Відповідь: Куди піти з малечею А я всім раджу сходити з своїми синочками і доцями на книжковий ярмарок "форум видавців- дітям" з 29.04-1.05 в Палаці Мистецтв на вул.Коперніка, 17. Ми так любимо книжечки, що кожного року тішимося там. Та і книжечки вже вирішили які хочемо купити, а там ще глянем що новеньке- цікавеньке.
Відповідь: Куди піти з малечею Були на вихідних у Ляльковому театрі на виставі "Мама для мамонтятка", то мої малі сиділи з відкрити ротами(ми вперше сиділи на першому ряді), а в кінці вистави багато діток розчулилися і було море сліз радості. Раджу відвідати. Ще у ляльковому нам колись сподобалася вистава "Бука"
Відповідь: Куди піти з малечею Хто був із дітками у Парку культури? Поділіться - які там ціни і що працює для малечі 2 та 4 рочки? Біля нашого будинку поставили перевозний Лунапарк (площа перед будинком Меблів)- ціни правда зовсім не дитячі - думаю, що за час їхнього перебування я розорюся- нам кожен день біля нього у садок ходити.
Відповідь: Куди піти з малечею У парку культури зараз працюють всі атракціони. Ціни саме на дитячі качелі-каруселі 3 грн і 5 грн (космос); автодром 10 грн., решта каруселей, качелей по 6, 8 грн. Доволі багато людей.
Відповідь: Куди піти з малечею Бачила реламу, що 8-готравня в King Cross буде свято для дітей "Левеня". Може хтомь чув накотру годину? І що воно таке???
Відповідь: Куди піти з малечею По телебаченню іде реклама. З 12 до 18-свято,клоуни,конкурси,подарунки.....
Відповідь: Куди піти з малечею Ми були в понеділок. Ціни - просто супер (Нталька вже описала вище), при вході в парк також поставили луна-парк, то там ціна за карусель - 30 грн, за таку ж суму ми з дитиною майже всі дитячі атракціони в самому парку обійшли.
Відповідь: Куди піти з малечею Хтось пробував катати на атракціонах в Парку культури діток віком ~1,5 року? Чи все-таки ранувато?
Відповідь: Куди піти з малечею Коли малому було 1,5 каталися тільки на тих, де можна з мамою. З двох на дитячих майже всіх сам катається.
Відповідь: Куди піти з малечею я чула і постараюсь піти - з 12-18.00 будуть конкурси малюнку, розмальовування діткам личок, вручення корони Левеня(паперової, але діткам має бути весело) бачила як дітки вставали під час того як карусель крутиться,це небезпечно... один хлопчик впав, добре хоч нічого не зламав собі, бо вчасно вимкнули карусель ( я за свого в 3 роки переживала щоб не захотів часом встати... а з 1,5 річною хіба що на колінах у мами. Одні батьки сіли на цепочку з дитиною маленькою між собою, то та верещала весь час поки крутилися.напевно від страху.
Відповідь: Куди піти з малечею Взагалі, думаю, тут легко оприділити по гойдалці: якщо дитина не просить злізти, а просто в певний момент починає самостійно злазити, то певно на атракціони ще не варто. Моя Тоська з гойдалки в русі вже досить довго не злазить. Сидить, чемно тримається, коли хоче злізти, говорить, що хоче. Тому на атракціони йшли без проблем. Хоч ні, проблема була - злізати не хотіла, мусів тато за додатковими квитками бігати.
Відповідь: Куди піти з малечею чула в спартаку 6-9травня буде Дитячий світ, для діток буде дуже цікаво. Сьогодні якщо вийде підем - розкажу.
Відповідь: Куди піти з малечею на першому поверсі, думаю це буде видно здалека!!!ви поїдете?ми мабуть будемо в районі обіду(13-15.00)
Відповідь: Куди піти з малечею Може таки хтось ходив на "Пригоди каштанчика"? Завтра буде ця вистава і от не знаю чи вартує йти.
Відповідь: Куди піти з малечею До нас в садок приїджали з цією виставою, то вихователька дуже хвалила, а Катя постійно просить ще раз завести її на каштанчика. Я сама не бачила....