Відповідь: Куди піти з малечею А ми завтра плануємо сходити на "Історію іграшок-3", потім поділюсь враженнями Ходіть з нами!
Відповідь: Куди піти з малечею Ми з Данилком ідемо 27 червня на 12.00.год. в театр для дітей та юнацтва що на Гнатюка на виставу "Вперед кошення", може вже хтось бачив цю виставу то поділіться враженнями.
Відповідь: Куди піти з малечею А ми частенько ходимо з донечкою в зоо-дендрологічний парк в Оброшино. вхід сюди чисто символічний. Зато можна побачити оленв, брачиків,павлінів і багацько різних птахів. А мабут що саме це цікаво що можна їх годувати
Відповідь: Куди піти з малечею Нині на Площі Ринок на 15 свято морозива. (чи щось таке, чула рекламу)
Відповідь: Куди піти з малечею і що дівчата, йдете на то свято морозива-бо мене та погода щось не надихає навіть з хати вибратись, хоча в рекламі оголошено цікаві акції, може десь в приміщеннях?
Відповідь: Куди піти з малечею ми б теж пішли, якщо буде десь в приміщенні. дівчата, як щось буде відомо - пишіть.
Відповідь: Куди піти з малечею Я розумію, що всі діти різні, але все ж як ви думаєте з якого віку можна вести дитину у ляльковий театр?
Відповідь: Куди піти з малечею Ми меншого водили на різдвяну казку (йому було 2 рочки) та як на диво, він відсидів усю виставу та ще й захоплено спостерігав за акторами.
Відповідь: Куди піти з малечею 24 липня 2010р. у «Антошці» на Науковій, 35а відбудеться відкриття дитячого розважально-пізнавального центру для дітей та дорослих «Тристар Умка». Програма: 12.00 – Свято з Білосніжкою та Гномиком (для діток від 2 до 6 років) 13.00 – Дитяча школа лідерства – Презентація програми та безкоштовна консультація психолога 14.00 – Креативна майстерня Попелюшки запрошує усіх бажаючих 15.00 – Конкурс Містер та Міс Літо – 2010. 16.00 – Майстер-клас з Бебі-дансу. Танці для найменших. 17.00 – Показ Літньої колекції Антошка-літо 2010. 18.00 – Веселі клоуни Пончик та Поночка запрошують усіх на міні-дискотеку, розваги та сюрпризи. Аквагрим для всіх, фото з героями свята!
Відповідь: Куди піти з малечею Хтось вже ходив до цирку? Як враження? Діткам як ми вже можна туди чи ще рано?
Відповідь: Куди піти з малечею Я би зараз малу не повела через духоту, краще перечекати спеку. Стосовно того, рано чи ні, дітки різні бувають і вистави різні також. Моя до 5 років засинала на другій половині вистави і трохи нудилася. От якби знову приїхав цирк Чінізелі, я би вже гналася, незважаючи на погоду: минулого року у них був клоун Дерябкін, діти від нього аж пищали.
Відповідь: Куди піти з малечею ми збираємся, хочу на 12.00, але й дискотекою мої дівчата марять. не знаю чи витримаєм.
Відповідь: Куди піти з малечею в нас не вийшло прийти, але те ж цікаво, що там було. розкажіть, хто був.