Відповідь: Куди піти з малечею Громадська організація «Паросток життя» проводить заняття для дітей. Оплата не фіксована- Ваш благодійний внесок по бажанню. Кожен Ваш внесок підтримує життєздатність нашої організації. Громадська організація «Паросток життя» пропонує Вам чудові ігрові заняття для діток раннього віку (від 6 місяців до 3 років). Заняття побудоване з урахуванням вікової категорії та внутрішнього ритму дитини. Кожна зустріч - це спілкування та спільні забавки; музично-ритмічні вправи; рухливі, дидактичні, пальчикові, сенсорні, сюжетно-рольові ігри, а також це захоплююче дійство, тепла домашня вул. Дж. Вашингтона 6 (Перинатальний центр), 096 340 32 68 п. Світлана.
Відповідь: Куди піти з малечею Дівчатка, були ми в зоопарку ще до моря - я була в захваті! Не мала часу вам розповісти. Дивно, що про нього поки що мало відомо. Відкрили його наші "дальні" знайомі - давно запрошували, але я думала, що там 2 собаки 3 кота.. Але це просто казка. Називається "Лімпопо". Знаходиться прибл. 50 км від Львова в сторону Стрия. http://limpopo-zoo.com.ua/ Такого чистого і доглянутого зоопарку я ще не бачила (причиною думаю є те, що власники схиблені на тваринах і більшість з них вигодовували власноруч) - тому й такий результат. Тварини є практично всі, ну хіба що без слонів. ВАртість квитка 15-20 грн. На території є невеликий літній майданчик з напоями, морозивом і тд, деколи навіть смажать шашлик, овочі. Одним словом дуже рекомендую для діток і батьків. У Львові нічого подібного немає
Відповідь: Куди піти з малечею Вчора ходили в Скриню, на 4 поверсі є дитячий розважальний центр. Мійка з таким задоволенням там бавилась Спершу заплатила за пів години, але прийшлось доплачувати як за годину. Ніяк не могла забрати. Я перші пів години сиділа там і їла морозиво, а вже наступні - пішла погуляти трішки. Це перший раз мала залишилась без мене з незнайомим дядьою. І ще в будні дні до 14 год - година забави там коштує 25 грн., а в вихідні і після обіду - 40
Відповідь: Куди піти з малечею Вчора також були там, сподобалось, єдине, чи то ми так приїхали, чи сонний час в них був, але всі великі киці спали, але ми задоволені шо з"їздили туди, ше бракує їм там водоплаваючих різних ( бо лише черепахи були), але також радила б всім туди проїхатись, нам сподобалось.
Відповідь: Куди піти з малечею а ми були в Лімпопо у неділю. Було багато народу. Зоопарк загалом сподобався, але хотілось щоб був більший а от люди ведуть себе... найбільшим атракционом був вольєр мавп. Там була велика куча народу, які видно згадуючи предків щось гукали і підскакували, у той час коли мавпи спокійно собі їли в споглядали на те шоу за кліткою...
Відповідь: Куди піти з малечею думаю, що маршруткою на Дрогобич і по дорозі вийти. Але найкраще - це зателефонувати їм (на сайті є 2 тел) і спитатись безпосередньо. ІМНО вони краще знають.
Відповідь: Куди піти з малечею ой, поведінка деяких людей в зоопарку мало чим відрізняється від поведінки тих тварин. Ми коли були, то там один "мужчина" з сином так роздражнили вовка, що той гарчав і кидався на клітку, а мужик це все на телефон знімав і сміявся. Жах!!! або на Трускавець. А ще можна водія розпитати-попросити, щоб коли назад буде їхати Вас не забув узяти , бо просто так маршрутка там не стане (вони в неділю, переважно їдуть заповнені). Добре їхати у бідній день. А ще, екскурсії туди возить Знайка, можна до них.
Відповідь: Куди піти з малечею а от мені в "Скрині не подобається" дуже дорого , і мало місця. А от їхній поділ - там платно , тут - безкоштовно , то взагалі)) малий був більше часу там де безкоштовно , але того ніхто не врахував , і заплатили як за все - платно))
Відповідь: Куди піти з малечею А ми в неділю ходили в театр "І люди і ляльки" на Фредра! То моя дитина була просто в захваті від вистави, з плачем вийшов з театру. Я переживала, що надоїсть сидіти, знудиться. А він навпаки з відкритим ротом просидів 45 хв. ще й підказував де заховалась лисичка, куди втік вовк!!! в суботу йдем знову!
Відповідь: Куди піти з малечею Свято читання в країні ангелят знову у Львові Редакція дитячих журналів "Ангелятко" та "Ангеляткова наука" запрошує дітей, батьків, дідусів та бабусь на 6-те Свято читання в Країні Ангелят, що відбудеться у рамках Форуму видавців, 18 вересня у Львові в парку ім. Івана Франка (перед університетом), початок о 13.00. На Святі працюватиме 5 майданчиків: Малювальний (постійна виставка робіт), Танцювальний (танці, руханки, ігри та забави), Спортивний (вікторини, змагання, естафети), Драйв-майданчик (діти кататимуться на електромобілях), Майданчик паперової пластики (виготовлення цікавинок з паперу). Кожен учасник матиме змогу взяти участь у конкурсах, іграх та фінальній лотереї. Усіх наймолодших відвідувачів запрошують долучитися до рекорду – виготовлення найдовшої дитячої книги «Книга дитячих цінностей». Рекорд буде офіційно зафіксований і занесений до Книги рекордів України, а згодом, можливо, і до «Книги рекордів Гінеса». Мета заходу – популяризувати читання серед дітей.
Відповідь: Куди піти з малечею Там всі вистави непогані, але краще перепитати яка краща для якого віку, бо деякі і для річної дитини підійдуть, а деякі після 4х.
Відповідь: Куди піти з малечею ми практично вже на всіх були,то для найменших добре підійде "веселі ведмежата"
Відповідь: Куди піти з малечею а на "руденький їжачок" ходили? бо ми його якраз не бачили.Вартує на нього йти?
Відповідь: Куди піти з малечею дівчата а з яког віку варто дитину вести в театр,як думаєте в 2 рочки буде цікаво?
Відповідь: Куди піти з малечею буде! але саме в "люди і ляльки" на Фредра. На виставу "хто сказав Няв",ну і на вищезгадану "веселі ведмежата"
Відповідь: Куди піти з малечею я там ніколи небула а що там є ще якісь?а не підкажеш на якотру годині і які дні?