Відповідь: Куди піти з малечею краще подзвонити і забронювати http://puppet.lviv.ua/uk/endrepertuar Фредра, 6 Телефон: +38 (032) 261 31 25, +38 (032) 261 21 27
Відповідь: Куди піти з малечею Це напевно помилка сайту Знайка, бо вистава 16 жовтня на 12.00, ми вже маємо запрошення, там 12.00 година і я уточняла в Театрі Заньковецької - вистава на 12, екскурсія після вистави. Хто ще буде, може побачимось?
Відповідь: Куди піти з малечею 15 жовтня о 12 год. дитяче свято в "Пелікані": клоуни та інші розваги для дітей. мені нині по смс прийшло
Відповідь: Куди піти з малечею ооо, і ми вперше!!!!!!! там побачимося!!! але в мене склалося таке враження, що окрім вас і нас там більше нікого не буде, суджу по тому як розібрані квитки.....хіба що завтра безпосередньо перед виставою розійдуться квиточки.....
Відповідь: Куди піти з малечею Дівчата, ми на 12 теж збираємося!!! і теж вперше))) Ravlyk , то у Вас Даніелка (разом були в Гарбузенятах?) Правда квитки ще не замовила, не знаю чи наша сестричка піде((
Відповідь: Куди піти з малечею так саме так, будемо раді Вас бачити разом з Лізочкою!!!! а ще ви помітили, що в наших дівчаток різниця у віці пару днів????? (Альонка і Анютка)
Відповідь: Куди піти з малечею Це вам так здається, зал малесенький, купу людей щоразу відправлять, трохи досаджують на стільці. Основна маса людей бронює зранку перед виставою, принаймі я так завжди робила, бо в осінньо-зимовий період особливо не зпрогнозуєш. Ех, і я б пішла, але масік навряд чи оцінить виставу і буде плакати від звуку.
Відповідь: Куди піти з малечею І ми на завтра забронювали квиточкина 12.00 збираюся з своєю Анютою і Сашою kati)
Відповідь: Куди піти з малечею хм......складається таке враження, що там будуть лише наші форумчаночки зі своїми діточками
Відповідь: Куди піти з малечею буде завтра дятяча міні форумівка))) я помітила, що у Лізочки та карінки кілька днів різниці))) раді будемо побачитись з Дданіелкою та її мамою (соррі, не знаю як звати)
Відповідь: Куди піти з малечею і у нас також, ви на день старші від нас, а ми на 2 дні старші від Альонкиної Каріни...от
Відповідь: Куди піти з малечею ні, я дзвонила, то казали з 2 я не знаю чи моя тих 40 хв висидить, вона у нас таке шило))), а на ту я б навіть не ризикувала)