогобич, дійові особи - Галина та Лариса
Відповідь: Культурний ШОК погортай тему, я власне через обговорення тут і собі подивилась.:8: добре,що телевізор практично не вмикаю, бо те,що показують просто гидко. Зараз на відпочинку, малий пультом бавився і краєм ока побачила кілька кадрів мабуть тієї передачі? там зять тещю хотів застрелити, якийсь такий брєд, та? направду в шоці -нащо таке показують?
Відповідь: Культурний ШОК Зять свекруху заставляв торгувати пиріжками, замітати вулицю, її забрали в міліцію......потім взагалі приставив до її скроні пістолет:eek: його посадити мало!: Больні точно!
Відповідь: Культурний ШОК я думаю, що це все награно і не насправді - так як свого часу передача "Вікна", де потім все виявилось звичайною постановкою. Я це шоу не дивлюсь, раз бачила кілька хвилин - зрозуміла, що то якась чергова побрехенька під соусом правди і не стала далі то дивитись.
Відповідь: Культурний ШОК Звісно, що награно А ще працюють хороші психологи, провокують різні ситуації - і тоді навіть без сценарію отримають "перчинку" Думаю, що коли гроші потрібні, то людина і не таке зіграє.
Відповідь: Культурний ШОК минулої неділі в "Ексклюзиві" чи "Інвошокові" розказували що ті людиськи самі просяться в ті ток-шоу...і що вже на другий день оператора не помічають і взагалі вважають його за свого)
Відповідь: Культурний ШОК Ні, я в тому плані, що це не справжні теща, чоловік, жінка. діти - все актори
Відповідь: Культурний ШОК так от в тому то і річ що працівники нового каналу говорили що справжні......може просто рейтинги хочуть підняти...:confused:
Відповідь: Культурний ШОК та ну..........То хіба цілком неадекватні люди на таке б пішли. З тої ондої. що я бачила, по фразах, поведінці, зовісім не складалось таке враження, що це рідня , нехай навіть із завченими словами.
Відповідь: Культурний ШОК Як вам директор і що, цікаво, виросте з тих дітей. http://www.youtube.com/watch?v=6GpajLt05p4
Відповідь: Культурний ШОК Губки в директриси вареники А з дітей що виросте? Майбутні депутати, бізнесмени і т.п. Бідні там не вчаться Головне, аби людські якості в тих діток були хороші. А чи буде так чи ні - тяжко сказати. Оточення дуже важливе. Але не завжди
Відповідь: Культурний ШОК А мене в цій "розкішній" школі шокувало дещо інше. Хто додумався облицьовувати фасад школи сандвіч-панелями? :shok: Це ж не логістичний комплекс, і навіть не торгівельний центр.. Співчуваю дітлашкам. Ну і да. Губи в "розкішної" директорки справді "розкішні"!
Відповідь: Культурний ШОК мені ота вчителька сподобалась: або вона дійсно така, або грала на камеру: так зацікавлено щось розказувала і приємна на вигляд.
Відповідь: Культурний ШОК Щоб ними вирости, треба мати не статус і багатих батьків, а хоча б трохи клепок в голові. А дуже сумнівно, що з таким директором з, як на мене, абсолютно позбавленим інтелекту, гммм, обличчям, може вирости щось путнє. А ті губи... умєрєть-нє встать!