Культурний ШОК

Тема у розділі 'Дівоче радейко', створена користувачем Tanyunya, 28 Лютий 2010.

1. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Відповідь: Культурний ШОК

Улюблений актор мого чоловіка... був)) Після того сюжету по ТВ він мовчки переключив канал і всьо, певно любимчик вже не любимчик. :cesored:

2. Siania

Siania Love Life

Прочитала про його сімейне життя, як він бив свою дружину, приставав до її подруги під примусом, що якщо вона не погодиться, то він побє дітей....
    Нічого дивного, такі люди підтримують того садюгу в кріслі президента.

3. NataliaFed

Ой, та я чомусь підозрюю, що в них майже у всіх "весело" за кадром але подобаються/не подобаються вони виключно за свої професійні, акторські здібності.

4. Siania

Siania Love Life

5. NataliaFed

Та що там він, подивіться, яка в рашці істерія довколи майок із зображенням путьки, для них вже думка Сігала, то так для колічєства.

6. redfox

redfox New Member

Можете кидаться, но я пока ни одного человека в такой майке не видела. Регулярно на работу и с работы гоняю на метро. Особо по городу не гуляю, но, думаю, такое бы заметила

7. NataliaFed

Та чого кидатись. Тут, без сумніву спецрепортаж зробили в магазині показати, як всі "паддержать надо нашего президента", а потім може і в смітярку ті майки викидали)) Або вдома в рамочку і на стіну почепили.

8. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Та ну я вас прошу, ще одних зірок знайшли. Ви можете назвати хоч один успішний фільм останніх років, де б знімалися ці бідолашні? А взагалі якийсь їхній фільм останніх років можете назвати? От і я не можу, хоча кіно дуже люблю і завжди слідкую за новинками. Сігал то взагалі посередній актор з третьосортних бойовиків, а у Рурка мізки вже давно попливли слідом за його обличчям. Сміх тай годі! Все, що їм залишається то їздити в Москалію на халявну горілку і бенкети до олігархів, чим вже давно і успішно займають призабуті західні "зірки".

9. zetta

zetta Well-Known Member

10. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

то ви маєте на увазі знимку,де йосип цілує руку хутіну?
    це фотошоп. на реальній знимці він цілує руку жінці.

11. veronka

veronka зла друзя

зато майстер крутий!) був!) зрештою, мастєрство нє прап*йош, але то не гарант, що людина - Людина!) що дивно

12. Gabi

Gabi Dum spiro spero

На противагу двом мудакам з попередніх сторінок.

13. Calypso

Calypso Well-Known Member

14. Milady

Milady Well-Known Member

Напис на футболці - фотошоп. Насправді футболка просто чорна. Але Керрі не заперечив, що він так не думає;)

15. Hermi

Hermi Well-Known Member

16. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

А відео з минулої благодійної автомийки? То п***ць повний. Бридко дивитись, як дівахи перед мужиками лижуть одна одну.

17. Hermi

Hermi Well-Known Member

я не видів...короч, старію потрохи, не цікавлюсь такими новинами :sad:

18. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Ну це вже просто :girl_crazy::khomyak:

Останнє редагування модератором: 6 Вересень 2014
  19. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

та то не просто фото 18+ , я то дивилася кілька днів тому, ледь додивилася, гидко, бридко і просто шок...

20. veronka

veronka зла друзя

там одна білявка з короткою стрижкою - гасівська стриптизерша (зі. стриптиз робить прикольно), інші певно - теж, відповідно зі своїм завданням зі своєї т.з. вони впоралися. Не маю на меті образити працівників даной отраслі.