Відповідь: Культурний ШОК Я нє гєй, шорти развяжи бистрєй https://www.youtube.com/watch?v=wX3RZa1rFL8&feature=player_detailpage#t=67
Відповідь: Культурний ШОК думаю, це розраховано на певну публіку і бере іміджем, бо більше нема чим....бо якби не імідж, ніхто б і не звернув уваги на цей кліп. загалом, бракує слів....
Відповідь: Культурний ШОК Мене в тому "шедеврі" не так вбив Пастух, як та білявка, яка постійно намагається відтопирити//відкотити ті губи, щоб вони здавались більші ніж є, і то виглядає так ніби їй просто вмазали по морді, вони спухли і живуть окремим життям :khomyak:
Відповідь: Культурний ШОК я просто залишу це тут... http://vikna.if.ua/news/category/if/2014/12/09/26345/view#ad-image-0
Відповідь: Культурний ШОК Ну, заклад і афіша не попередили про можливість публічного кєкса але, певно самі в шоку)). Та питання в мене, що там робили неповнолітні, причому вхід 30$ і 50$?
Відповідь: Культурний ШОК уже є "офіційний" коментар "закладу", мовляв стриптизерша захопилася . Боже, як деградує молодь, це просто торба. ніколи не розуміла, що можна робити в нічних клубах. ну я просто бабця вже, судячи по тому, яка публіка була в Коломиї.
Відповідь: Культурний ШОК навряд чи в шоку, зараз це вже майже норма. Переконайтеся самі, в першому-ліпшому нічному клубі... НА ПРЕВЕЛИКИЙ ЖАЛЬ...
Відповідь: Культурний ШОК От власне, клуби з таким "шоу" розповсюджені по цілому свті, але відвідувачі 21+ і власники дуже за цим стежать. Скажу про себе ,що хоч і 21+, то хіба б мені доплачивали,щоб я йша на таке дивитись:khomyak:, хоч не пуританка. Думаю, що була якасі інфа між людьми чому така ціна, бо для Коломиї то не маленькі гроші...
Відповідь: Культурний ШОК Та ну! Я звісно рідкий гість у нічному клубі...та все ж, де в нас таке виробляють крім Старгороду?
Відповідь: Культурний ШОК Дякую але, мабуть, відмовлюсь від такого "задоволення", бо я з тих пристаркуватих, котрі не бували в нічних закладах такого типу ніколи в житті, і вже не буду. навіть не знаю чи має мені бути соромно, чи ні за це))) А дітей шкода- пічалька(
Відповідь: Культурний ШОК Я теж не пуританка, та навіть, якби мене дуже просили- ну, нащо дивитись народ..гей бо яка голота чи що?
Відповідь: Культурний ШОК дівчата, а повідайте ви мені, бо я не в курсАх : а що в Старгороді є теж такі голі танці на столах? я ніби чула щось таке. і що, ВОНО користується популярністю? чи може, я вже ніц не розумію того світа?
Відповідь: Культурний ШОК В Старгороді є стриптиз, але стриптиз, а не ТАКЕ Знаю, що відбуваються якісь вечірки, але зазвичай стиптиз є лише, коли святкують "мальчішніки". Я потрапила один раз за вечір на два таких дійства, то скажу вам, що було дуже гарно. Дуже. Напевно справа все-таки в стриптизерці Про голі танці на столах - не чула, не бачила Танцювати на стільцях то їхня фірмова забава
Відповідь: Культурний ШОК Ага, принаймні, кілька років тому було....вони славились своїми "Мальчішніками". Бачила фото в інтернеті....та й знайомий розказував, як випадково попав саме на ту пятницю...Після тих фото і зарізаної свині від слова "Старгород" верне (Це я вже мовчу про ту кімнату з ліжком!).