Відповідь: Куди піти з малечею Ми там також бавились. Якраз з Зорянівонькою зустрілися і познайомилися. Малеча полазила по сходках з гірки покаталася. Насті Дуже сподобалося. Збираемося завтра чи після завтра знову туди піти.
Відповідь: Куди піти з малечею Та мій малий - дзига - його особливо бавити не тре, він мусить все обходити, обмацати, облизати, всіх дітей пощупати... З першого разу поліз по сходах. З гірки я з ним спускаюсь. А для старших діток прямо там проводилося якесь заняття - типу гурток. Робили щось з ниток, малювали...
Відповідь: Куди піти з малечею В мене дитина більше спокійна, аніж непосидюча, любить довго щось розглядати, складати, тобто гарно концентрує увагу, тому в галереї їй досить цікаво, особливо пейзажі і скульптури (портрети не цікавлять зовсім). Ми розглядаємо разом картину, називаємо що там намальовано, я її питаю типу "як ти думаєш, а куди та пані з кошичком іде" і придумуємо разом варіанти... Я думала раніше називати їй автора картини, може би щось відклалося в пам`яті, але потім передумала її тим "грузити". Останній раз, як ми були в галереї, там було дуже холодно, не знаю як зараз...
Відповідь: Куди піти з малечею Сьогодні на 5 знову йдемо в Атношку. Приєднуйтеся! Для мамусь там смачні вершки
Відповідь: Куди піти з малечею У львові новий цирк на воді, як на мене квитки трошечки подорожчали:confused відносно вистави з левами(сьогодня брали на той самий ряд, але дорожче на 10 грн.:confused
Відповідь: Куди піти з малечею Зая і дівчата, хто найближчі вихідні піде в цирк, після вистави поділіться, будь-ласка, враженнями, реклама вистави виглядає вельми цікавою, але хочеться і об"єктивні відгуки почути.
Відповідь: Куди піти з малечею на воді буде з 15 березня ми були на виставі того що тільки закінчився - прикольно, хоч і було пару гнилих номерів моя мама буде на водний везти дітей зі школи - то ми знову підемо до речі - в певні дні є пільгові ціни на вистави, на попередній були 15, 20, 30 грн можна до них зателефонувати і запитати
Відповідь: Куди піти з малечею У нас квитки на неділю 15, на перший ряд(якщо не змокнемо разом із фотіком),думаю що зможу ще й фото показати:xaxa:
Відповідь: Куди піти з малечею чекатимемо відгуків про виставухочемо теж сходитизробити Ігорчику перший вихід в цирк так би мовити з нагоди дня народження:xaxa:
Відповідь: Куди піти з малечею І ми теж завтра ідемо в цирк:radist:. Добре що сьогодні купляли квитки, бо як виявилось на них ажіотаж. На 12год. вже не було, лише на 16 залишились, і то декілька місць... але нам ще повезло - будемо в 4ряді другого сектору
Відповідь: Куди піти з малечею О клас:y:!Мусимо побачитись,ми на першому ряду,права сторона(сектор не указаний)Може зустрiтемось в антрактi
Відповідь: Куди піти з малечею Було б чудово. Але як нам знайтися назнайомим:confused: В мене мала буде в голубенькому комбінзончику і білих чобітках. Як побачити - свистіть:xaxa:
Відповідь: Куди піти з малечею Добре,моя дитина ма* довге волосячко iвиглядая* на 5 рочкiв,та знайдемось!:xaxa:
Відповідь: Куди піти з малечею Привіт всім! Звітую про цирк, той що на воді. Програма в супроводі з лазерним шоу - супер:y:. Сподобалось і дітям і батькам!!! Цирк справді на воді, над водою і у воді:8:. Літаючі мавпочки, папуги аро, що куверкаються, дикобразики, а ще на завершення два дядечка силачі... все це було варте уваги.:y::xaxa: Єдине, на мій погляд, не варта брати квитки в перші два ряди. Арена за рахунок басейну піднята в висоту росту дорослої людини:no:, тому видимість з першого ряду не дуже:umbrage:. Потрібно постійно м"язи шиї напружувати, тримаючи голову піднятою вверх. А ще й водою забризкує... і клоуни кожен сектор додатково з відер поливали:8:. В цілому, ми задоволені. Сходіть і ви - поділитись своїми враженнями Зая, а у вас які враження залишились?
Відповідь: Куди піти з малечею Нам з дітьми (5,5 та 3,5 років) теж дуже сподобалось Ми сиділу у другому ряду, водою нас не замочили, но білети дійсно краще брати на 4-5 ряд. Ще, мені так здалося, що більше води дісталося 3 сектору лівої сторони. А лазерне шоу просто супер:y::y::y:. Діти без кінця ловили ті промінчики, насилу втримували їх на місці, щоб разом з промінчиком не полетіли.
Відповідь: Куди піти з малечею А ще, мами запасайтеся грошима (ну як завжди:xaxa. Там в них атракцион, катають дітей на резинових лодках по басейну-арені, коштує це 20 грн. Але дуже велика черга була з бажаючих, так що, якщо хочете, то відразу йдіть до центрального входу. А також, можна сфотографуватись з 2 чарівними мавпочками та папугою на свій фотоапарат 20 грн. На їхній, нажаль, не знаю.
Відповідь: Куди піти з малечею А ми пересiли з першого на другий ряд(на службове мiсце),з першого дитина нiчого не бачила:confused:-а вистава просто СУПЕР:y:!!!Погано що знiмати довелось "скритою камерою".Тато наш лишився на першому ряду, трошки пiдмочили i його.Лазари,тварини i все загалом було (як на мене ) на вищому рiвнi Ми робили фото з мавпами (дороговато-по 40 грн.)але згадка лишилась.Зараз подивлюся, що можна викласти iз фоток,знiмала майже все на вiдео.Раджу всiм!(тiльки не на перший ряд:no
Відповідь: Куди піти з малечею Ми з сином і похресницями сьогодні ходили в дитячий зоопарк що в районі вул.Стуса і Снопківської-малим дуже сподобалось! і хоч неділя вихідний-файний мужчина (незнаю правда хто він,чи сторож чи хтозна)чемно дозволив нам оглянути звіряток!