Культурний ШОК

Тема у розділі 'Дівоче радейко', створена користувачем Tanyunya, 28 Лютий 2010.

1. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Відповідь: Культурний ШОК

8000 гривень кожній сім"ї :girl_yes:

2. lanalv

lanalv Well-Known Member

3. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Я написала свої особисті враження, щодо манери спілкування з півторарічною дитиною.Мене це вразило, для когось норма ІМХО

4. lanalv

lanalv Well-Known Member

Мені теж не подобається, коли з дітьми розмовляють в такому тоні, але це вибір кожної людини, що вона вкладає в своїх дітей.Взагалі я зайвий раз переконуюсь, що особиста розмова і дописування в темі - це як небо і земля.Результат від почутого і прочитаного може бути абсолютно протилежним, навіть коли мова про одну і ту ж річ.Чомусь мій допис сприйняли, як оду прибиранню в домі, а я говорила зовсім про інше.А саме про те, що Галина - педагог, від неї багато в чому залежить якою виросте людина, а в цій передачі вона поводила себе недостойно.В школі вона, напевне, вимагає від дітей бути моральними , інтелігентними, духовними,як викладач мови напевно обурюється, коли коли діти засмічують мову , а поза школою виявляється звичайною вульгарною тіткою, принаймні таке враження вона справила на мене .Натомість - Лариса не є вчителем,від неї не залежать чужі діти, те ,якими вони виростуть.Ну грубовата вона в спілкуванні, можливо заяскраво нафарбована, але вона дуже органічна, вона на екрані така, якою ,напевно, є в житті, без фальшування.

5. mrochkizm

Та добрі що одна, що друга :) Здається, в цій темі більше ніщо так бурхливо не обговорювали:) Може, у когось є якісь інші шокуючі фото-відео-інформація на іншу тематику? :girl_wink:

6. Provizor

Provizor Well-Known Member

Режисери передачі досягли бажаного, мабуть, самі не очікували, що протиставляння неохайної вчительки і невихованої роботяги викличе такий резонанс. Оголились реальні проблеми в суспільстві, нам хочеться, щоб як колись, вчитель - представник інтелігентної професії, людина з високим духовним розвитком. А реальність інша... Неприємно бачити, що значна кількість наших людей так розмовляють, як Лариса, але так є, і в цьому плані реаліті шоу виправдало свою назву. І ті всі інтриги з коліжанками, обмовляння - це все присутнє у нашому житті. Просто на екрані все виглядає, наче під збільшуваним склом, огидно і жахливо. Для багатьох, ніби погляд в дзеркало.
    Звичайно, образи двох жінок вийшли такими насиченими не без допомоги монтажу і режисера. Знали на що бити:connie_pull-pigtail

Останнє редагування: 21 Лютий 2011
  7. Oddly

Oddly Well-Known Member

8. zaderyshka

zaderyshka Member

Oddly - шик відео! Хлопаки рубааааююють!
    і я вчора здибала одну дуууужеее кумедну річ.
    http://www.youtube.com/watch?v=KL0U2NrK4BE
    усьо..переходжу на прослуховування "малінового звооону"

9. Oddly

Oddly Well-Known Member

ця подія викликала немало обговорень, досить категоричних, між іншим.
    мовляв, що це ганьба, не варто такий імідж просувати. а хто зіткнувся з цим на вулицях вчора - думаю, не тільки в культурному шоці був, а просто в паніці.
    хоча, я особисто вважаю - що позитив тут таки є -згуртованість, і очевидно якась глибока ідея, викриття суспільних вад.

10. mrochkizm

А мені досить смішно було :) Негативу відео не викликало, навпаки, якось веселіше стало :)

11. Sapiha

Sapiha New Member

І мене розвеселило :girl_crazy::radist::girl_crazy::girl_crazy:

12. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Щось не можу то відео глянути, не грузиться. Скажіть де ще можна ту Міняю жунку подивитись?

13. Sapiha

Sapiha New Member

14. IndigoChild

IndigoChild New Member

15. носик

носик New Member

а що то за скандал показували щойно у новинах? про жіночок з минулої програми(дрогобич).
    Розкажіть..
    Знайшла на сайті каналу таке:

Останнє редагування: 22 Лютий 2011
  16. IndigoChild

IndigoChild New Member

зараз йде випуск "Міняю жіну" про жінку- транссексуала...:khomyak::khomyak::khomyak:

17. mrochkizm

18. носик

носик New Member

Я пад сталом)) гГГгГГГ
    Де вони ото знайшли. вОНО ЩЕ Й міліцією погрожувало.
    Бо йому затяжко))) То для чого жінкою хотів стати?
    Знайшов собі хлопчика, який як дресирований собачка команди виконує.
    зараз кину цитати

19. Sapiha

Sapiha New Member

Мені чомусь здається що 1+1 почали себе піарити цією передачею. Чорний піар також дієва реклама. Думаю що після першої передачі в них з"явилося не те що більше шанувальників, просто більше глядачів. :girl_cool:

20. Virginia

Virginia Well-Known Member

А хто дивився вчора ЗіК? Остап запросив до себе Галину Ілик і вони всі дружно обговорювали "псевдопуританську" позицію дрогобицьких чиновників! Чесно кажучи я майже зі всім погодилась...

Є ще одна передача яка викликала в мене ШОК! Зірка+Зірка... не так шоу, як Дана Борисова і її поведінка:suicide: На її фоні Козловський - нормальний пацан, мені навіть його шкода стало...