Відповідь: Культурний ШОК прошу пробачення, процитувала не той пост.Тут мав бути процитований допис від Vittoriya.
Відповідь: Культурний ШОК Я написала свої особисті враження, щодо манери спілкування з півторарічною дитиною.Мене це вразило, для когось норма ІМХО
Відповідь: Культурний ШОК Мені теж не подобається, коли з дітьми розмовляють в такому тоні, але це вибір кожної людини, що вона вкладає в своїх дітей.Взагалі я зайвий раз переконуюсь, що особиста розмова і дописування в темі - це як небо і земля.Результат від почутого і прочитаного може бути абсолютно протилежним, навіть коли мова про одну і ту ж річ.Чомусь мій допис сприйняли, як оду прибиранню в домі, а я говорила зовсім про інше.А саме про те, що Галина - педагог, від неї багато в чому залежить якою виросте людина, а в цій передачі вона поводила себе недостойно.В школі вона, напевне, вимагає від дітей бути моральними , інтелігентними, духовними,як викладач мови напевно обурюється, коли коли діти засмічують мову , а поза школою виявляється звичайною вульгарною тіткою, принаймні таке враження вона справила на мене .Натомість - Лариса не є вчителем,від неї не залежать чужі діти, те ,якими вони виростуть.Ну грубовата вона в спілкуванні, можливо заяскраво нафарбована, але вона дуже органічна, вона на екрані така, якою ,напевно, є в житті, без фальшування.
Відповідь: Культурний ШОК Та добрі що одна, що друга Здається, в цій темі більше ніщо так бурхливо не обговорювали Може, у когось є якісь інші шокуючі фото-відео-інформація на іншу тематику?
Відповідь: Культурний ШОК Режисери передачі досягли бажаного, мабуть, самі не очікували, що протиставляння неохайної вчительки і невихованої роботяги викличе такий резонанс. Оголились реальні проблеми в суспільстві, нам хочеться, щоб як колись, вчитель - представник інтелігентної професії, людина з високим духовним розвитком. А реальність інша... Неприємно бачити, що значна кількість наших людей так розмовляють, як Лариса, але так є, і в цьому плані реаліті шоу виправдало свою назву. І ті всі інтриги з коліжанками, обмовляння - це все присутнє у нашому житті. Просто на екрані все виглядає, наче під збільшуваним склом, огидно і жахливо. Для багатьох, ніби погляд в дзеркало. Звичайно, образи двох жінок вийшли такими насиченими не без допомоги монтажу і режисера. Знали на що бити
Відповідь: Культурний ШОК Oddly - шик відео! Хлопаки рубааааююють! і я вчора здибала одну дуууужеее кумедну річ. http://www.youtube.com/watch?v=KL0U2NrK4BE усьо..переходжу на прослуховування "малінового звооону"
Відповідь: Культурний ШОК ця подія викликала немало обговорень, досить категоричних, між іншим. мовляв, що це ганьба, не варто такий імідж просувати. а хто зіткнувся з цим на вулицях вчора - думаю, не тільки в культурному шоці був, а просто в паніці. хоча, я особисто вважаю - що позитив тут таки є -згуртованість, і очевидно якась глибока ідея, викриття суспільних вад.
Відповідь: Культурний ШОК А мені досить смішно було Негативу відео не викликало, навпаки, якось веселіше стало
Відповідь: Культурний ШОК Щось не можу то відео глянути, не грузиться. Скажіть де ще можна ту Міняю жунку подивитись?
Відповідь: Культурний ШОК http://1plus1.pl.ua/news/minjaju_zhinku_3_22_02_2011_smotret_onlajn/2011-02-22-592
Відповідь: Культурний ШОК а що то за скандал показували щойно у новинах? про жіночок з минулої програми(дрогобич). Розкажіть.. Знайшла на сайті каналу таке:
Відповідь: Культурний ШОК зараз йде випуск "Міняю жіну" про жінку- транссексуала...:khomyak::khomyak::khomyak:
Відповідь: Культурний ШОК Я пад сталом)) гГГгГГГ Де вони ото знайшли. вОНО ЩЕ Й міліцією погрожувало. Бо йому затяжко))) То для чого жінкою хотів стати? Знайшов собі хлопчика, який як дресирований собачка команди виконує. зараз кину цитати
Відповідь: Культурний ШОК Мені чомусь здається що 1+1 почали себе піарити цією передачею. Чорний піар також дієва реклама. Думаю що після першої передачі в них з"явилося не те що більше шанувальників, просто більше глядачів.
Відповідь: Культурний ШОК А хто дивився вчора ЗіК? Остап запросив до себе Галину Ілик і вони всі дружно обговорювали "псевдопуританську" позицію дрогобицьких чиновників! Чесно кажучи я майже зі всім погодилась... Є ще одна передача яка викликала в мене ШОК! Зірка+Зірка... не так шоу, як Дана Борисова і її поведінка На її фоні Козловський - нормальний пацан, мені навіть його шкода стало...