Відповідь: Куди піти з малечею Ми були сьогодні вперше в театрі "І люди, і ляльки"; такий затишний, маленький, чистий, теплий театр, навіть не очікувала, що там так приємно))) Дивились "Теремок", Тимофію сподобалось, але коли виступали негативні персонажі, то просився додому. Наступного місяця сподіваюсь підемо на "Веселі ведмежата". На фото я (правда, кульчики не вдягла, як обіцяла, бо зовсім не пасували по кольоровій гаммі), ще на фото Alonka, і зовсім трошки там видно Анютку. Ще бачили Артеміду і синочка Kati, більше ніхто не признався)))
Відповідь: Куди піти з малечею Ми теж сьогодні вперше були на виставі і отримали багато позитивних вражень насамперед від театру, справді дуууже затишно, гарна вистава, малій дуже сподобалась, а муз супровід - особливо))) всім хто ще ввагається - раджу, не пошкодуєте примно було з усіма познайомитися))) ми теж підемо на "Веселі ведмежата" такщо тепер, це буде місце зустрічі))) ---------- Додано в 12:47 ---------- Попередній допис був написаний в 12:40 ---------- Признавайтесь, біля нас сиділа мама з дівчинкою, але ми щось не питались, признавайтесь, ви теж тутешня?
Відповідь: Куди піти з малечею І ми були вперше Я з синочком і племінником (синочком Skarlet). І мені, і діткам дуже сподобалось, правда під кінець здалося, що вже їм нудно, але потім обоє казали, що ще хочуть казочку)))) Тому будемо ходити ще. Коли купувала квитки, то дуже мені радили виставу для найменших "Хто сказав "Няв", яка має бути 30 жовтня. Сподіваюсь ще дотягну Дівчатка, молодці, що зачепили))) Так приємно побачити своїх. Щось мені підказувало, що є хтось з посиденьок А я сиділа пів вистави і згадувала звідки мені знайоме обличчя хлопчика, який сидів перед моїм Артемом. Ще так серйозно повернувся і сказав моєму: "Не кричи мені у вухо". Потім пригадала, що скожий на малого Каті, але подумала, що навряд чи, бо мами не видно. А виявляється таки маю хорошу пам"ять на обличчя
Відповідь: Куди піти з малечею і ми були сьогодні на виставі "Теремок", правда, наш татко, виявляється, купив квиточки на 14 год., тому дуже шкода, що не зустрілася з формуляночками, але нічого, також плануємо піти на "Хто сказав Няв", можливо з другої спроби все вдасться....щодо самої вистави, то доці сподобалося, правда підкінець вже було їй нудновато, а може ще тому що по-перше сонний час, а по-друге ми по іншому читаємо і розказуємо цю казочку, але в загальному досить позитивні враження
Відповідь: Куди піти з малечею я Сашу відправила з коліжанкою-кумою-форумчанкою Tanju, а сама круги по центру з дімкою мотала,...і доречі, бачила Вас краєчком, вже після вистави, на пішоходному біля проспекту...
Відповідь: Куди піти з малечею О, а я видно вас не догледіла На вулиці дивлюсь переважно за Артемом, бо він постійно кудись виривається, і вже нікого не бачу
Відповідь: Куди піти з малечею а ми на наступний тиждень, в суботу, збираємся з донечкою на дитячу дискотеку в Каліпсо (Палац Гната Хоткевича )
Відповідь: Куди піти з малечею І ми Сподобалось, думала що буде гірше, але висиділи, обов'язково підемо. Дуже приємно було бачити наших форумчанок. Angel ви теж були на 12? Анютка, твоя мала просто абалденна
Відповідь: Куди піти з малечею Страшенно незадоволена екскурсією "Знайки" до театру Заньковецької.Мало бути так: Насправді все було неорганізовано, і зовсім не так цікаво...Почалося з того, що ми хвилин зо 20 шукали представника Знайки, яка мала нам дати квитки, в телефонному режимі інший представник нам її описувала і казала що вона то при вході, то у фойє, зі мною було ще декілька таких самих "в пошуку" а збоку ниючі дітки - "мамо третій дзвоник, а нас не пускають...". Нарешті о 12 знайшли представника, обіцяні "дуже хороші місця" виявились... 20 рядом і оптимістичне тої дівчинки - не переживайте, то не останній, останній 21... Нас було 4 - я з мамою та двоє дітей - оплатили наперед, а квитків для чотирьох поряд не виявилось, хоча домовлялись, про місця поряд... Я вже захотіла забрати гроші назад і піти - але дівчинка не спішила мені нічого повертати, нарешті знайшла квитки у 18 ряду, але з різних кінців.... Купу нервів, до залу ми заходили вже коли йшла вистава, до своїх місць не дійшли, сіли де було... Настрій зіпсований наніц, видно погано... Мала весь час на колінах... Далі сама екскурсія - з запланованих 40 хвилин було від сили 20 - половина часу на балконі та у фойє про історію театру. Ведуть під сцену - прохід перекриває тітонька, яка каже - нікуди не підете, бо там монтують сцену, потім все -таки пускає, але всю екскурсію не покидає відчуття, що ми не на екскурсії, а нас за куліси пустила тітонька-вахтер за десятку... Екскурсовод показує костюмерну - з дверей виходить тітонька і перед носом зачиняє двері, прочинили двері у гримерку на яку дивились з порогу, сцену здалеку - походили коридором і на вихід! І це все за 50грн. з дитини і 70 з дорослого, при ціні квитка 15грн. Незадоволена - не те слово - неорганізовано, нецікаво і взагалі не так, як це було анонсовано. Шкода потрачених грошей!
Відповідь: Куди піти з малечею А "Лікар Айболить" з якого віку? вже була та вистава чи то перший раз? може ми підемо. ми ще ні разу не були в ляльковому театрі.
Відповідь: Куди піти з малечею То я була А ще додому в маршрутці їхала з In4a і ще думала, що десь точно бачила. (просто сережок не було).
Відповідь: Куди піти з малечею а я то думаю, десь я бачила цю дівчинку)))) ну тепер будемо знайомі)))
Відповідь: Куди піти з малечею 23 жовтня о 17.00 в Аквапарку "Пляж" відбудеться дитячий костюмований бал «Країна чудес». http://www.aqualviv.com.ua/ru/novini/432-krayina-chudes Вхід у карнавальних костюмах,фуршетний стіл,розважитимуть дітей герої казок, дискотека
Відповідь: Куди піти з малечею 3-6 листопада Перший Український театр для дітей та юнацтва МАГАДАСКАР Герої улюблених мультфільмів у Львові: Мадагаскар. http://www.dikart.com.ua/anonsi/nov...r.html?tx_ttnews[backPid]=12&cHash=488b99f9fa
Відповідь: Куди піти з малечею Адреса: вул. Гнатюка, 11 Розміщення: Центр Телефон: (032) 272-68-41, (032) 272-78-10