Відповідь: Куди піти з малечею Ми були сьогодні в цирку на Сихові.Досить непогана програма....не аж шось, але можна сходити , "для разнообразия"
Відповідь: Куди піти з малечею Каті, розкажіть детальніше. А то ми проїзжали мимо і думаю Що це таке там?
Відповідь: Куди піти з малечею невелике шатро-арена.На 6 рядів. Перших два- стільці пластикові, решта дерев"яна лавка Квитки від 20 грн- 6 ряд(останній),до 70-перший. Сміло можна брати 6 ряд, приміщення невеличке і видно все Програма...звичайнісінька- клоуни, еквілібристи, дресировані тваринки,гімнасти....Але нормальна програма, не тупа. Не дуже зручно сидіти на тих лавках, бо нема спинки..... \ Але я вже бачила афіши що з 26 приїзджає новий цирк(основний не шапіто), то вже краще туди йти, тим більше квитки в одну ціну. А на сихів зручно піти тим,хто немає змоги наприклад вибратись на городоцьку.....
Відповідь: Куди піти з малечею А хто там в цьому цорку-шапіто є: клоуні, акробати, які звірі? І скільки сама програма триває?
Відповідь: Куди піти з малечею програма триває 2.20. Ми правда були лише коло 2 годин, захотіли пісяти, побюігли в арсен та й потім вже не вертались. з тваринок мавпочки, собачки...
Відповідь: Куди піти з малечею Були ми в Інтерсіті в тому загончику. Якщо чесно я розчарована, ми з Марком постійно ходимо в ідентичні в Києві та Одесі, там все гігантських розмірів, я за Марком рачкую на 6 метровій висоті часто, а тут шось таке маленьке, куценьке, туалету немає. Та ще й 40 гривень !!! Для порівняння - Київ - 20 грн в будні, 25грн в вихідні, Одеса - 23 грн будні, 28грн в вихідні. Виходить Львів у нас найдорожче місто.
Відповідь: Куди піти з малечею А ми щойно в цирку були, Юлі дуже сподобалося, всю дорогу розказувала кого там бачила.
Відповідь: Куди піти з малечею І кого там бачили крім зграйки собачок (яких моя подруга боїться більше за тигрів з левами)? Які звірі? Як лазерна програма? Ми збираємось йти на наступні вихідні.
Відповідь: Куди піти з малечею дитині було цікаво подивитися навіть на зграйку собачок різних, як вони танцювали і стрибали, а ще там були поні, мавпочка, ведмідь на самокаті, крокодили і удави (правда їх лише показали, вони нічого не робили ), качка задіяна в фокусі, клоуни. ну і саме лазерне ревю, воно, звичайно ,не для маленької дитини, бо ніц не розуміла, тільки дивилася на лазери і танцювала під музику, а взагальному програма сподобалася
Відповідь: Куди піти з малечею І ми минулої неділі були у цирку.Спочатку здалося, що програма не дуже...Великі собаки -сербірнари ледь пересувалися,поні все хотів втікти від дресерувальниці, а пара акробатів на канатах такий номер єротичний зробили, що деякі батьки почали свістіти і затуляти діткам очі.Ще ми не зрозуміли гумору, коли група акробатів-силачів спочатку вийшли як справжні чоловіки а потім номер танцювали у спідничках:8:. За то дуже сподобались собаки"Баскервіля", , клоуни дійсно могли росмішити,ведмедь працював на всі 10%, а вже фокуси-супер.Дитина моя вірить у магію(любить Гаррі Потера) і всі ці фокуси їй дуууже сподобалися Додаю декілька фотозвітів
Відповідь: Куди піти з малечею Так,йдемо далі... Це не шоу трансвіститів, це акробати Це якраз початок ілюзіону з фокусами Крокодильчик якого просто кидали на руки глядачам першіх рядів Зміючки Удав-альбінос А це цирк -дельфінарій який встановлюють на Науковій.Шукала когось аби спитати коли він почне діяти,але там такі всі зайняті збіркаю каркасів і ліхтарів, що думаю ще пару тижднів і можна буде йти. А це щоб знали де то саме знаходиться
Відповідь: Куди піти з малечею Ми сьогодні були у цирку на Сихові.З усього, мені найбільше сподобався...клоун .У собачок ,як на мене,занедбаний вигляд,номер з вогнем ,у кінці шоу,досить моторошний,ну , а принцесі цирку і гімнастці ,в одному лиці ,не завадило би скинути кілограмів так 15 . А,в цілому, так нічого .
Відповідь: Куди піти з малечею Так, ми з малою також у шоці.Вони вийшли під "круту" музичку" Джеймс Бонд" у фраках з капелюхами і чорних окулярах а під фраком буле отаке...
Відповідь: Куди піти з малечею дітки (2,5 та 4,5рр) стояли з відкритими очима на вуличній виставі театру Воскресіння (спочатку півгодини чекали а потім витримали годину вистави!) підіть на фестиваль Золотий Лев
Відповідь: Куди піти з малечею Дзвонила щойно в Софію, в них в вівторок і в четвер далі на 11-00 є Аквабейбі. Ціна 45 грн мама+дитина. Воду спеціально підігрівають для маленьких діток. Ми завтра підемо
Відповідь: Куди піти з малечею Були ми щойно на Аквабейбі - сподобалося Маркові так що не хотів йти. А ще разом зі мною там було 3 вагітні мамусі з дітками