Відповідь: Куди піти з малечею вікова категорія різна буває, залежно хто зголоситься і від того відповідно підбирають тему заняття. Були там і 5 річні і 10-ти річки. Сину 7,5. Записуватись попередньо треба, як і оплачувати наперед, передзвоніть в Шекспір до адміністратора, все розкажуть. Намагаються заняття робити без батьків, але при бажанні посидіти, подивитись можна, мене дитина виганяє, щоб потім був сюрприз.
Відповідь: Куди піти з малечею Чи був хтось у природознавчому музеї, бо чула що там виставка частково відкрилась? Чи є на що подивитись? Які враження?
Відповідь: Куди піти з малечею Віддам два квитки(дор.+дит+ 2 солодких подарунки) на завтрашню виставу в театр і люди і ляльки,на 12 год.Забирати на сихові
Відповідь: Куди піти з малечею Про "Снігову королеву" тут трохи є http://zik.ua/ua/news/2012/12/22/385437
Відповідь: Куди піти з малечею Вистава цікава, проте коротка.....Організація нікудишня!!! До чого там було 3Д навіть не знаю. Вони б мали адекватнішу ціну на квитки ставити, а не таку захмарну!!!
Відповідь: Куди піти з малечею І ми сходили, вистава на трієчку, не було декорацій, тільки екран де показували щось незрозуміле. Вистава на українській мові, а співали на російській. Ну і ціна не маленька. Дівчата сказали що в тюзі і гарніше і веселіше.
Відповідь: Куди піти з малечею На літніх і осінніх канікулах мій син відвідував табір-тренінг у Родинному центрі "Ляля До... & Ляля По..." Ми дуже задоволені! По- перше разом з психологом подолав свої страхи (мали велику проблему з цим), по- друге став значно контактнішим, комунікабельним, по- третє на канікулах кожен день був задіяний цікавими справами (крім психологічних занять, чудові майстер-класи), а не просто просидів дома... Обстановка там домашня- чистота, постійний нагляд, комплексні обіди. Подібний табір також буде і на зимові канікули! Ми обов,язково там будемо, тому кого цікавить, звертайтесь і приєднуйтесь Дитячий зимовий табір розвитку та активного відпочинку «Казкові канікули 2013р». Кожна дитина з нетерпінням очікує на зимові канікули, а батьки переймаються питанням як найкраще організувати дитячий відпочинок. Пропонуємо програму «Казкові канікули 2013р»: - Для дівчат та хлопців, які не бажають впасти у «зимову сплячку» чи просидіти усі канікули біля комп’ютера. - Для тих, хто готовий весело і корисно провести час з однолітками : *проявити себе прийнявши участь у дивовижних майстер-класах *поринути у незабутню захоплюючу подорож до «Казкової зими» * набути нові знання та навички *сформувати необхідні конструктивні форми поведінки *зустріти старих друзів та знайти нових *отримати цікаве спілкування і яскраві емоції. - Для батьків: * в умовах психологічного комфорту та хорошого настрою ваші діти будуть займатись цікавими та корисними справами під наглядом педагогів, психологів, аніматорів; *стануть більш впевненими, цілеспрямованими, організованими та креативними. Кожен день має свою тему та складається з занять: 1) психологічного напрямку (стосунки з однолітками, невпевненість, конфлікти, образи, агресія…) 2) рухового та пізнавально-розважального (ігри, конкурси,розваги, руханки…) 3) мистецького - розвиток акторської та творчої майстерності ( міні-театр, майстер-класи, створення власної казки). Режим роботи табору: 1 частина - 2-5 січня2013р. 2 частина - 8-12 січня 2013 р. Години роботи: 10 -17.00 з перервою на комплексний обід
Відповідь: Куди піти з малечею саме вчора там були, дуже задоволені, всім рекомендую, не знаю стосовно інших вистав, бо ще не були, але "Стежинка до св. Миколая" чудова вистава!!!!
Відповідь: Куди піти з малечею Класно, що ви попали, а я хотіла квитки ще 3 тижні тому купити - і варіантів вже не було. Ходили і в люди і ляльки, але чесно, то вистава така собі, на трієчку.
Відповідь: Куди піти з малечею Мали насичені в театральному плані вихідні. Ходили в "І люди я ляльки" на виставу "Чарівна ніч" ,а в неділю в ТЮГ на виставу" Стежка до Св. Миколая". Обидві вистави нам сподобались, перша і для зовсім маленьких діток буде цікавою,тим більше що в кінці роздавали подаруночки від Миколая (15 грн дит. квиток + 15 грн за подарунок) друга -довша,тому підійде для старших діток.
Відповідь: Куди піти з малечею були там в суботу, діти в захваті і 7-ми річні і 3-х річні. Мені та чоловіку теж дуже сподобалось. І подарунки гарні роздавали.
Відповідь: Куди піти з малечею Це для школярів, переважно були діти 3 6 до 10 років. Вартість 150 грн. на день, це включає заняття, комплексний обід і майстер- клас з матеріалами.
Відповідь: Куди піти з малечею І нашому чуду вона ТАААК сподобалася))). Ми самі в шоці були. Бо думали, що він ще маленький і злякається\змучиться. Та білети дали просто так. Тому без вагань пішли.
Відповідь: Куди піти з малечею А це в вас якась спеціальна вистава була? Бо ми були в неділю, і нам ніяких подарунків не видавали))))
Відповідь: Куди піти з малечею я думаю, що то лишень подарунки роздавали на виставах, котрі були перед самим святом і вдень самого свята!
Відповідь: Куди піти з малечею ой, не знаю, але в суботу (22.12) давали на кожен квиток подаруночок (пів кг. цукерок), після вистави Миколай роздавав. Нам знайомі квитки запропонували, може то була якась акційна вистава, але роздавали всім, черга була нічогенька.