Відповідь: Культурний ШОК Афтар вконтакте: Василь Ярославович♔StilyaGa♔ІНЖЕНЕР Шушанський. Все пояснюється просто - він Стіляга інженер, тому й сайт такий інженерильний)))
Відповідь: Культурний ШОК Це вже і не шок, бо звиклось, але все ж таки.... Може він замаскована бландінка?(білявок прошу не ображатись, то зовсім інше) http://www.youtube.com/watch?v=CYWu3gm9mUQ&feature=player_embedded http://www.youtube.com/watch?v=oOpd8yUsbsk Жарти жартами, а воно президент...
Відповідь: Культурний ШОК а я так і не зрозуміла, про що він... "Умикнути" для себе Україну..? так і не зрозумліла..
Відповідь: Культурний ШОК Ага , і продовження - "Приїдь і навчи президента розмовляти державною мовою !"
Відповідь: Культурний ШОК В мене слів не вистарчає,щоб виразити усю свою лють щодо виступів Януковича...Сміх сміхом,але то СОРОМ мати такого президента!!! А його остання фраза-"почнуть роздягатися жінки" то вупше....Ну придурок...
Відповідь: Культурний ШОК Цікаво це він сам додумався чи має спічрайтера, який так "по-дебільному" пише? Не бачить різниці, що говорити між мужиками в сауні і в Давосі. Але знаєте..в порівнянні з тим, що вони роблять з законами, ці його ляпуси - невинні дитячі пустощі.
Відповідь: Культурний ШОК А уявіть собі,як було перекладачам,вони напевно посивіли,перекладаючи такі "перли")))....мій малий вже пів року,бігаючи по хаті,час від часу викрикає "Яньо-дибілЯньо"
Відповідь: Культурний ШОК Нині в ефірі на ЛТБ була львівська співачка Андріана. На запитання ведучої про те, як нині справи у львівському шоу-бізі, вона відповіла, що то - болото
Відповідь: Культурний ШОК А не заспівала: "Я сама была такою триста лет тому назад?" http://www.youtube.com/watch?v=dFngogKViAU
Відповідь: Культурний ШОК я в шоці!!! Чесно кажучи в новинах це пропустила!!! Слів нема!!!! Я гадала!!! ,що про "новорічну йолку" це був єдиний прікол.. а чим далі тим.. краще!!!!ЖАХ!!!!!
Відповідь: Культурний ШОК Якби ж то один... Під катом деякі з них. То стаття-передрук на Волинських новинах. Як, тойво-во, кажуть біг-борди, "Єдина країна - єдиний урод"... Ляпи Януковича: майже повна підбірка 08 липня 2010, 12:28 Заноза Своєю популярністю Віктор Янукович зобов'язаний не стільки біографічним етапам і кар'єрним зростанням, скільки ситуацім, в які він потрапляє. Практично з початку державній діяльності з Януковичем траплялися курйози, а його невдалі вирази стали у всіх на устах. Чого тільки вартий «яєчний замах» на Віктора Федоровича! Або частування цукерками, які він пропонував посмоктати Путіну і Медведєву. Траплялися й курйози, які тягнуть на прикмети. То перед Януковичем закрити двері Верховної Ради, то ритуальний вінок на голову впаде. Останнім часом почастішали конфузи, а виробництво перлів - збільшилося. Віктор Федорович відзначився на нещодавній зустрічі з держсекретарем США Хілларі Клінтон. Він кілька разів назвав гостю «генеральним секретарем». А зустріч з президентом Шрі-Ланки Махінда Раджапакса рясніла масою ляпів. Янукович проігнорував гімн країни гостя, мало не зірвавши протокольну процедуру зустрічі. Український же гімн взагалі не виконали. Непорозуміння трапилося і на бізнес-форумі, який відвідали обидва президенти. Позаду президії висів плакат, на якому їхнім прізвищам передував напис з помилкою «Його високоповажнiсть». А на закуску Янукович привітав гостя, неправильно назвавши його прізвище. Правопис Найвідоміший граматичний ляп стався з Януковичем в 2004 р. При заповненні анкети для ЦВК він допустив 12 помилок. Там же він вказав свою вчену ступінь - «проффесор». Це слово закріпилося за Януковичем як прізвисько, та й взагалі стало прозивним. Ще один артефакт безграмотності Віктора Федоровича зберігається в книзі почесних гостей ПАРЄ у Страсбурзі. Янукович залишив у ній запис українською з двома помилками: «премьєр-міністр» і «Европа». У березні нинішнього року президент накидав перелік ймовірних радників. У ньому, крім 11 прізвищ, містилося всього три слова в заголовку: «Радник президента» і в самому верху - «пропозиції». Це слово президент теж написав з помилкою: «пропозіції». Географія Географічні ляпи - коник Віктора Федоровича. Нещодавно він порадував черговим перлом. Спілкуючись з пресою, президент назвав Ізраїль європейською країною. Тижнем раніше він блиснув ерудицією, розділивши Євразію на Азію і Євразію. Нещодавно гарант запропонував провести Зимову Олімпіаду-2022 на Буковині. Пізніше з'ясувалося, що він мав на увазі Буковель в Івано-Франківській області. У 2004 р. Янукович розповів, що його благословили старці на відомій в православ'ї горі Афон у Палестині. Насправді ж гора розташована в Греції. У липні 2005 р. Віктор Федорович висловив співчуття з приводу терактів в Лондоні, попутно сказавши, що там зібралися лідери «великої вісімки». Насправді саміт G8 проходив у шотландському Единбурзі. У 2007-му Янукович назвав Словаччину Словенією. А в березні цього року в Брюсселі він видав географічний вінегрет із трьох балканських країн: Сербії, Чорногорії та Косово. Говорячи про можливе визнання незалежності Абхазії і Південної Осетії, президент України навів балканську аналогію, але невдало: «Це на прикладі Сербії ... Чи, точніше, визнання незалежності Чорногорії ... Визнання незалежності Косово». На довершення Віктор Федорович переплутав Південну Осетію з Північною. У контексті осетино-абхазької теми Янукович назвав Гельсінкські угоди 1975 року, якими встановлено принципи територіальної цілісності держав, «Стокгольмський». У 2007-му, проїхавши по Одеській області, він тут же забув, які міста відвідував. «Я сьогодні побував у трьох містах, - повідомив він в ефірі одного з одеських телеканалів. - В Ізмаїлі і Білгород-Дністровському і е-е-е ... Третє місто ... Я в ньому перший раз ... був ... Це ... »Віктор Федорович так і не зміг згадати, що був у Татарбунарах. Сказав лише, що «побував у регіоні Прідуная». «Придунав'я», - поправила його ведуча. В січні 2010 р. в ході передвиборної кампанії президент заїхав в Балаклію Харківської області. І переплутав місто з кримської Балаклавою. Восени 2009 р. він відвідав кафедральний собор Різдва Пресвятої Богородиці в Миколаєві. І тричі вітав парафіян «на херсонській землі». «Низький уклін Херсонщині!» - Сказав Янукович. «Миколаївщині!» - Підказали парафіяни. «Миколаївщині ... - виправився Віктор Федорович. - Дай Бог! » Тієї ж осені в Кіровограді президент забув, де знаходиться, і в прямому ефірі місцевої телекомпанії звернувся до жителів ... Чернігова. Література Фани культурологічних вишукувань Януковича давно помітили, що із завидною регулярністю від нього дістається літераторам. Взимку цього року глава держави назвав російського письменника Антона Чехова «великим українським поетом». Через місяць в телеефірі йому нагадали про Чехова. І Янукович знову повторив, що вважає його поетом. На церемонії відкриття стадіону «Донбас Арена» він зачитав вірш радянського поета Павла Безпощадного про Донбас, назвавши автора Павлом Безсмертним. У різний час він називав поетесу Анну Ахматову Анною Ахметовою. Українського письменника Гулака-Артемовського - Артемовський. А одеського письменника Ісака Бабеля переплутав з діячем німецького робочого руху Августом Бебелем. Пригадується «бородатий» радянський анекдот про те, що інтелігентна людина - той, хто може відрізнити Гоголя від Гегеля, Гегеля від Бебеля, Бебеля від Бабеля, Бабеля від кабеля, кабеля від кобеля, кобеля від суки, а Едіта П'єха від ... Далі не будемо - ми ж інтелігентні люди. Цитати З величезними труднощами даються Януковичу цитати, уривки з текстів, приказки і різні перекази. Навесні 2007 р. він відмовився звільняти генпрокурора і міністра внутрішніх справ. Захотів процитувати фразу Гліба Жеглова з кінофільму «Місце зустрічі змінити не можна»: «Дірку від бублика вам, а не Шарапова». Вийшло таке: «Я згадав фільм« Місце зустрічі змінити не можна ». Чули, як там? Як його? Висоцький ... Так, Жеглов. «Баранку від бублика вам, а не Шарапова». Януковичу також не вдалося згадати, хто автор фрази «Краса врятує світ». Та й саму фразу Федора Достоєвського він не зміг процитувати: «Я не пам'ятаю, хто це сказав - що« завжди перемагає краса »... Рік тому в інтерв'ю запорізької телекомпанії Янукович так прокоментував критичну ситуацію на місцевому титано-магнієвому комбінаті: «Ми будемо сурмити в усі дзвони». Характеризуючи якось політику Ющенка, Янукович хотів скористатися приказкою «А Васька слухає та їсть» з байки Івана Крилова «Кіт і Кухар». Він довго згадував сюжет, а потім чомусь назвав кота Ваську Мішкою: «Любі друзі» слухають ... Як кажуть, прислів'я є така ... Як? О! А Мишко слухає, та їсть! » Під час телемосту зі швейцарським Давосом Янукович розповів, що на президентському посту буде вирішувати газові питання, «щоб ми не залишилися без газу, як собака на сіні». «Ми із зерна зробимо м'ясо!» - А такий намір він висловив у прямому ефірі «Шустер Live». Там же, у Шустера, він спробував процитувати слова з української пісні, назви якої він не знав. У пісні «Гречка» співається: «Сам п'ю, сам гуляю, сам стелився, сам лягаю». Янукович сказав: «Сам п'ю, сам гуляю, сам п'ю і сам лягаю». Важкі слова Досить часто Віктор Федорович використовує слова не за призначенням. Тому противники звинувачують його в нерозумінні суті деяких питань, говорять, що він невпопад відповідає абсурдними заготовками. У 2004 р. на теледебатах з Ющенком він запропонував проробити «короткий ракурс в історію». Замість екскурсу. Янукович також обізвав Ющенка «шкодливі котом Леопольдом». Хоча у відомому мультфільмі шкоди зовсім не кіт, а миші. Незважаючи на курйозні випадки Янукович п'ятий рік поспіль займає найвищу позицію в рейтингу популярності та підтримки серед українців. У вересні 2006 р. Віктор Федорович на зустрічі з єврокомісаром Бенітою Ферреро-Вальднер заявив, що «Україна є непріхільнім сторонніком ІНТЕГРАЦІЇ в ЄС». Перша частина репліки з суміші мов прямо суперечить другий. У Шустера президент заявив: «Я поставлю несправедливість!» А в ефірі «Свободи слова» повідомив: «Я прийняв рішення для себе - поступитися своїми інтересами. І я скажу, у мене інтерес завжди був один - щоб країна була сильною, і народ жив заможно ». У лютому на зустрічі з львів'янами Янукович назвав їх «кращими геноцидами країни», переплутавши слова «генофонд» і «геноцид». Після підказки він додав: «Так, і генофонд теж». Розмірковуючи про українсько-російському кордоні, президент повідомив, що існують «складні питання, наприклад, демілітація нашої морського кордону». Малася на увазі делімітація. Імена, події, дати Янукович не зміг правильно вимовити прізвище колишнього президента ФРН Ріхарда фон Вайцзеккера і назвав його «фон Вайце ... фон Вай-цер-бергом». А директора Світового банку в Україні Мартіна Райзера назвав «паном лайзер». Гарант плутається не лише в іменах і прізвищах, але і на посадах. Нинішньою весною він назвав російського прем'єра Путіна президентом. Дістається від Віктора Федоровича і його колегам по партії. Якось в телеефірі він переплутав свою вірну соратницю Ганну Герман з Інною Богословською, по-батькові якої «Германівна». У 2006-му правовірний Янукович сплутав дати закінчення і початку Великого посту. А 17 квітня 2009 о 17:00 Віктор Федорович поховав Сина Божого: «Сьогодні будемо ще далі сумувати. О 17 годині - поховання Ісуса Христа ». Кваліфікації, наукові ступені і вчені звання Януковича: магістр міжнародного права, академік Академії економічних наук України, доктор економічних наук, професор. Будучи кандидатом у президенти, він проголосив: «Моє завдання - створення стратегії України до 2010 року». Заявив він це 29 січня 2010 року. Коментуючи ситуацію з продовженням перебування ЧФ в Севастополі, Янукович для довідки відзначив, що флот знаходиться в Криму більше 300 років. Насправді ЧФ цього року відзначає 227 років свого існування. Днями президент переплутав річницю смерті Тараса Шевченка з ювілеєм. За його словами, наступного року Україна буде відзначати ювілей поета, хоча в 2011 р. виповнюється 150 років від дня його смерті. Це далеко не весь перелік конфузів Януковича. Він не інакше як націлився потрапити до Книги рекордів Гіннесса за кількістю ляпів, коли-небудь допущених політиком. Цікаво, що при появі нових пасажів одна частина громадян насміхається, вважаючи його феноменально безграмотною. Інша частина або засмучено зітхає, або не надає цьому особливого значення. Фани Януковича виправдовуються, що він не вміє красиво говорити, але зате є гарним управлінцем.
Відповідь: Культурний ШОК "Мама-мія!" Кажу: Кого ми обрали???!! А чоловік заперечує.. :"Ми(я і він )його не обирали...!Та це не сутєєво! Ми живемо в Україні і Він-наш президент!!!!СУМНО!!!
Відповідь: Культурний ШОК Насміялась щиро...Навіть не віриться, що читала про НАШОГО ПРЕЗИДЕНТА!!! Жарти жартами, але подившись на це все збоку- то плакати треба...