Куди піти з малечею

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Ksani, 8 Листопад 2007.

1. MaIrusyk

MaIrusyk New Member

Відповідь: Куди піти з малечею

ура. Ми б із задоволенням пішли туди знову

2. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

А ми йдемо на Настю і Потапа завтра в цирк. Ідемо лише через те, що моя малявка кидалася на всі плакати і просила піти, бо є їхньою палкою прихильницею. Мама не в захваті, але добрий тато купив квитки а сам втік у відрядження.

3. Tina

Tina New Member

Раз в рік для певного виду рослин. Минулого тижня там цвіли магнолії і гіацинти. Наступний день "відкритих дверей" у тому ботанічному саду на Погулянці - 16 травня. Цвістимуть рододендрони. І, думаю, тюльпани, бо їх там так багато зійшло, але ще не "повідкривались". Зазвичай вхід з 14.00. Там на "прохідінй" вивішують оголошення, що буде найближчим часом. Або треба питати. там у них дійсно гарно. Але видно, що з фінансуванням туго. Трохи б хтось то "профінансував", то було б взагалі бомбезно. Але діткам вражень і так достатньо!

4. natka75

natka75 Well-Known Member

розкажеш потім як воно було???:girl_in_dreams:

5. ola-lyola

6. ola-lyola

Хто бачив "Моя жахлива няня" які враження ??? Хочу піти з Яркою, але незнаю чи варто???
    Вагаюсь куди піти - в кінопалац, чи як завжди в театр на Фредра.

7. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

8. Олька

Олька Well-Known Member

І ми сьогодні йдем на Потапа з Каменских. Моя не відрізняється від ваших дітей:haha:))Також фанатка!

9. bioland7

bioland7 Well-Known Member

А ми завтра ідем в ляльковий на виставу "Мама для мамонтенятка".:)
    А ще для інформації починаючи з 6-го травня в палаці Спорту на Мельника, відбудеться 1-а спеціалізована виставка "Дитячий світ"!!! Ось детальне інфо http://www.galexpo.lviv.ua/rus/events/baby.html.

10. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Я планую завтра на виставку котів на Пекарській.50. Триває 2 дні. Мій малий фанат котів,надіюсь киці йому сподобаються

11. dieSonne

dieSonne Well-Known Member

Дівчатка, порадьте, хто постійно ходить з малими в театр, чи хтось ходив в ТЮГ з малими на музичне шоу "троє поросят?" Хочу завтра піти зі старшим і з меншим, і не знаю, щоб там музика заголосно не грала, чи краще сходити на "Пічкурик" на Фредра?

12. Oddly

Oddly Well-Known Member

а не підкажете, який розклад вистав? бо ми плануємо, але я щось ще не зорієнтувалася

вже знайшла - може комусь треба - на 12.00

13. dieSonne

dieSonne Well-Known Member

ми ходили сьогодні в ТЮГ на "Троє поросят", думала що буде заголосно, але було супер. Менший (1,4 р) навіть проспав усю першу дію. А на другій так був вражений музикою, сподобалося, що просидів до кінця з відкритим ротом, хоч він у мене й шило, я не сподівалася. Це був наш перший похід з меншим до театру, тож наступної неділі спробуємо знову:girl_claping:

14. bioland7

Дівчатка підкажіть розклад екскурсійного поїздика, що від Міської Ради стартує? І скільки триває екскурсія? Наперед дякую.

15. arushka

arushka завжди досягаю мети

А ми ходили минулого тижня в театр ім.Заньковецької на "Поліанну". У кого є діти років 9-10... - раджу! Доньці дуже сподобалось, особливо атмосфера цього театру. Тепер проситься в оперний на "Наталку Полтавку", але думаю ще рано

16. odree

odree Well-Known Member

Перший рейс о 10.00, рейси щогодини. Можливі індивідуальні замовлення.
    Тривалість екскурсії до 1 год.
    Маршрут Чудо поїзда:
    Площа Ринок, Губернаторські вали, Бернардинський монастир, пам’ятник королю Данилу, проспект Свободи, готель Жорж, проспект Шевченка, вулиця Підвальна, монастир Бенедикток, площа Старий ринок, церква Івана Хрестителя, церква св. Миколая, Церква св. Онуфрія та монастир, Оперний театр, пам’ятник Тарасу Шевченку, площа генерала Григоренка, Університет, Пошта, палац Потоцьких, аптека Міколяша, фонтан Матері Божої, Латинський собор.

17. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Катались з малим нині в парку культури на атракціончиках.Правда трохи черги то на найпопулярніших кататимемося в будні:)

18. irushka

irushka Well-Known Member

Дівчата, завтра в 11:30 "Знайка" знову проводить екскурсію. Я точно не зрозуміла куди саме, але кудись, де роблять торти і пряники... Нам, на жаль, не вдастся піти, але якщо когось цікавить, можу дати контактний номер, місця ще є.

19. ola-lyola

Звіт з концерту Потапа і Насті - було багато діток, моя і дітки поряд влаштували міні-дискотеку біля крісел. Дітям сподобалось, мені не дуже, бо приміщення цирку не підходить для такого концерту. Звук був живий, що здивувало.
    фотка дитячого ідола - Насті, за якість звиняйте, бо фоткала мобільним.

І ще були на дитячому фільмі "Моя жахлива няня" - рекомендую всім, сподобалося і мені і дитині!

20. bioland7

Бажаючих БЕЗКОШТОВНО відвідати 1-у спеціалізовану виставку Дитячий світ-2010,яка проходитиме в палаці спорту "Україна" з 6-9 травня, прошу роздрукувати запрошення ось тут http://posydenky.lvivport.com/showthread.php?t=53125&page=4!