Куди піти з малечею

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Ksani, 8 Листопад 2007.

1. Donata

Donata Active Member

Відповідь: Куди піти з малечею

вікова категорія різна буває, залежно хто зголоситься і від того відповідно підбирають тему заняття. Були там і 5 річні і 10-ти річки. Сину 7,5.
    Записуватись попередньо треба, як і оплачувати наперед, передзвоніть в Шекспір до адміністратора, все розкажуть. Намагаються заняття робити без батьків, але при бажанні посидіти, подивитись можна, мене дитина виганяє, щоб потім був сюрприз.

2. mamaTimy

mamaTimy ... трохи вредна))

Чи був хтось у природознавчому музеї, бо чула що там виставка частково відкрилась? Чи є на що подивитись? Які враження?

3. kati

kati Well-Known Member

Віддам два квитки(дор.+дит+ 2 солодких подарунки) на завтрашню виставу в театр і люди і ляльки,на 12 год.Забирати на сихові

4. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

От і ми сходили... Дарма тільки гроші викинули.

5. zara

zara Well-Known Member

а чому? діткам не цікаво, чи страшно?

6. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

7. Kocja

Kocja New Member

Вистава цікава, проте коротка.....Організація нікудишня!!! До чого там було 3Д навіть не знаю. Вони б мали адекватнішу ціну на квитки ставити, а не таку захмарну!!!

8. mamvasulka

mamvasulka Well-Known Member

І ми сходили, вистава на трієчку, не було декорацій, тільки екран де показували щось незрозуміле. Вистава на українській мові, а співали на російській.:girl_mad: Ну і ціна не маленька. Дівчата сказали що в тюзі і гарніше і веселіше.

9. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

На літніх і осінніх канікулах мій син відвідував табір-тренінг у Родинному центрі "Ляля До... & Ляля По..." Ми дуже задоволені! По- перше разом з психологом подолав свої страхи (мали велику проблему з цим), по- друге став значно контактнішим, комунікабельним, по- третє на канікулах кожен день був задіяний цікавими справами (крім психологічних занять, чудові майстер-класи), а не просто просидів дома... Обстановка там домашня- чистота, постійний нагляд, комплексні обіди. Подібний табір також буде і на зимові канікули! Ми обов,язково там будемо, тому кого цікавить, звертайтесь і приєднуйтесь :)

10. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Прошу напивати з якого віку і яка вартість

11. Ravlyk

Ravlyk Well-Known Member

саме вчора там були, дуже задоволені, всім рекомендую, не знаю стосовно інших вистав, бо ще не були, але "Стежинка до св. Миколая" чудова вистава!!!!

12. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Класно, що ви попали, а я хотіла квитки ще 3 тижні тому купити - і варіантів вже не було. Ходили і в люди і ляльки, але чесно, то вистава така собі, на трієчку.

13. Tanju

Tanju Well-Known Member

Мали насичені в театральному плані вихідні. Ходили в "І люди я ляльки" на виставу "Чарівна ніч" ,а в неділю в ТЮГ на виставу" Стежка до Св. Миколая". Обидві вистави нам сподобались, перша і для зовсім маленьких діток буде цікавою,тим більше що в кінці роздавали подаруночки від Миколая (15 грн дит. квиток + 15 грн за подарунок) друга -довша,тому підійде для старших діток.

14. Donata

Donata Active Member

були там в суботу, діти в захваті і 7-ми річні і 3-х річні. Мені та чоловіку теж дуже сподобалось. І подарунки гарні роздавали.

15. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

Це для школярів, переважно були діти 3 6 до 10 років. Вартість 150 грн. на день, це включає заняття, комплексний обід і майстер- клас з матеріалами.

16. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

І нашому чуду вона ТАААК сподобалася))). Ми самі в шоці були. Бо думали, що він ще маленький і злякається\змучиться. Та білети дали просто так. Тому без вагань пішли.

17. Kocja

Kocja New Member

А це в вас якась спеціальна вистава була? Бо ми були в неділю, і нам ніяких подарунків не видавали))))

18. Latane

Latane Well-Known Member

Ми були 21 - також подарунків не було :girl_nea:

19. Ravlyk

Ravlyk Well-Known Member

я думаю, що то лишень подарунки роздавали на виставах, котрі були перед самим святом і вдень самого свята!

20. Donata

Donata Active Member

ой, не знаю, але в суботу (22.12) давали на кожен квиток подаруночок (пів кг. цукерок), після вистави Миколай роздавав. Нам знайомі квитки запропонували, може то була якась акційна вистава, але роздавали всім, черга була нічогенька.