Відповідь: Куди піти з малечею Вчора спиталась: казали що обов'язково куплять горщик. Так що можна і без памперсів туди ходити (звісно якшо дитина проситься)
Відповідь: Куди піти з малечею Мамусі, а хто чув про FasTracKids Навчальний план 12 Предметів Освітні Цілі Збалансований Навчальний Підхід Навчальна Станція Fastrackids® Відгуки Цілі навчання у FasTracKids: 1. Підготувати дітей до подальшого навчання і життя. 2. Розвинути творче мислення і здатність приймати рішення. 3. Заохочувати інтерес до навчання. 4. Навчити дітей застосовувати і передавати знання. 5. Розвивати мовні навички і навички спілкування. 6. Заохочувати всебічний розвиток особистості, лідерських якостей характеру, вміння мислити позитивно.
Відповідь: Куди піти з малечею Я вже навіть десь на цій гілці про це питала, але ніхто нічого не чув. Дзвонила взнавала про заняття для 3-річноїї дитини - 2 рази на тиждень- 750 грн. на місяць. На пробне безоплатне заняття так і не вибрались.
Відповідь: Куди піти з малечею я тільки не можу зрозуміти навіщо малюків навчати з допомогою телевізора, невже інших методик нема?
Відповідь: Куди піти з малечею В мене своя така методика, Baby TV і LeapFrog - перше просто включаєш, а друге малий сам натискає на свому пульті велику кнопку і все включається. Завдяки цим методикам ми можемо поспати лишню годинку зранку, бо Марко встає в 5й ранку!!! А цицятися починає в 4-30. Тепер він сам злазить з ліжка, підходить до своєї штуки, по ній кляц і все само включається. Йому то дуже подобається, і ми можемо ше подрихнути трошки. От таке - http://www.leapfrog.com/en/families/little_leaps/little_leaps_learning/lilps.html
Відповідь: Куди піти з малечею Водив чоловік малу в театр "І люди і ляльки" на Фредра. Сподобалось - не великий затишний зал і вистава гарна. Квитки по 10 грн.
Відповідь: Куди піти з малечею Зоряно, напишіть, будь ласка, скільки ви заплатили за цю іграшку, бо підозрюю, що ціна в Антошці не 25 доларів і які там диски йдуть в комплекті? І ці диски СД чи якийсь спеціальний формат?
Відповідь: Куди піти з малечею Дорогі діти, батьки, бабусі й дідусі! Запрошуємо Вас 9 липня о 17.00 у „Світлицю” (вул. П.Панча 7а) відчути Чудеса Купальської Ночі, ставши героями Чарівної Казки Розгадавши загадки, подолавши перешкоди, виконавши цікаві завдання, ми зможемо, з допомогою Лісової Мавки,знайти скарб, доступ до якого відкриваєтьсялише раз на рік,- в Купальську Ніч,коли зацвітає папороть. Щоб відчути всю справжність казки, закликаємо дівчаток і хлопчиків прийти у вишиванках! Дівчаткам дуже будуть пасувати віночки! P.S. Будемо ліпити з пластиліну, тому бажано мати вологі серветки. При гарній погоді збираємось 8 липня (вівторок) о 18.00 на стадіоні СШ№23 плести віночки (квіти назбирати заздалегідь) та робити ляльок з травички. Ласкаво просимо!!! Вхід за запрошеннями. За детальною інформацією та щоб отримати запрошення звертатись за тел. 80663686869, 2752327 (Оксана). Кількість місць обмежена. ____________________________________________________________________________________________________________ Приблизна програма свята - загадки про квіти, танець з віночком, ігра "Збираємо квіти", "Покажи квітку", віночок з пластиліну - прикрашаємо деревце, хороводи - національний одяг, ігри на вдягання, розмальовки - Марена і Купало, хороводи - Стрибки через "вогонь" і через "болото" - прикрашаємо "озерця" - зацвітає папороть, зявляється Мавка і скарб - Кидаємо в вогонь Марену.Йдемо на майданчик біля озера, опускамо в воду Купала і свічечки,
Відповідь: Куди піти з малечею Cкільки точно заплатили не пам"ятаю, приблизно 300 гривень, в нас ще 10% знижка. Диски продають окремо, з самою грою йде один диск. Диск вкладаю у ДВД плеєр, одноразово настроюється приставка. Сама приставка працює як пульт, бо тільки за неї хоч зашпортаюся відразу все включається Додано через 5 хвилин Ми в Жевжик дзвонили, просилися, але нам сказали що нема місця на 17-00, а на 14-00 нам не підходить- ми спимо до 2ї Пообіцяли віддзвонити як з"явиться місце, але вже майже 3 тижні пройшло. Поки що тішимося заняттями плавання в Софії
Відповідь: Куди піти з малечею Приходьте на Батальну, там є місця на 17 год., а з вересня ще й нову групку наберуть, крім того, там дбають про розвиток самої школи, наприклад проводять цікаві семінари для батьків (ми в серпні будемо ходити), а ще за бажанням можна пройти тестування психолога, завтра в нас буде розмова батьків з дитячим психологом.
Відповідь: Куди піти з малечею дитячий психолог з Інтерсоно??? (вчора в Жевжику теж про нього згадували) Додано через 3 хвилини Зоряна, нам би класно було з Вами ходити, бо моїй Яні 1 рік і 5 місяців (практично ровесники з Вашим Марком), а в групі на 17 год дітки маленькі (6 місяців -1 рочок), а дітки цього віку дуже різні(((
Відповідь: Куди піти з малечею Щось там не вийшло з приміщенням, тому це заняття буде в приміщенні "Жевжика"
Відповідь: Куди піти з малечею В Антошці їх більше не має. Залишились тільки диски для них по 250 грн. і ще якісь "розвивалки" для старших... Ви би бачили як вони на мене дивилися, коли я запитала про ту приставку і мені так гонорово: у нас такого не має, є тільки Play Station. Поки я сама не знайшла стенд з цією продукцією:8:. До речі, у мене те саме було з Ерго. Казали, що не має у них такого і не було. Пропонували рюкзачок Quinny на бік. То був Антошка в центрі, і вони навіть дзвонили на Наукову, там теж сказали, що такого не має. А на наступний день я в них його таки знайшла і успішно приміряла. О такий у нас сервіс! Так що ми замовили LeapFrog з Штатів...:radist: Дякую Зорянізірці за ідею
Відповідь: Куди піти з малечею В пологовому, у відділені патології вагітності на 3-ьому поверсі. Ні, здається ця жіночка працює в "Джерелі". Було цікаво, минулого тижня пройшли тестування, а сьогодні була індивідуальна бесіда з психологом, можна було питати все що цікавило.
Відповідь: Куди піти з малечею ого.. переглянула наші диски там 88 грн а під ним 66 грн(стара наліпка) Якщо нема самої приставки то пошо тоді диски продавати ше й по 250грн? Я так підозрюю що приставка у них була одна і ми її купили, тепер нехай спробують продати диски
Відповідь: Куди піти з малечею Називається Оля? Худенька і чорненька? Тоді вона працює і в Інтерсоно Дивно. Я точно бачила диск з цифрами і наліпка була 250 грн. Може наліпку переплутали? бо щось різниця дуже велика... Зоряно, а які ви диски маєте? Бо я поки ніякі не замовляла... не знала, що вибрати... І які Маркові подобаються найбільше?
Відповідь: Куди піти з малечею Ми маємо 4 диски, якщоїх можна списати то можу вам позичити. Марко любить всі, а мені найбільше подобається з пташкою, там музика дуже весела, і Марчик під неї пританцьовує. Ціна точно 88 грн стоїть а під нею 66.
Відповідь: Куди піти з малечею Дякую. Ми спочатку дочекаємося своєї приставки, а потім можемо попробувати скопіюати диски. Якщо їх вдасться переписати, то я б купила такі як у вас не має і ми б обмінялися, щоб мати повну колекцію