Куди піти з малечею

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Ksani, 8 Листопад 2007.

1. mamaTimy

mamaTimy ... трохи вредна))

Відповідь: Куди піти з малечею

А я всім раджу сходити з своїми синочками і доцями на книжковий ярмарок "форум видавців- дітям" з 29.04-1.05 в Палаці Мистецтв на вул.Коперніка, 17. Ми так любимо книжечки, що кожного року тішимося там. Та і книжечки вже вирішили які хочемо купити, а там ще глянем що новеньке- цікавеньке.

2. sirudenka

sirudenka Member

Були на вихідних у Ляльковому театрі на виставі "Мама для мамонтятка", то мої малі сиділи з відкрити ротами(ми вперше сиділи на першому ряді), а в кінці вистави багато діток розчулилися і було море сліз радості. Раджу відвідати. Ще у ляльковому нам колись сподобалася вистава "Бука"

3. MAXAMAK

MAXAMAK New Member

Хто був із дітками у Парку культури? Поділіться - які там ціни і що працює для малечі 2 та 4 рочки?
    Біля нашого будинку поставили перевозний Лунапарк (площа перед будинком Меблів)- ціни правда зовсім не дитячі - думаю, що за час їхнього перебування я розорюся- нам кожен день біля нього у садок ходити. :girl_sad:

4. нталька

нталька Well-Known Member

У парку культури зараз працюють всі атракціони. Ціни саме на дитячі качелі-каруселі 3 грн і 5 грн (космос); автодром 10 грн., решта каруселей, качелей по 6, 8 грн. Доволі багато людей.

5. Skrynya

Skrynya Member

Бачила реламу, що 8-готравня в King Cross буде свято для дітей "Левеня". Може хтомь чув накотру годину? І що воно таке???

6. DolceVita

DolceVita Well-Known Member

По телебаченню іде реклама. З 12 до 18-свято,клоуни,конкурси,подарунки.....

7. Редвумен

Редвумен Active Member

були в Кінопалаці на "Моя жахлива няня". Гарне, добре, повчальне кіно

8. kati

kati Well-Known Member

а то часом не выдкриття Леопарку буде?

9. Despina

Despina Well-Known Member

Ми були в понеділок. Ціни - просто супер (Нталька вже описала вище), при вході в парк також поставили луна-парк, то там ціна за карусель - 30 грн, за таку ж суму ми з дитиною майже всі дитячі атракціони в самому парку обійшли.:girl_haha:

10. Tanju

Tanju Well-Known Member

Хтось пробував катати на атракціонах в Парку культури діток віком ~1,5 року? Чи все-таки ранувато?

11. Despina

На атракціони "Грибок" і "Космос" можна йти з малечею, то хіба туди)

12. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Коли малому було 1,5 каталися тільки на тих, де можна з мамою. З двох на дитячих майже всіх сам катається.

13. natka75

natka75 Well-Known Member

я чула і постараюсь піти - з 12-18.00 будуть конкурси малюнку, розмальовування діткам личок, вручення корони Левеня(паперової, але діткам має бути весело)

бачила як дітки вставали під час того як карусель крутиться,це небезпечно...

14. Despina

Взагалі, думаю, тут легко оприділити по гойдалці: якщо дитина не просить злізти, а просто в певний момент починає самостійно злазити, то певно на атракціони ще не варто. Моя Тоська з гойдалки в русі вже досить довго не злазить. Сидить, чемно тримається, коли хоче злізти, говорить, що хоче. Тому на атракціони йшли без проблем. Хоч ні, проблема була - злізати не хотіла, мусів тато за додатковими квитками бігати.

15. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

а де саме..це в межах відкриття ЛЕОПАРКУ я так розумію ..чи ні?

16. шоколадка

шоколадка Active Member

чула в спартаку 6-9травня буде Дитячий світ, для діток буде дуже цікаво. Сьогодні якщо вийде підем - розкажу.

17. poputochka

poputochka Well-Known Member

А що цікавого для дітей буде в центрі на День міста?

18. natka75

natka75 Well-Known Member

на першому поверсі, думаю це буде видно здалека!!!ви поїдете?ми мабуть будемо в районі обіду(13-15.00)

19. Anastasia

Anastasia Well-Known Member

Може таки хтось ходив на "Пригоди каштанчика"? Завтра буде ця вистава і от не знаю чи вартує йти.

20. irushka

irushka Well-Known Member

До нас в садок приїджали з цією виставою, то вихователька дуже хвалила, а Катя постійно просить ще раз завести її на каштанчика. Я сама не бачила....