Куди піти з малечею

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Ksani, 8 Листопад 2007.

1. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

Відповідь: Куди піти з малечею

тут :)

• Подобається Подобається x 6
  2. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Там ціна тільки за годину перебування у "Буратіно",а от все інше хіба по тел взнавати.Я от все ніяк не зберусь зателефонувати:umbrage:..а так треба:8:

3. SOLODKA

SOLODKA Well-Known Member

Коліжанка завтра йде з малим в БУРАТІНО,якщо хочете спитаю,що,як і по скільки:)

• Подобається Подобається x 1
  4. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

ой!Була б вам дуже і дуже вдячна!!:)

5. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

І мені цікаво :)

6. нталька

нталька Well-Known Member

Були у стрийському парку на дитячій залізниці. Діткам подобається! А мені здається таака коротесенька відстань. :):confused: Залізниця в травні лише по неділях працює з 12 до 16. А на літо вже буде ще по середах і суботах. Квиток 3 грн дорослі і 1.50 діти.
    А взагалі просто гарно гуляти в стрийському парку! :)

• Подобається Подобається x 17
  7. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

За в"їзд машини в Озерний Край 10 грн, за ціну на їжу в Буратіно я вже непам"ятаю, бо замовляли ми багато, але ціни там не кусаючі. Ціни в дорослому ресторані такі як і всюди за містом. Минулого року якщо замовляли бенкет на дворі в альтанці, то за неї не платили. Платні альтанки були на пляжі, але з цього року напевно ціни помінялись, тому неактуально. Ще там є три озера де можна рибалити.

• Подобається Подобається x 8
  8. Kira Nessis

Kira Nessis Well-Known Member

Тоже хочу отдать дань Стрийському парку.
    Гуляли в выходные с Дусей, до чего же там чисто, зелено, свежо - класс!
    Влюбилась в этот парк.
    Нашла по наводке odree ресторан "Delice" и просто растаяла. Как же он похож на одесские рестораны в Аркадии!
    Такие же понты, запредельные цены, неспешащие официанты - минус, но
    вкусно, красиво, с размахом, с мягкими качелями и гамаками, а главное с детской площадкой.

Конечно каждую неделю туда не пойдешь, но вот так чтоб иногда расслабиться и получить кайф для себя под тенью раскидистых деревьев на шикарной алее в центре парка, да еще и Дуся балдеет рядом. Да - это мечта.

Родители мужа рассказали, что все его детство по выходным они ходили в этот парк и в этот ресторан "Лебедь" на обеды и он был также хорош, только в 100 раз дешевле:)
    И теперь здесь гуляет его дочь, приятно черт побери:)

• Подобається Подобається x 16
  9. Радість

Радість Well-Known Member

Їздили вчора в Озерний Край. В"їзд, доречі, 5 гр. Малу з криками звідтам забирали. Трошки про ціни. Млинець 8.50. Начинки від 5 гр. за голандський сир і далі. Багато фруктових десертних начинок. Соуси дорожчі. Наприклад сирний соус 11 чи 12 гр. Перші страви (борщок, бульйон) коштують біля 15 гр., солянка 19гр. Дуже мені сподобався сир сулугуні фрі -12гр. Меню досить різноманітне. Нам сподобалось все.

• Подобається Подобається x 13
  10. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

А ми тільки з Парку культури. Нічого з часів мого дитинства там і не змінилося :)

• Подобається Подобається x 7
  11. ola-lyola

Невже подешевшало? А то у вихідні чи будні дні?

12. katrinka

katrinka Well-Known Member

я задаволена як ми провели минулі вихідні. в суботу пішли по запрошеннях (коліжанка дала) на концерт до 70-ти річчя РОКСу. малому дуже сподобалось, було багато номерів дитячих колективів, гарний концерт. вчора ходили в цирк "чінезеллі", дуже класний був клоун-справжній професіонал, хоча взагалі до клоунів ставлюсь без емоцій. лазерне шоу сподобалось, взагалі програма захоплююча, тільки тварин мало (ведмедик, крокодили штук 12) . потім на дитячу залізницю поїхали:y:, згідна, що відстань маленька, але радості для дітей:clapping:, мій малий нею з минулого року марив:ninja:
    !!!влітку працюватиме у середу, суботу і неділю!!!
    тоді ще на дитячий майданчик завітали, теж враження позитивні, гірки, качельки, драбинки на різний вік і будь-які вподобання (на цьому майданчику були вперше, в Стрийському парку).
    і закінчили наш відпочинок в коліжанки в гостях з якою(і її малим) ми починали нашу недільну програму:xaxa::xaxa::xaxa:
    задоволена, бо в малого купа емоцій!!!! і в мене теж:y::xaxa:
    можливо ЦЕ у "вихвалялки тре було писати???"

• Подобається Подобається x 9
  13. Радість

Радість Well-Known Member

Ми були в будні дні, а на рахунок вихідних незнаю:confused:. Хоча, там при в"їзді табличка, написано 5 гр. з машини.

14. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Вчора був Марковий день :) Зранку з 12ї і до обіду ми каталися на дитячій залізниці. Правда там 5 хв їдеш і 10 хв стоїш.. Так що більше стояли. Але Маркові страшенно сподобався "еликий поїсь". Помахали поїзду па-па, поїзд поїхав "ам", а і ми ам і спати. Виспалися і пішли в Аквапарк. Там талапалися зо 2 години, наїлися там піцци, радості малого непередати :)

15. Ума

Ума Super Moderator

Теж вчора на залізницю ходили :) Ледь малого забрала... і та сама байка - потяг їсточки йде і спатки... а в ночі малому напевно той потяг снився, бо посміхався і казав сььь-сььь (чух-чух)

16. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

А не було захолодно 2 години?

17. ola-lyola

Та то я тундра дрімуча, все наплутала, за вїзд з машини дійсно 5 грн, то перебування дитини годину в ігровій кімнаті в Буратіно 10 грн. Були там вчора і я побачила.:girl_in_dreams: Діток було мало, бо як були минулий раз, там був аншлаг. Тому гарно побавились, навіть поїли - там курячий більйон з домашньою локшиною смачний. Сиділа моя мала в ігровій кімнаті 2,5 год, ніяк витягнути з басейну зу кульками не могли. Одне там недобре - діток треба роззувати і вони бігають по всьому приміщенні босими, а мамашки і офіціанти ходять з двору - взуті :girl_sad: І дує з дверей.
    Ось так ми бавилися

• Подобається Подобається x 9
  18. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

А мені тут в голову прийшла ідея зводити Настюшку на іподром -подивитись на коників,а ще краще-на перегони.:girl_crazy: Але на їх сайті ніякої інформації про розклад перегонів немає:girl_cray: Може хтось бував,знає що там до чого??

19. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Ми ходимо на коників дивитися до Оперного - там їх навіть гладимо. На поні каталися в парку Культури.

• Подобається Подобається x 2
  20. марта

марта Well-Known Member

Підкажіть, будь-ласка, де це "Буратіно" ?