Куди піти з малечею

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Ksani, 8 Листопад 2007.

1. Vероніка

Vероніка Never give up

Відповідь: Куди піти з малечею

Захоплююсь культурою Китая, тому цікаво побачити цю виставу. :girl_smile:

2. Sonne

Sonne Well-Known Member

Китайський цирк буде виступати у Львові 2 і 3 січня в палаці Хоткевича. Квитки від 60 грн. до 250 грн. Детальніше можна дізнатися за тел. 2522767

Останнє редагування: 3 Грудень 2012
  3. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Трирічній дитині буде цікаво? І як там з квитками, по телефону можна бронювати?

4. Натуля

Натуля Well-Known Member

І мене це цікавить. Думали піти на "Троє поросят", але зупинила тривалість вистави 1год 40 хв. Не знаю чи висидить малий.

5. Galya

Galya Well-Known Member

Моїй в усіх театрах цікаво, але за всіх не скажу, звичайно. Там будуть ангелики, зайчики, чого б мало не сподобатись? Ми ще любимо там брати квитки на балкон (в перший ряд):)

6. Latane

Latane Well-Known Member

Також цікавлять відгуки? Чи варто йти з дитиною 2,8 рочків? Скільки часу йде?

7. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Ось що знайшла на Миколая для діток, шкода що у Філармонії вистави немає, ніяк не забуду їх "Кози-дерези", ходили двічі...

8. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

придбала я сьогодні білетик на цю виставу, на 18 грудня, вистава о 12 год дня А також білетики + подаруночок від Миколайка, який буде після вистави дарувати, в театр "І люди, і ляльки" на 22грудня, вистава називається "Чарівна ніч", білети ще були:girl_smile:

9. Vероніка

Vероніка Never give up

Ми теж зібрались в ТЮГ на "Стежечку Миколая", придбали квитки на 22 число у ложу.
    Це буде наша перша довга вистава, тривалість 1,10 год. Сподіваюсь, що мій непосидюх всидить! :girl_crazy:

10. tiramiska

tiramiska цинічна бандерівка

А я вже який рік мрію організуватися в поїздку до Садиби Святого Миколая... Далеченько, щоправда...

Але знайомі бували там вже двіччі, їхали влітку по дорозі з відпочинку, їх малі дуже вражені і задоволені.

Дивлюсь тут ще й заходи якісь заплановані... Ех, мабуть цого року знову пролітаєм.

11. Katrin

Katrin Well-Known Member

Копіюю в цю тему з дозволу п. Наді Дубиняк, але думаю багатьом знадобиться:

ВІДКРИВАЄМО СЕРЦЯ" ЗАПРОШУЮТЬ ДРУЗІВ!!! 16 грудня 2012 р в кафе "Під вишнею" (вул. Зелена, 251) ВІДБУДЕТЬСЯ традиційне і таке очікуване благодійне ДИТЯЧЕ СВЯТО!!! Початок о 10.30
    СВЯТО БУДЕ ЦІКАВИМ І НЕ ЗАБУТНІМ!

Будуть танці, будуть співи, буде хороший настрій та багато цікавого. Буде КАЗКА від "Відкриваємо серця". БУДУТЬ ПОДАРУНКИ від самого святого Миколая!

ПРИХОДЬТЕ НА СВЯТО!

МИ ВАС ЧЕКАЄМО!

Всі кошти, зібрані під час свята будуть використані для придбання усього необхідного для того,щоб і до діточок із дитячих будинків прийшов св.Миколай і веселі Різдвяні свята!

12. Diana

Diana мрійниця

шкода, ми так хотіли але вже є квиточки в театр на 12.00

13. allusya

allusya Well-Known Member

Дякую за такий детальний список :)
    Може дівчата порадите щось конкретне для нас, доні 2 роки буде, щоб і цікаво і не дуже довго.

14. mysha

mysha New Member

Ми йдемо 22го грудня.
    А що вона вже колись була у Львові?

15. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

щось говорять про головну ялинку львова? коли в палаці на петрушевича проводили, а цього року?

16. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Хтось був на цій виставі? Поділіться враженнями, бо вагаюсь чи купувати квитки?

17. Натуля

Натуля Well-Known Member

Ми вчора були. Загалом особисто мені як дорослій сподобалось. Гарні номери, костюми. Тварин малувато. БУли хрюшки, собачки, мавпочка пробіглась і в кінці слони. Клоуни якісь не дуже смішні. Моєму Антону в цирк ще ранувато ходити, для нього це задовго. А вашій дівчинці, думаю, сподобається.

18. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Побачила сьогодні рекламку Кулінарної школи для дітей. В Шекспірі по неділях. Хтось був, пробував?

19. Donata

Donata Active Member

ми ходимо туди, сину подобається дуже. Але це більш розважально-пізнавального типу виходить, а не навчання, хоч сину любов до кулінарії прививає і результат я почала відчувати.

20. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

А можна детальніше? З якого там віку, скільки коштує, чи потрібна присутність батьків, записуватись треба зазделегідь?