Куди піти з малечею

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Ksani, 8 Листопад 2007.

1. Skrynya

Skrynya Member

Відповідь: Куди піти з малечею

Бачила об'яву, що 25 вересня там буде свято для дітей із Левком Дурком. Тільки не знаю на котру годину...

2. Kitti

Kitti Member

Ми були в Леопарку в Кінг Кросі. Це на 2 поверсі.

Там дуже класні батути. Витримують навіть дорослого :girl_tender:

Також ще є великий лабіринт з гарматами, що стріляють мякими кульками

Ну і автодром - супер-машинки і мотоцики...

На вихідні - дорожче, по буднях - дешевше, ясна справа...

3. Kecan

Kecan New Member

Kitti, а можна конкретніше по цінах...

4. Kitti

Kitti Member

ціни такі самі, як на Чорновола, 40 - година, 60 - цілий день, тільки на вихідні трохи дорожче

5. irushka

irushka Well-Known Member

А ми в суботу ходили у Філармонію на концерт для діток "Як робиться музика", нам сподобалось дуже! Віртуози Львова показували дітям інструменти, демонстрували як кожен із них грає, показували в чому роль деригента, пропонували дітям оприділити сумна чи весела мелодіяі т.п. Напевно треба буде найближчим часом піти на якийсь концерт туди,бо нам сподобалось.

6. Knopka

Knopka Well-Known Member

Це була одноразова акція чи ще можна потрапити?

А ми в неділю ходили в "І люди і ляльки" на "Теремок", вже бачили його весною, але Ганнуся забула, так що можна восени по другому колу походити на всі вистави.

7. irushka

Думаю, що ще буде, треба в "Знайці" питатися. Взагалі у них дуже цікаві екскурсії, можна записатись і вони вам будуть дзвонити попереджати про екскурсію.

8. bioland7

bioland7 Well-Known Member

А які саме екскурсії? Вони для діток?:)

А вікових обмежень немає для діток?

9. irushka

Так, для діток з батьками і всіма бажаючими :) Ми з ними ходили навесні на хлібзавод, там показували як печуть хліб, булочки, як наповнюють круасани і т.д., а потім було частування чаєм і продукцією хлібзаводу. Мала пам`ятає досі, дуже їй сподобалось. Ще знаю, що на Світоч ходять, там навіть діти пробують робити шоколадних звіряток, але здається, туди без батьків, самих дітей ведуть, та точно не знаю, то треба в них питати. Ще розповідали, що ходили на радіо, також на виставу в Ляльковий, а потім дітей водили за куліси і показували ляльок і як вони оживають на сцені. Більше не пам`ятаю, але точно є ще й інші цікаві екскурсії.

10. kati

kati Well-Known Member

Чи хтось був сьогодні на виставі в цирку ,коли лев накинувся на дресувальщика?

мені вже щось перехотілось йти на левів....

11. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Ми повинні були йти, але в останній момент вирішили, що підемо наступного тижня.
    Щось мені теж уже лячно стало...
    Щойно влізла в нет, а тут така новина...

12. DoroshLida

DoroshLida New Member

я була в цирку минулої неділі і тигри були досить агресивні.....один з них постійно гарчав....
    Сьогодні близько трьох годин тому у Львівському державному цирку під час вистави лев напав на дресирувальника, травмувавши йому ногу та руку.
    Про це повідомили в управлінні з питань надзвичайних ситуацій Львівської міської ради, людей було терміново евакуйовано із залу, виставу перервано. Дресирувальник госпіталізований у 8-му лікарню міста Львова.
    Водночас, як повідомили працівники львівського цирку, трупа була приватною і гастролювала у Львові. Дресирувальники пояснили, що напад вчинив "головний" лев трупи.
    От і йди тепер в цирк!!!

Останнє редагування: 2 Жовтень 2010
  13. карапуз

карапуз Well-Known Member

Ми також були минулої неділі,це був дебют Мартина у цирку.Мартину не дуже сподобалась голосна музика і коли виключали світло,він кричав "включити світло".Зробила висновок,що йому ще у цирк рано.Ще хотіла написати у цю гілочку,що цирк абсолютно ніякий.Перший номер з коником-то взагалі цирк:girl_haha:,коник з вершницею просто 10 хвилин скакали по арені,а потім ще 5 хвилин прощались з публікою.Номер з левами, також не вразив,один з левів справді постійно гарчав,але було таке враження,що у нього така "роль".Звичайно,шкода дресирувальника,він виступав у парі з дружиною.Але і тварин мені теж шкода,такі вони усі нещасні :girl_sad:.

14. Knopka

Knopka Well-Known Member

ми хотіли сьогодні вперше йти з Ганунсею до цирку((( Добре що не пішли (свекруха відмовила, мовляв холодно там), ото би було переживання для дитини

15. наталя 2204

наталя 2204 Well-Known Member

Ми ходили в неділю в ляльковий театр. Була казочка про рукавичку. Малий навіть не досидів до кінця першої дії. Просився йти геть, а потім взагалі чуть не розплакався. Правда, інші дітки дуже захоплено дивились виставу. От тепер думаю, чим би то його зацікавити, щоб сподобалось дитині. Поділіться, хто куди ходить з малечею? В цирк йти не хочу.

16. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

І ми там були.Спочатку доцька відірватись не могла від сцени,а потім стало нецікаво,вимагала музику і пісеньки (вони там наспівували) і під пісеньки танцювала.Так що додивились виставу до кінця.В цю неділю вже йдемо на Фредра.

17. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Можна просто з театром зачекати. Зараз мій малий сидить і дивиться з відкритим ротом, а ще рік тому йому не було цікаво, вірніше, нудно

18. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Наталю I Ми буди в недiлю на тiй рукавичцi. На мою думку це просто жах... Жарти про Iталiю i Донецьк... Марко серед вистави вирiшив що все, досить i вiн йде на пiццу

19. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Часом не внизу в кафе?

20. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Були ми в Знайцi. У них э екскурсii для дiток на Свiточ, Львiвське морозиво, Хлiбкомбiнат, львiвську Хвилю, швейну фабрику, Львiвську фiлармонiю, Вагонне Депо, пожежну частину, ляльковий театр ( показують дiткам як все дiэться), пiцерiю (печуть пiццу з дiтками), в майстерню шоколаду (самi ведмедикiв лiплять), в Криiвку. Потрiбно попередньо записатися за телефоном 294-82-04