Куди піти з малечею

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Ksani, 8 Листопад 2007.

1. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Відповідь: Куди піти з малечею

Моїй дитині сподобалось, але як на мене вистава трохи не альо, перемудрували з осучасненням.

2. kozochka

kozochka Member

Хто знає чи цирк вже працює? На їхньому сайті ніякої інформації не знайшла.

3. inchik

inchik New Member

Дівчата, хто знає (ходив) скільки коштує вхід на виставку ляльок, що в "Палаці мистецтв" проходить?

4. DivineVanGate

DivineVanGate Member

А ми сьогодні були на Південному (ТЦ "Олімпік") на виставці котиків(квиток дорослий 30грн, дитячий, по-моєму, від 3до 12р. - 15грн)

Нам дуже сподобалося. Котики такі гарнюні :) Дитина була в захопленні. Правда, важко було пояснити, що не кожного котика господар дозволяє погладити :)

---------- Додано в 15:04 ---------- Попередній допис був написаний в 15:03 ----------

Не працює, і ще нескоро буде працювати (так мені свекор сказав, у нього там якийсь знайомий працює.) Ми теж чекаємо.....

5. olerusya

olerusya sweet candy ;)

от з цієї причини ми швидше за все не підемо :girl_sad:, Януся захоче котів не те що гладити, а ще й на ручки брати, а якщо заборониш почнеться істерика:girl_cray:
    шкода, бо я просто обожнюю котів:girl_tender:!

6. DivineVanGate

DivineVanGate Member

Я розумію :) Але нам двох манюсіньких і одного великого (такий як в рекламі віскасу:) все-таки дозволили погладити:girl_smile:
    і я ..

7. Angel

Angel Well-Known Member

сьогодні були,не сподобалась вистава..

8. Taska

Taska Well-Known Member

27 вересня - Всесвітній день туризму, а також день туризму в Україні!
    Компанія "Чудо Тур" святкує цей день разом з вами!
    Приходьте 27 вересня 2011 року на безкоштовні екскурсії:
    на Чудо поїзд - о 10.00, з площі Ринок!
    на Чудо бусі - о 09.30, з вулиці Підвальної (біля пам'ятника Івану Федорову)
    Попередній запис за телефонами +38 032 236 70 96, 066 925 23 84 (Дзвінка Галюк).
    взяла тут

9. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

В парку Культури підняли ціни на атракціони, десь на половину...

10. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Ми ходили на "Мій золотий синочок", дуже цікава вистава!

---------- Додано в 12:33 ---------- Попередній допис був написаний в 12:32 ----------

в суботу і неділю на 12.00 і 14.00, краще записуватись наперід, можна по телфону, бо ми дві чули і зал був повний! Хто прийшов за 15 хв. квитків вже не було!

11. In4a

In4a Well-Known Member

А ми в неділю в Стрийському парку катались на дитячій залізниці. Малому сподобалось дуже (він просто фанат потягів).

12. LILY

LILY Well-Known Member

о котрій годині,і звідки він стартує? ми приїхали в першій то нікого і нісого небуло,даром перлись....

13. In4a

In4a Well-Known Member

Він їздить в неділю і святкові дні, ми сідали на ст. Паркова (що позаду ресторану Delice), там і каса для квитків, відправляється о 12:00, 12:30, 13:00, 13:30, 15:00, 15:30, 16:00, 16:30, їде буквально 5 хв. до ст. Сонячна, там стоїть 10 хв. і назад.

14. Kobka

Kobka New Member

Виставка ляльок цікава, дуже гарні ляльки і м"ягкі іграшки, у двох залах . Білети: дорослий-10, дитячий -5.

15. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

О, і ми каталися в неділю. Ми на 11-30 йдемо туди на дитячу службу Божу, а по тому на поїзд. Закрили сезон - покаталися на поїзді, (поїзд тільки до кінця вересня їздить) а по тому в Парку Культури на каруселях.
    А у вівторок на 3 годину записалися в Знайці на екскурсію в пожежну частину!!! Марко щодня питає коли ми вже до пожежників підем :)

16. sunday

sunday Народжена бути щасливою. І БУДУ! ;)

а що це таке???:girl_blush2::girl_blush2::girl_blush2:

17. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Магазин Знайка на початку Стрийської (Колись в центрі був), у них є різні екскурсії і майстер класи - печуть пироги в Криївці, роблять суші(без сирої риби) в СУші Капо, екскурсії на телебачення, вокзал, пожежну частину, завод морозива і інші.

18. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

19. Fast

Fast Well-Known Member

Ми також! І я вас бачила (як виявилось). Впізнала по кульчиках :) Ми виходили на ст. Парковій.
    Соломійка моя ніяк не хотіла виходити, їй дуже сподобалось. Але обіцянка піти до фонтану подіяла моментально :)

20. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

а який порядок цін?